Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem akarok ketelkedni, de ilyen karmegfogasokbol nem szoktak birosagi ugyek lenni, hacsak valami multimilliomost akarnak levenni loveval
de ha a tortenet igy korrekt, akkor azt kelll mondjam, bizony hogy azt kellett volna mondania, hogy volt egy ugye amiben a birosag vetlennek talalta
emiatt siman felvettek volna, sot emiatt nem utasithattak volna el, mivel a birosag felmentette
igy lett gvyanus, hogy nem mondta el
eppen errol beszeltem itt a hazugsagnak, elhallgatasnak a mi jogrendszerunknel sokkal de sokkal komolyabb kovetkezmenyei vannak
amugy minden buntetesi tetelednek meg vannak az elevulesi idejei, iottas vezetes , lopas stb. addig van rajta a recordodon
de ha letelt, vagy nem voltal elitelve nyugodtan lenyilatkozhatod, hogy ez volt, ennyit kaptam
lattam en a volt szallodamban jelentkezesi lapot, azon is rajta van ilyen kerdes
aztan a srac rairta kokain fogyasztas autovezetessel kombinalva, tanfolyam utana elvegezve, buntetes lerova
siman felvettek
jo, nem szallodaigazgatonak, de az is csak a vegzettsege miatt nem
mas vilag ez
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest