Hirdetés
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem akarok ketelkedni, de ilyen karmegfogasokbol nem szoktak birosagi ugyek lenni, hacsak valami multimilliomost akarnak levenni loveval
de ha a tortenet igy korrekt, akkor azt kelll mondjam, bizony hogy azt kellett volna mondania, hogy volt egy ugye amiben a birosag vetlennek talalta
emiatt siman felvettek volna, sot emiatt nem utasithattak volna el, mivel a birosag felmentette
igy lett gvyanus, hogy nem mondta el
eppen errol beszeltem itt a hazugsagnak, elhallgatasnak a mi jogrendszerunknel sokkal de sokkal komolyabb kovetkezmenyei vannak
amugy minden buntetesi tetelednek meg vannak az elevulesi idejei, iottas vezetes , lopas stb. addig van rajta a recordodon
de ha letelt, vagy nem voltal elitelve nyugodtan lenyilatkozhatod, hogy ez volt, ennyit kaptam
lattam en a volt szallodamban jelentkezesi lapot, azon is rajta van ilyen kerdes
aztan a srac rairta kokain fogyasztas autovezetessel kombinalva, tanfolyam utana elvegezve, buntetes lerova
siman felvettek
jo, nem szallodaigazgatonak, de az is csak a vegzettsege miatt nem
mas vilag ez
Aktív témák
- Projektor topic
- Synology routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest