Hirdetés
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem akarok ketelkedni, de ilyen karmegfogasokbol nem szoktak birosagi ugyek lenni, hacsak valami multimilliomost akarnak levenni loveval
de ha a tortenet igy korrekt, akkor azt kelll mondjam, bizony hogy azt kellett volna mondania, hogy volt egy ugye amiben a birosag vetlennek talalta
emiatt siman felvettek volna, sot emiatt nem utasithattak volna el, mivel a birosag felmentette
igy lett gvyanus, hogy nem mondta el
eppen errol beszeltem itt a hazugsagnak, elhallgatasnak a mi jogrendszerunknel sokkal de sokkal komolyabb kovetkezmenyei vannak
amugy minden buntetesi tetelednek meg vannak az elevulesi idejei, iottas vezetes , lopas stb. addig van rajta a recordodon
de ha letelt, vagy nem voltal elitelve nyugodtan lenyilatkozhatod, hogy ez volt, ennyit kaptam
lattam en a volt szallodamban jelentkezesi lapot, azon is rajta van ilyen kerdes
aztan a srac rairta kokain fogyasztas autovezetessel kombinalva, tanfolyam utana elvegezve, buntetes lerova
siman felvettek
jo, nem szallodaigazgatonak, de az is csak a vegzettsege miatt nem
mas vilag ez
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest