Aktív témák
-
Joco
aktív tag
A felhigult felső oktatás egyértelmű. A fejpénzzel alapjaiban gyalázták meg az egészet. De hogy ne érezd annyira rosszul magad, az általános és középiskolák szintjét is sikerült lerángatni a béka feneke alá...
VladimirR: én pl. azért puskáztam, mert volt pl. egy félévben 6 vizsgám, abból az egyik mocskos módon nem értettem, miért kell nekem, köze nem volt ahhoz, amivel foglalkoztam, éppen ezért a legcsekélyebb mértékig nem is érdekelt. Ha lett volna rá időm, megtanulom 3 nap alatt és másnapra elfelejtem. Értelme ugyanannyi lett volna, de mivel 1 napom volt... Persze lehet azt mondani erre, hogy sokkal okosabb emberek találták ki a tanrendet és erre még egyszer szükségem lehet, de azért lássuk be, hogy ez már nem alapműveltség és 2x évesen vlki csak el tudja dönteni, hogy vlmi a szakterületéhez tartozik-e vagy sem. Ha mégsem, akkor nem oda való, mert onnantól kezdve jogos a kérdés, hogy választ szakirányt...
Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest