Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
A felhigult felső oktatás egyértelmű. A fejpénzzel alapjaiban gyalázták meg az egészet. De hogy ne érezd annyira rosszul magad, az általános és középiskolák szintjét is sikerült lerángatni a béka feneke alá...
VladimirR: én pl. azért puskáztam, mert volt pl. egy félévben 6 vizsgám, abból az egyik mocskos módon nem értettem, miért kell nekem, köze nem volt ahhoz, amivel foglalkoztam, éppen ezért a legcsekélyebb mértékig nem is érdekelt. Ha lett volna rá időm, megtanulom 3 nap alatt és másnapra elfelejtem. Értelme ugyanannyi lett volna, de mivel 1 napom volt... Persze lehet azt mondani erre, hogy sokkal okosabb emberek találták ki a tanrendet és erre még egyszer szükségem lehet, de azért lássuk be, hogy ez már nem alapműveltség és 2x évesen vlki csak el tudja dönteni, hogy vlmi a szakterületéhez tartozik-e vagy sem. Ha mégsem, akkor nem oda való, mert onnantól kezdve jogos a kérdés, hogy választ szakirányt...
Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest