Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Így már értem a kavarodást.
Azt nem tudom, hogy egyeztette össze a Mobilt, meg a Máté Pétert, de anyu eléggé csapongó ilyen téren; meg még nagyon szerette a Pink Floyd-ot is (bár azt inkább fater nyomán; és akkor meg már én is megvoltam)
Ezeket nem igen ismerem, amiket mondasz; leginkább azok a zenék ugranak be (ugye a Pink Floyd, vagy Mike Oldfield, Scorpions, Peter Gabriel), amikor már megvoltam születve, és még icipici voltam. Állandóan ment a zene. Nekem meg belémvésődött. Aztán ha meghallok egy ismerős hangot, rögtön beindulok, és nem nyugszom, míg meg nem lelem
Edda kimaradt, nem szeresse senki a családból.
LGT viszont nagyon ott van, huhh, mennyi régi kazetta van meg tőlük, meg bakelit... Otthon még mindig figyel egy régi bakelitlejátszó... Jó kis szerszám, szebbet szól mint egy mai műanyag hifi.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Path of Exile (ARPG)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest