Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Google Chromecast topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Nem értelek
Sok roma közösségben a tiznkét éves lány érett a házasságra/házaséletre. Én nem bírálom az etikai értékrendszerüket, mert ha ezt nem is, mást érdemes lenne tanulni tőlük (pld az idősekről való gondoskodást stb), csak tudni kell azt, hogy ők más törvények szerint élnek.... Ezzel nem szerettem volna minősíteni őket....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok roma közösségben a tiznkét éves lány érett a házasságra/házaséletre. Én nem bírálom az etikai értékrendszerüket, mert ha ezt nem is, mást érdemes lenne tanulni tőlük (pld az idősekről való gondoskodást stb), csak tudni kell azt, hogy ők más törvények szerint élnek.... Ezzel nem szerettem volna minősíteni őket....