Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Nah igen, ezert is inkabb csak neha neha neten publicozom vagy war.., de legalabb 10 ora ido kihagyas.., mar nemigazan birom az egesz ejszakas dolgokat.., egyszeruen turelmem nincs mar a dologhoz.., hivnak fiatalok is warozni.., de nemtudjak sajnos megerteni hogy egyszeruen en nembirok 10-12 wart lejatszani egy huzamban.., oszinten ertelme sincs.., tavaly is teljese kimerultseg miatt vesztettuk el a vlt-t azota megtanultam hogy tobbet olyat soha..

MOD.:Ah mar az minden volt csak nem quake, (probalom kimenteni magam
) mar nemlattam a monitort.., egeret is mar csak kinomba huzogattam aztan egyszer csak ko
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Manjaro Linux
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mar nemlattam a monitort.., egeret is mar csak kinomba huzogattam aztan egyszer csak ko