Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Nah igen, ezert is inkabb csak neha neha neten publicozom vagy war.., de legalabb 10 ora ido kihagyas.., mar nemigazan birom az egesz ejszakas dolgokat.., egyszeruen turelmem nincs mar a dologhoz.., hivnak fiatalok is warozni.., de nemtudjak sajnos megerteni hogy egyszeruen en nembirok 10-12 wart lejatszani egy huzamban.., oszinten ertelme sincs.., tavaly is teljese kimerultseg miatt vesztettuk el a vlt-t azota megtanultam hogy tobbet olyat soha..

MOD.:Ah mar az minden volt csak nem quake, (probalom kimenteni magam
) mar nemlattam a monitort.., egeret is mar csak kinomba huzogattam aztan egyszer csak ko
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) mar nemlattam a monitort.., egeret is mar csak kinomba huzogattam aztan egyszer csak ko