- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Tavaszi hardvernyitány
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Na jó, inkább humorosan fogm fel...
Hát igen, ez van. Én bizony irtózom minden bogártól, póktól, szöcskétől, békától, hernyótól, csigától, darázstól. Talán a légytől és a szúnyogtól nem félek
Ennek ellenére volt részem sátorozós buliban, nem egyszer. Olyan sosem volt, hogy valami ne jutott volna be. Hozzáteszem ez nem sátorfüggő, mert engem a Bakonyban lévő faházban is a roszullét kerülgetett a pókok miatt. Sőt, a cserebogarak a 4. emeleti panelt sem kímélik 
Amúgy bizony nekem egy hétvége fürdőkád és angol WC nélkül maga a haláltábor
Viszont odáig még nem fajultam, mint egyik cimbi, akinek annyira kellett barnázni, hogy még. De nem vállalta fel a természet lágy ölét. Autóba ült és vezetett
30km-t, hogy az otthoni fajanszba építkezzen.
Aktív témák
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennek ellenére volt részem sátorozós buliban, nem egyszer. Olyan sosem volt, hogy valami ne jutott volna be. Hozzáteszem ez nem sátorfüggő, mert engem a Bakonyban lévő faházban is a roszullét kerülgetett a pókok miatt. Sőt, a cserebogarak a 4. emeleti panelt sem kímélik