Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
én is így gondoltam, de azért mondom megkérdem másoktól is. az volt még az érdekes, hogy kérdezte milyen gépem van, mondom neki A64. És hogy nem dual channeles. Erre azt mondja, hogy tudja, hogy nem dualos

ezt honna szürte le...
Loretto: biztos megint savanyú uborkát ettél tejcsokival, mi?
Az nem tetszett a gyomrodnak 
-
Old Death
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
nos én is így vagyok ezzel

próbáld meg dc-ről... lassan, de biztosan jön... ha elkezdtem volna még a nyáron akkor most vszínűleg már az összes meglenne, de mivel egy hetzem kezdtem el így csak 2 rész van meg (nem sokat vagyok fent a dc-n)
van egy sorozat ami a Babylon 5 folytatása (Crusade), na ez is kéne nekem, no meg a 2 sorozatatot összekötő 5 film is... de majd csak meglesz, előbb v utóbb
-
Lord Zero
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
nem jó, az esetleges nedvesség- és páratartalom miatt
jah, és a monitorozó programod nem azt írná, h hány fok és mekkora fordulatszám, hanem ''Erősen fátyolfelhős lesz az ég. Esőre holnap estig még nem kell számítani. A déli szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7, 12 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 20 fok körül valószínű''
-
erdeya
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
nincs otthon vezetékes telkó, mert nem hiányzik, arra meg sajnálnám a zsét, hogy csak azért tartsam el a matávot, mert netet akarok (az alapdíj asszem 3500 HUF körül van és akkor még 7000 a net. ez nekem momentán sok
)
lenne kábelnet, de a mi utcánkban még nem műxik. az 5500-ért adna 384kbit/s körüli netet. Pedig ezt bevállalnám.
na pá, léptem...
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
ez a mekis duma kb fele annyira poénos, mint a szüzesség duma, ellenben lényegesen magasabb a realitástöltete, hogyígymondjam
ezt a marhaságot, önmegtartóztatás, lol
aztán pár év múlva az intenzív szexet fogják javasolni az ízületi bántalmak és ínhüvely-gyulladások és izomgörcsök és tenyérbőrrák ellen
ugandában most jött el a harmadik birodalom: a rejsztag -
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Szar az egész úgy ahogy van!
Nem értem miért kell mindent felhozni Törökbálintra.
Lennének inkább megyei központok és azok döntenék el, hogy mi merre. A törökbálinti meg lenne Budapest és Pest megye szolgálatában + Nemzetközi forgalom.
Mi csak egyszerű emberek vagyunk, nem fogjuk megérteni! -
erdeya
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
a corpus delicti: Bővebben: link
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

OTT már nem lesz gondom, remélem...tiszta út...