Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
cathode
üzenetére
Nem kell. Mindenesetre talán még megvan a remény , hogy mehetek a komáromi nokiába (talán...anno azt mondták, ha mégis meggondolom magam, keressem emg őket..Hát remélem ér az adott szó...)
De egyelőre olyan hely, ahol szakmailag fejlődni is tudnék, és kb. fizetne 130 nettót...Na és persze én megfelelnék és nekem is megfelelne..Egyelőre nem nagyon van
aesir:kicsit fentartásokkal kezelem ezeket a cégeket. Nem hiszem , hogy pont egy ilyen majdnem kezdőre lenne szükségük....
Sajnos a BME állásbörzére nem tudtam kimenni, mert pont 9-16 óra közt volt, amikro épp dolgoztam.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest