Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Memóriakártya topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
pinkypinky
üzenetére
Hi! Nekem van egy ilyen példány, nikon D90-en használom intenzíven tájfotózásra (és alkalmanként még makróra is, ha nincs időm lencsét cserélni, mert pl elrepül a lepke). Meg vagyok vele elégedve, egy kicsit vinnegtál, de ez sem olyan vészes.

10mm-en egy kicsit torzulnak a közeli tárgyak/emberek - de ez nem az optika hibája, hanem 10mm-en már ilyen a perspektíva. Engem meglepett, pedig filmes gépen használtam korábban 17mm-es obit. Amúgyvásárlás előtt én tesztet itt olvastam és találsz még róla ITT is .Azt mondják a szériáról, hogy nem minden lencse 1forma, ha tudod, próbáld ki, mielőtt veszed, hogy +vagy-e elégedve az élességgel, CA-val (kép sarkában, 10mm/f4-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest