Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Eljárnék edzőterembe, azon nem múlna
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?
Élesebb rajzolat miatt? Jó lenne kipróbálni egyet 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?