Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Eljárnék edzőterembe, azon nem múlna
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?
Élesebb rajzolat miatt? Jó lenne kipróbálni egyet 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?