Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Eljárnék edzőterembe, azon nem múlna
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?
Élesebb rajzolat miatt? Jó lenne kipróbálni egyet 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem egyszerű ez az egész... Pl fix 50mm-es obit ami fényerős, mire lehet jobban használni, mint egy 18-55 obit? Értem, hogy fix, nem torzít (mellesleg a18-55 sem 50mm-en),de nem tudom mi a gyakorlati haszna, hogy mire használják legtöbben? Mert látom nem túl drágán beszerezhető... már én is vennék, mert mindenki azt keresi, de mire lesz ez nekem jó?