Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
aleister
üzenetére
Szia. Köszönöm szépen a választ.
A 18-55 vállalhatatlan? Elég olcsón lehet már venni, olyan 20 körül használtan. Egyszerűbb lenne, mint több fotót készíteni és összerakni. Lakásban még oké, de ha elutazunk, úgy egy kicsit körülményes lenne. Így is az volt múltkor a bajom, hogy inkább arra koncentráltam, hogy jó fotókat csináljak ahelyett, hogy élveztem volna az utazást
. Ha még ott én panorámafotókra koncentrálok..
Igazából nem profi fotózáshoz kell, a gépem is a legalapabb (hirdetünk egy kiadó lakást és szép képeket szerettem volna csinálni vele, de a 35-össel nem tudtam).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) - Új -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha még ott én panorámafotókra koncentrálok..