Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth Sith
tag
Köszi azért! Amúgy crop-os szenzor és mindegyik képnél fixen a középső AF pontot használtam, ISO100 f4 1/1000 mellett.
F10 fölött ezzel még nem nagyon fotóztam, de majd megnézem magasabb f értéken milyen. A 70-200-nál sajna megszoktam, hogy f4-en már baromi jó és még ki kell tapasztalnom. De azt én is tapasztaltam, hogy 40mm-en már messze nem olyan mint 20 körül.Egyáltalán nem akarok egy valag pénzt elverni rá, csak információt gyűjtök a lehetőségekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest