- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Adott egy Canon 50mm 1.8 II, aminek nem zár a blendéje. Hol tudom javíttatni papírok nélkül, illetve mennyiért? Szerintem beszorult a blende vagy kiakadt, mivel hallani ahogy a motor próbálja azt meghajtani csak nem sikerül neki. F1.8 feletti képeknél 01-es hibát kapok és csak a gép újraindítása után tudom használni megint, viszont a képet elkészíti és el is menti csak világosabb jóval a kép, hiszen hosszabb záridőt állít be magának a szűkebb blende miatt.
Javasolt esetleg szétszedni itthon? Inkább bíznám olyanra aki már többször csinált ilyet.
[itt] van egy videó újraforrasztásról, viszont ebben nem látszik hogy a blende működik-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged