Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Adott egy Canon 50mm 1.8 II, aminek nem zár a blendéje. Hol tudom javíttatni papírok nélkül, illetve mennyiért? Szerintem beszorult a blende vagy kiakadt, mivel hallani ahogy a motor próbálja azt meghajtani csak nem sikerül neki. F1.8 feletti képeknél 01-es hibát kapok és csak a gép újraindítása után tudom használni megint, viszont a képet elkészíti és el is menti csak világosabb jóval a kép, hiszen hosszabb záridőt állít be magának a szűkebb blende miatt.
Javasolt esetleg szétszedni itthon? Inkább bíznám olyanra aki már többször csinált ilyet.
[itt] van egy videó újraforrasztásról, viszont ebben nem látszik hogy a blende működik-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Airsoft
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest