Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Ahogy nézegetem elég sok kompromisszumot követlenek ezek, nincs igazán kiemelkedő köztük.
Az említettem Tamron obinak pl. az AF-ét szidják szinte minden teszteben, ami azért nem túl biztató.zed juron: Akkor mesélhetnél róla egy picit!
Milyen vázon van? Esetleg tudsz mutatni pár olyan nyers képet ami azzal készült?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az említettem Tamron obinak pl. az AF-ét szidják szinte minden teszteben, ami azért nem túl biztató.
Milyen vázon van? Esetleg tudsz mutatni pár olyan nyers képet ami azzal készült?