Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ninja Theory nem tudom, hogy jön ide, de elnézve a Microsoft hozzáállását és hogy a felvásárlásuk óta egy óriásit bukó multit meg egy mérsékelten sikeres sétaszimulátort tettek le az asztalra... hát nem tudom.

Én csak azt remélem, hogy a Tarsierre sem erőltetnek majd rá valami számukra tök idegen zsánert, amibe beletörik a bicskájuk. Korrektek ezek a kis oldalnézetes horrorjaik, még ha nem is találják fel a spanyolviaszt egyikkel sem. -
Bad Pritt
félisten
Ez egészen addig szép, amíg korrekt és sikeres játékokat készítenek. A kiadójuk felett is ott van egy Embracer Group, náluk azért már gyűlik egy szép kövér lista a bezárt, leépített vagy eladott stúdiókkal, szóval ez a nagy szabadság egy szép gondolat, csak majd nehogy rájuk boruljon a valóság.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az a THQ ahonnan értelmes címek is érkeznek időnként?
Számomra pozitív nyomot hagyott a Ttanquest, Alone in the Dark és persze tökjó, hogy a Reanimal, Fatekeeper, Gothic is itt készülhet. Kaptak esélyt, remélem lesz Reanimal folytatás és nem kaszálják.Brutál különbségek vannak kiadónként. A legtöbb játékfejlesztő szabadúszó és mindig megfizetik a tehetséget egy-egy projektnél, de nem kimondottan céljuk fix cégbe tömörülni. Szóval ez egy újfajta tulaj/főni hozzáállás ha úgy jobban tetszik, szabadon alkottak a srácok, nem kellett kukázni a terveket és ez várhatóan a jövőben is így marad.
Lásd még Phelan munkássaga és youtube csatornája - planet taxi. Viszonylag sokszor beszél a játékiparról és teszi ezt érdekesen, belsősként.
-
CptAdamica
veterán
Végigvittük egyik barátommal, voltak elég jó részei, a vége felé egyre jobban adta a hangulatot, nekünk összesen 4 óra volt. Viszont ennyi technikai hibát is régen láttam egy játékban. Folyamatos szinkronizációs hibák, néha a kamera is érdekes volt, fps droppok és 2x csutkára is befagyasztotta a gépet, ott kellett bűvészkedni, hogy fpst limitáljak, dx11-ben indítsam el és akkor hajlandó volt működni.
-
Werkly
addikt
Vége lett! Azért volt jónéhány crash! Átkozott 14th gen Intel!
-
GodGamer5
addikt
Végigtoltam, jó game volt, viszont a Little Nightmare 1-2 jobban tetszett.
A sztori a LN-ben érdekesebb, itt túlzottan bele lehet magyarázni mindent. A grafika itt szintekkel jobb, sokszor tökéletes, de a LN stílusosabb volt a kis nyomasztó tereivel. Sokszor túl üresnek éreztem az egészet, a túlzottan nagy terek miatt. Nem volt elég beteges és félelmetes sem.
Az egyik legnagyobb hibája pedig, hogy a LN-nek világklasszis zenéje volt, ebben viszont sima ambient zenék vannak, azok is ritkán.
Összességében azért elég jó volt, de még mindig várom, hogy hátha valaki befejezi a LN 2 sztoriját végre.... -
válasz
nylontacsko
üzenetére
Továbbgondolták, nagyobb terület és több kreativitás. Tuti lesz több része is
-
nylontacsko
senior tag
Azzal nagyot tévednék, hogy LN sorozat köszön vissza?
-
GodGamer5
addikt
Még egy nap, aztán tolom!
-
Nagy kedvenc, zseniális, grandiózus és elvont kikapcsolódás. Köszönöm a bemutatót!
Elképesztő az atmoszféra és menő a megvalósítás. Ráéreztek a srácok!A műfaj nagy kedvelőjeként ajánlok még párat ha valaki most kezd ráharapni:
https://prohardver.hu/tema/ingyenes_jatekok_off_topik/hsz_1-100.html -
toronyhaz
aktív tag
Elég jónak tűnik. Köszi az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- BestBuy ruhás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest