Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Alx.Mercer
üzenetére
Köszi az eddigi válaszokat! A 2,8-al az a baj, hogy eddig kerültem az olyan helyzeteket, hogy kelljen a 2,8 így nem tudom mennyire használnám ki, a súly pedig ami tudom, hogy kétszerese a Canon obinak, valóban elrettent egy kicsit. A másik alternatíva, hogy veszek a Canon mellé egy 100/2,8-as obit, (60/2,8-am van) csak úgy egy kicsit többe került. Az igazi kérdés az, hogy képminőségben ha mindkettőt ugyanazon a rekeszen használjuk, mennyire vannak párban. Azt tudom, hogy a Sigma 2,8-on lágy, de például f5,6-on vajon milyenek lehetnek egymás mellett? A berántós elmászós stabi dolgot ismerem, mert a mostani Tamron is olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo P52s 15,6" i7-8650 32Gb ram, 512Gb Nvme, számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest