Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Miért tűntek el a buta tévék?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Amúgy hülye vagyok, mert mióta a vázban lehet állítani AF fine tune értéket, az egész táblázatot bele lehetne tenni szintén. Vagy 10 obi adatát nem téma letárolni 10 ilyen mátrixban, pár byte az egész, csak olyan firmware kell hozzá és akkor maga a gépváz tudja, melyik obi van fent és ahhoz milyen gyutáv és rekeszállás esetén milyen fine tune értéket alkalmazzon, ha szorgalmasan bevered neki kézzel (vagy USB-n valami Nikon/Canon/egyéb gépszoftverrel).
Távirat:
Szopatnak anyám. Stop.
Engem is fiam, de én élvezem. Stop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest