Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz #40935168 #17322 üzenetére

    Az elsőt nem tudta belőni a C. Kft. sem dokkolóval, sem máshogy (hozzáteszem, hogy nagyon korrektek voltak, nem az ő hibájuk). A mostani közeli tárgytávolságnál nem nagyon téveszt (egy fókuszpont esetén), fókusz zónára állítva halál pontos, lifeview-t használva szintén pontos. Igazából így teljesen használható, mert közeli tárgytávolságnál használhatom az egy fókuszpontot (kis DOF-nál), nagyobb tárgytávolságnál nagyobb a DOF, ezért nem gáz, ha fókusz zónát használok (ilyenkor több fókuszpontot használ) és így minden esetben jó helyre megy a fókusz. Egy fókuszpontnál nem mindegy, hogy milyen a téma textúrája (függőlegesek és vízszintesek) ezért nem mindegy, hogy portré vagy landscape állásban fogod a gépet. Fókusz zónát használva mindegy, mert ott jó helyre fókuszál (gondolom azért, mert több fókuszpontot is használ egyszerre és emiatt sokkal pontosabb). Lifeview-nál meg egyértelmű, mert ott a Dual Pixel AF-t használja, vagyis teljesen más elven működik a fókuszálás.
    USB dokkoló csatlakozásnál mindig megnézi először, hogy megjelent-e újabb firmware. vagyis nagy valószínűséggel orvosolni fogják a problémákat (ajánlom nekik).
    A lényeg, hogy az általam leírtakat betartva használható (a mostani példányom) a 18-35-ös. Hozzáteszem, hogy a váz (Canon 70D) hibátlan. Nem csak én állítom, hanem le is tesztelték a szervizben. A hibák sem csak az én gépemnél jöttek ki, hanem a boltban található vázzal is!

    A nyelvhelyességet és a szóismétlést meg kérlek nézzétek el, mással vagyok elfoglalva :B

    [ Szerkesztve ]

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák