Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
A powerplay tényleg nem úgy működik ahogy kellene, bár engem nem annyira érdekel az a kis +fogyasztás. A gyári hűtő meg nem ennyire rettenetes ahogy leírja, egyáltalán nem hangos terhelésnél sem, sztem ő inkább túl érzékeny a hangra. Sztem nem hangosabb, mint a te jelenlegi 9600GT-d.
Annyi hogy elég forrófejű.
Ja, és tudtommal a Gainward Golden Sample-val voltak gondok tömegesen, sajnos a gyártónak nulltapasztalata van az ATI-val és agyatlanul a referenciától eltérőt tervez. Én egy forinttal nem támogatnám őket. -
Sirandrish
legenda
akkor jól hallottam..én pedig csak azt mondanám hogy akkor várj egy picit...hamar lejebb mennek az árak (max1honap) és akkor vegyél egy 4870et..addig a 96GT is jó..vagy amugy mi a problémád vele?
CoD4et viszi nem? más nemis kell
én azért ne idegesitem magam emiatt( kb gépvásárlás után jött ki a 48**szeria és az 50eset elég jó áron adták akkoris ami picit jobb az én karimnál) mert cod4-en kivül ami érdekel ahhoz bőven jó..de a lényeg ugyis a cod4...én a kövi VGA cseréig tuti várok még min 1-2 honapot hogy a 4870 is jó áron legyen...ráadásul már előre látom hogy 1-2honap mulva lesz Nv kari is ami ütősebb lesz és még talán az ára is kedvezőbb..Ebből azt akarom kihozni hogyha arra amire kell elég a 96GT akkor várj még..persze nekem tökmindegy de ha 2 hét mulva 15K-t esik pl a 4870 vagy akár csak a 4850ára akkor nagyon keserü szájized lesz...ezek még uj karik..most fog esni az áruk...de te tudod
a 3870viszont az ára miatt jó vétel lehet...a kategóriájában elég szépen teljesit és az ára is kedvező...és én személy szerint rosszat még nem hallottam róla..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest