- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sirandrish legenda nah csak lebuktál  Am az ilyet szeretem..ezért nem is mentem(mostmár nem is tudnék de nemis akarok) sose más szerójára..mert ott a következőket tapasztaltam 90%ban éppen ezért tisztelet a kivételnek mindenhol. 
 1. Mod haverja akármit mondhat akármi csinálhat,anyázhat stb az nem gáz..de ha visszaszólsz akkor jön a kick/bann
 2. Ha esetlegesen tényleg elkapod a fonalat és jól játszol akkor megint csak az van hogy te csalsz blabla kick/bann
 3. Perkek...először tetszettek de aztán rájöttem hogy nem sok értelme van mert mikor én Frag3aztam akkor az volt a láma Perk...ha MD-ztem akkor az volt a láma perk...ha ezt csináltam az volt a láma perk..tahát mindig az volt a Láa perk amit én használtam..persze mikor legközelebb felmentem mindenki ugyanugy azokat használta..valahogy nálam nem szerették..tény a Frag3al elég jól birtam irtani de akkoris.
 4. Ami a legjobban idegesitett a PK...voltak sokan akik azért jártak mert mekkora móka a 4. körben -50pontal az utolsónak lenni..és az anno RFA szeron tapasztaltak adták be a kegyelemdöfést...ha Modot vagy annak a csapatából valakit PK-ztak folyamatosan..1 figyelmeztetés másodszor kick...ha téged vagy azt a csapatot ahol nem volt MOD azt leszarták...ha szóltál a MODnak hogy "he ez PK-zik " akkor kaptál egy olyan választ hogy "ha nem tetszik valami menj máshova"..ha jobban elgondolkodnék akkor biztos jutna még eszembe de nem érdekes..elég ennyi..elég ennyi ahhoz hogy ne legyen sose kedvem PUBolni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest