- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
lol
jol latod a dolgokat. roviden az a helyzet, hogy szoltak, hogy kapok 1 ujat. nade, itt jott az ujabb problema
21volt februarban, mikor megvettem, most meg mar utanad dobjak 13ert. mondom a csajnak, nyilvan 21korul fogok valasztani vmit. odakertem az osszes nyithato telot. volt 3 motorola, egy 2760 nokia, meg ez. hat, ez nezett ki meg a legnormalisabban, node nem noi... igy elhoztam, vehetek Reninek masikat, ezt meg el kene adni.
kapott a bolt 1 emilt a pannontol, hogy ma megyek, zarojelben biztos ott volt, hogy problemas ugyfel, seggkinyalas ajanlott, mert ahogy bementem es mondom mivan, mondja a kiccsaj, hogy olvasta az emilt, 1 pill, hatrament, jott fonokasszonnyal, es 2en dobaltak kb a szoloszemeket a szamba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest