Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Drivv

Arcképgyáros

válasz Delirious #4850 üzenetére

Először is várd meg a Switch 2-t és majd válaszd ki országnak Magyarországot, régionak meg az EU-t. Így majd szépen beadja Euróban az árakat. Olcsóbb nem lesz azt nem ígérem...Viszont ha van olyan játék amihez például van magyar nyelv akkor az elérhető lesz neked. Bár nem ismerem még a beállításokat meg az új eShopot de ha Hungary-t nem engedi akkor Ausztriát vagy Németországot lődd be.

Pénzt spórolhatsz az amúgy igaz, ezalól kivétel a Nintendo saját címei. Most is ha megnézed 70 euro a Zelda Tears of the Kingdom, használtan kártyásan meg kb 13-14.000 Ft. Azért van különbség (majdnem félráon és eladhatod ha nem tetszik). A Nintendo az exklúzív címeit ritkán teszi akcióba és akkor is max 20 Eurót enged el..

Van még más is persze:
    Third-party Nintendo-exkluzív - Például a Bayonetta 2, Bayonetta 3, Shin Megami Tensei V (bár ez jött később más platformokra is). Na ezeket a játékokat sem kell félteni elég gyakran akciózzák őket.

És ami téged a legjobban érdekelhet:
    Third-party multiplatform - Ez kb minden másik játék. Ilyen péládul a Hogwarts Legacy. Jelenleg 12.000 Ft használtan, új 14.000 Ft. És ez a sima kiadás. Én múltkor akciósan eShopból 25 Euróért vettem a Deluxe Editiont.

Én szinte mindig csak akciósan vásároltam a digitális játékokat. Kb 500.000 Ft-nyi játékot megúsztam 144.000 Ft-ból (múltkor számoltam össze mert eladtam az accountom)

Szóval ha spórolni szeretnél akkor figyeld a kb havonta megjelenő akciókat eShopban mert voltak elég komolyak... Ha meg a Nintendo saját címeire vágysz, akkor érdemes inkább a bolti, fizikai példányokat figyelni, használtan vagy akcióban.

Új hozzászólás Aktív témák