Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drivv
Arcképgyáros
válasz
Delirious #4850 üzenetére
Először is várd meg a Switch 2-t és majd válaszd ki országnak Magyarországot, régionak meg az EU-t. Így majd szépen beadja Euróban az árakat. Olcsóbb nem lesz azt nem ígérem...Viszont ha van olyan játék amihez például van magyar nyelv akkor az elérhető lesz neked. Bár nem ismerem még a beállításokat meg az új eShopot de ha Hungary-t nem engedi akkor Ausztriát vagy Németországot lődd be.
Pénzt spórolhatsz az amúgy igaz, ezalól kivétel a Nintendo saját címei. Most is ha megnézed 70 euro a Zelda Tears of the Kingdom, használtan kártyásan meg kb 13-14.000 Ft. Azért van különbség (majdnem félráon és eladhatod ha nem tetszik). A Nintendo az exklúzív címeit ritkán teszi akcióba és akkor is max 20 Eurót enged el..
Van még más is persze:
Third-party Nintendo-exkluzív - Például a Bayonetta 2, Bayonetta 3, Shin Megami Tensei V (bár ez jött később más platformokra is). Na ezeket a játékokat sem kell félteni elég gyakran akciózzák őket.És ami téged a legjobban érdekelhet:
Third-party multiplatform - Ez kb minden másik játék. Ilyen péládul a Hogwarts Legacy. Jelenleg 12.000 Ft használtan, új 14.000 Ft. És ez a sima kiadás. Én múltkor akciósan eShopból 25 Euróért vettem a Deluxe Editiont.Én szinte mindig csak akciósan vásároltam a digitális játékokat. Kb 500.000 Ft-nyi játékot megúsztam 144.000 Ft-ból (múltkor számoltam össze mert eladtam az accountom)
Szóval ha spórolni szeretnél akkor figyeld a kb havonta megjelenő akciókat eShopban mert voltak elég komolyak... Ha meg a Nintendo saját címeire vágysz, akkor érdemes inkább a bolti, fizikai példányokat figyelni, használtan vagy akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max