Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA app beállítások?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
Szerintem egy tokot és a "pro" joyt mindenképpen érdemes venni hozzá, de ha nem viszed sehová akkor végül is a tok nem kell. A kontrollert vagy ergonomikusabb jobb joy-cont (pl egy normális D-pad a balra) szerintem mindenki igényli egy idő után, de lehet, hogy ezt csak én gondolom így. Játékból meg nálam mindig az volt az elv, hogy kettőt minimum vegyen az ember egy új konzolhoz. Legyen egy gyorsan letehető / felvehető party cím (az új Mario Kart esélyes erre) és valami egyjátékos - lehetőleg ami valamit mutat a gép erejéből. Ha más nem lesz akkor direkt vettem egy Deadly Premonition 2őt 2000Ftért, az majd megmutatja az erőt.
Ja és hát a gyári tárhely valószínűleg nem lesz elég semmire úgyhogy egy nagyobb kártyát is érdemes nézni.
Annyi előny lesz a Switch 2nél, hogy végül is egy még jobban átgondolt Switch 1 lesz tehát nélkülözni fogja az olyan baklövéseket (pl egyetlen töltő port pont rossz helyen) ami külsős "javítások" vásárlását igényelné.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ja és hát a gyári tárhely valószínűleg nem lesz elég semmire úgyhogy egy nagyobb kártyát is érdemes nézni.
Sirandrish