-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jencsikdani
tag
Alaplap: Asus Tuf Gaming Z390 plus
Ram: Kingstone Fury Beast 2x4 GB
GPU: Aorus Radeon RX 570
Cpu: Intel I5-8600k
Táp: Seasonic B12 80 plus bronze 750 WattNéha random 1 héten 1-2 alkalommal random befagyott a gép, ujrainditas után tökéletesen ment tovább. Nem foglalkoztam vele gondoltam windows megint szarakszik. A mai napon kitakarítottam a gépemet. Nem vettem ki a gépházból 1 alkatrészt sem. Kitakarítás után bekapcsoláskor nem adott képet, illetve az egér sem világított, minden más rgb ment. 2. Ujrainditás utan az alaplap memória visszajelző led-je felvillant és azóta minden inditásnál folyamatosan világít.
De azt furcsállom hogy a memória led csak a 2. Újrainditás után villant fel. Előtte nem, holott ugyan úgy nem adott a gép képet.
Így látatlanban tudom nehéz rá mondani bármit is. De szerintetek a ram megadhatja így magát?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 5500 ///32 GB DDR4/// RX 6700XT 12 GB /// 512 GB SSD
- GAMER PC : RYZEN 5 5600X /// 32 GB DDR4/// RX 6700 XT 12 GB /// 1TB NVME
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- 7 gen i5 ös Terra mini pc
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest