- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
A játék szerintem igazából az 50. szinten kezdődik, addig ráhangolódás. Amikor 2 50-es pilóta megy, azonos feltételekkel, az a verseny.
Az ültetés meg bizony jó a kocsira, de nagyon. Egyes gépekre a 3-as nagyon kell, vagy ajánlott, de ha csak 2-esre futja, akkor arra futja. Az ajándék bósztot arra (is) költöttem én. A felni is befolyásol valamit talán... Ez még nem teljesen tiszta, de az eredeti felni mindig jó. A skyline-t mondják sokan, hogy a boostos felnievl nem fordul... Érdekes egyelőre a ddolog. A bodykit is befolyásol talán, de ebben ne menjünk bele, mert nem tiszta. A nagyfőnök azt mondta, ezek csak vizuális tuningok, de amint felteszed, érzed, hogy sántít a dolog egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest