Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tatabike #14016 üzenetére
én vagyok a csaló, most csináltam kamu profilt, leszarok mindent, meglöklek hátulról és máris benne vagy a képletben. Letiltanak, holnap is csinálok egy profilt, 1 perc. Csak ránéznek, ki vagy, mi vagy és látják , hogy tiszta vagy avagy sem. Látják, ki csal, ez teljesen egyértelmű. Valaki nem is olyan launcherrel indítja a játékot, mint mi, és megkérdezte, hogy ez baj-e... no comment.
valaki a játékban a rendőrök által használt tankmódot sajét maga is használhatja, látjuk. A zsaruk is mennek 500-zal , a spíler miért ne tehetné... meg is teszi. A chat benne van a játékban, de ha beleírsz, senki se látja. A csalók látják egymást, minden nap tudják használni a chatet. Nem lenne hülyeség oda beugrani és fotózgatni a neveket mondjuk... Szóval a főnökök látnak mindent, én biztosra veszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest