-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
execute93 #13622 üzenetére
Jelenleg erre a két autóra amit fentebb irtam a gt2 a ban király a zonda f, meg ott van a toppon s ben, ez a 2 autó a tippem , a többi sb-t tessék tartalékolni akciókra ennyi, ezzel a két kocsival , el lehet lenni,
E osztájba wv schirocco,.C,D,-be pontiac gxp in game casért , B be toyota mr2 és kész ezzel a kombóval el lehet menni top 300 alá, ha jó vagy ennyi.Tatabike hát az új patch, nem nagyszerű, teljesen kiölik a játékosokat , idióták , én nagyon szerettem volna ma játszani, de azért is a családdal vook , szerencse a gemet összekaptam dobott egy piros pro turbót , van vagy 5db , majd eladom ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest