Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997
üzenetére
észnél voltam ma , kicsit versenyezgettem és mérlegeltem a lehetőséget. Amikor belépek, játszani szeretnék egy jót, kicsit autókázni. Nekem kb 20 + 10 autóm van, és ebből használható kb... nem is tudom. Egy biztos, a nagyjával simán DNF-et kapok, be se érek. Pedig a skyline-omban nem csak ajándék cuccok vannak, van benne egy ultra tuned kék váltó, a fék, a rugó se szar... dnf-et kaptam vele, kártyát is adott, az 51% megvolt. A tóbbi autóm is festegetésre jó, sajnos. Valamiféle előrelépést kell tenniük, mert az nem mehet örök időkig, hogy mindenki az adott legjobb autóval ugyanazokon a pályákon ugyanazok ellen megy. Illetve legyen ez, de akkor mondjuk ki, hogy ez. Simracewayben ez. Az se szar, sőt jó, mert tudom, hogy mi a koncepció. Azaz efelé az irány felé megyünk, ezt akarjuk, így akarjuk. Az NFS Worldben is volt korábban egy irány, amiről sejtettük, hogy jó és afelé tartunk, de a nyáron, ősszel elszállt a játék. Begurulok bohóckodni, midaddig, amíg a windows 7-et fel tudjuk tenni...
Tegnap 4-ből 4-szer csodásan végigment, szépen újraindul a gép és kiírta, hogy a gép váratlanul újraindult , kezdjem elölről a telepítést
Amint sikerül... simán a simracewayt tudom játszani jókedvvel. Addig marad a NFS
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amint sikerül... simán a simracewayt tudom játszani jókedvvel. Addig marad a NFS