Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #13056 üzenetére
Ugye így próbálod a Win7-et feltenni, mert ha OP-böl indítod nem fog felmenni, úgy csak frissít és ugye XP-t nem lehet Win7-re ezért lép ki. A custom megnyomása után a kiválasztott partíciót (amire fel akarod tenni a Win7-et) törlöd, formázod és új, utána next és fel fog települni.
Ha kell az XP is akkor azt kell először feltenni és egy másik partíciót kell választani vagy létre kell hozni ha nincs (ezt XP-vel) és mehet a Win7, és így lesz a gépen 2 OP rendszer amit a betöltőképernyőn lehet kiválasztani.
Így fel kell mennie és ami ott van a PÜ-ben az tökéletes!A lényeg gép bekapcsol, OP rendszer feláll, Win7 lemez be, had töltsön be hogy jó e a lemez, újraindít és egyből F8, nyomkodd folyamatosan így nem késel le róla! Utána boot DVD-ről a többi benne van a cikkben.
-
chris1997
aktív tag
válasz
tutuhawer #13056 üzenetére
Ha nekem plafon az NFS, akkor nekem nem annyira a szimuláció a pályám. Nekem inkább az új MW, HP, Burnout, de a legjobb egy régimódi TrackMania, én inkább a sebességet szeretem, mint a pontos kanyarokat stb. Bár a TM-nél ott nagyon fontos, közben a "turbópanelokon" felgyorsít 400-600 km/h-ra. Baromi élvezetes, próbát megér. Hivatalos oldal Én a United Foreverrel tolom, bő hat éve vettem kemény 2000FT-ért. A Nations meg ingyenes.és nagyon élvezetes. Autókat meg innen lehet letölteni: http://www.trackmania-carpark.com/index.php Ezek csak skinek, a teljesítménye mindegyiknek ugyanaz, csak a hangjuk, dudájuk lehet más. És mindegyik autó ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő