Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Sicilian #1930 üzenetére
Pár válasz az általad felvázolt problémákra:
-Atival játszom és jelenti, hogy köszöni szépen jól van. (bár igaz lehetne jobb is, de nem panaszkodom, 6-8 autóval még egyáltalán nem szaggat magas közeli beállításokon, 1440*900-ban)
-Az előzésnél nem értem mire gondolsz, én szoktam azért előzgetni, ha az első helyre pályázom.
-Félre nekem még nem rántotta a kormányt, olyan van, hogy pattan egyet az autó, és akkor korrigálni kell, de az a pálya egyenetlensége miatt van szerintem és realisztikusabb, mintha elengedett kormánnyal menne az egyenes szakaszokon 200-al. A kormányt én rögtön ütközés után tudom akármerre tekerni, de biztos nálam van a hiba.
-Ütköztél már akármivel is? Biciklivel, görkorival akármivel? Az ütközés után nem hiszem, hogy egyből tudnál korrigálni, ha igazi autóval történne. (egyébként meg foltokat látsz, ami bőven elég ha tudod mi van a pályán előtted, nekem mindig sikerül egyből megtalálnom az utat.)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sicilian #1930 üzenetére
Normális vga mellett élvezhető a játék! Illetve nem hiszem hogy másnak is elrántja a kormányt hirtelen.. Érdekes! Nekem gyönyörű szép a grafika és semmi bajom nincs vele!
Próbálj meg VGA drivert firssíteni és a dvd-n lévő directx-et és physix-et feltenni! És ezzel mennie kell rendesen! Megfelelő grafikai beállítások mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest