Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Ha verseny közben nyomok egy ESC-et, engem ez a kép fogad. Ki nem találnád mit csinál a legalsó Kilépés felirat.
Na most, engem akkor dobott ki exe hibával, mikor sima gyors versenyt akartam menni.
Csináltam egy olyat, hogy a dvd-ről feltettem a PhysX-et. Mivel már volt fent egy, így azt mondta, elöbb leszedi a régit. Nagyon okos, csak ám nem teszi fel az újat. Szóval, PhysX lejött, frissítettem a DVD-n lévő DirectX-et is (hiába írja telepítésénél, hogy felrakja, nem teszi). Indítanám a játékot, PhysX dll nem található, nem indul. Újra felraktam, most már ténylegesen a DVD-ről. Most már nem áll le. XP SP3.
Szóval. PhysX leszed (már ha volt fent), DX frissít a játékhoz adottal, majd PhysX frissít, szintén a játékhoz adottal. Talán valakinek segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest