- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hang felvetelre probaljatok meg ezt, meg a gta4 topikban segitettek nekem akkoriban es igy mukodik rendesen: (bemasolom, amit irt a srac)
Egyszerű a dolog, Realtek HD Audio Manager megnyit, felvételnél engedélyezzétek a sztereo keverőt, ha van mikrofon, azt lőjétek ki! A hangerőt a kis tekerővel tegyétek a mínusz jel fölé nem sokkal, kitapasztaljátok, ha magasra van állítva a hang iszonyú torz lesz, nagyon nagy hangerővel vesz fel olyankor és szar minőségben. Rövid idő alatt meg lehet találni az optimális beállítást. Ha nem vesztek fel, érdemes visszaállítani az eredeti állapotot, mikrofonozásnál nehogy meglepetés érje a másik felet.
Jártam már úgy, hogy 20 percig nem tudtam mi van, a partner pedig danubiuszt hallgatott.
Ennyi lenne.Ha csak rövid jelenetet akartok felvenni, szerintem jobban jártok az ingame editorral, han em állítotok kameranézetet ugyanaz, mint a fraps. 40 secet kb 6p alatt lekonvertál 1080p-be.
frame>24: Nekem az auto "hupogasa" fura kicsit, de valahogy a hangulatot ez is feldobja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Tanuljunk angolul!
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest