- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Bellon_18 #6450 üzenetére
Csak st3 teljesítménynövelőkkel RX-7-ből olyan 600-700LE közötti teljesítményt tudsz kihozni. Ahhoz, hogy 1000-et elérj kellenek st4 motor, feltöltő szettek, melyek bizony csak a lottón (a nyerés és dominálás utáni kártyázáson...) nyerhetsz.
Egyébként általánosan igaz, hogy úgy kell beállítani a motort, h a legfelső csúszkát majdnem teljesen jobbra, a turbó bekapcsolását balra, lekapcsolását jobbra, majdnem maxra eltolni. Aztán dinó, h meglásd mit kaptál. -
kroky3
tag
válasz
Bellon_18 #6335 üzenetére
Ha jól tudom csak a versenynap megnyerése után(nem lenyomás csak sima nyerés) lehet ugy kilépni ,hogy menteni tudd az eredményt és onnan folytatni.Odáig csak karierből tudsz úgy kilépni.Akkor viszont nem tudsz tuningolni. Nekem gyorsulásnál:1/4 mérföld=6,64s 1/2M.:10,38 a legjobb időm.
(#6340) DewiLKarierből biztos, hogy ki lehet. A versenynapból nem vagyok biztos.csak úgy rémlik hogy lehet nyerés után.De lehet hogy nem jól emlékszem.
Leginkább végigcsináltam.
-
DewiL
senior tag
válasz
Bellon_18 #6327 üzenetére
úgy érted lefagy? kapcsold be az autö seve opciót ha nincs ha pedig be van akkor minden verseny után ment a racedayen belül így ha betöltöd az utolsó mentett állást akor tudod folytatni
ha pedig már egyszer dominated-re megcsináltad a racedayt akkor meg kit érdekelnek a pontok hisz a rekodokat ugy is megjegyzi
a pontok pedig azért vesznek el ha kilépsz a racedayből mert végtelenszer újra lehet játszani egy racedayt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest