Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
csúcssebességes futamon énis sok totálkárt összeszedtem már, még szerencse hogy vannak a zsetonok. Amúgy a zondán pl egy karcolás 20 000, egy komolyabb sérülés 60-80 ezerbe kerül, úgyhogy óvatosan kell bánni vele
általába hagyom had menjen a mezöny és amikor kiirja hogy 500 méter múlva mérnek akkor padló gáz, amint mértek megint fék és araszolás, 500asnál megint bő gáz, nekem bejött
-
darnellsmith
senior tag
én a zondát csak csúcssebességre meg sprint-re használom. driftre volt egy 650 lovas mustang de szar volt így vettem egy full gyári (!!!) suprát és azzal tolom, sokkal jobb. Dragra 700 ló körüli chevelle volt de gyengusz volt így vettem a ford gt-t, kétkerekezéssel 1x sikerült 400 métert csinálnom (a motor majdnem elfüstölt
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó
-
Makaveli
senior tag
Igaz, azok közül csak 1-et.
Amelyiket kiválasztod.
N4r4ncs: Vannak kihívásos versenynapok ahol adnak neked két autót és azzal versenyezhetsz. Ennek a versenynapnak ha vége van kérheted az egyik autót jutalomként. Ezeken a versenynapokon nem mehetsz saját autóval, a többiekben igen. Remélem tudtam segíteni Veg1ta kollegával együtt!
-
South Velen
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest