- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
csúcssebességes futamon énis sok totálkárt összeszedtem már, még szerencse hogy vannak a zsetonok. Amúgy a zondán pl egy karcolás 20 000, egy komolyabb sérülés 60-80 ezerbe kerül, úgyhogy óvatosan kell bánni vele
általába hagyom had menjen a mezöny és amikor kiirja hogy 500 méter múlva mérnek akkor padló gáz, amint mértek megint fék és araszolás, 500asnál megint bő gáz, nekem bejött
-
darnellsmith
senior tag
én a zondát csak csúcssebességre meg sprint-re használom. driftre volt egy 650 lovas mustang de szar volt így vettem egy full gyári (!!!) suprát és azzal tolom, sokkal jobb. Dragra 700 ló körüli chevelle volt de gyengusz volt így vettem a ford gt-t, kétkerekezéssel 1x sikerült 400 métert csinálnom (a motor majdnem elfüstölt
), de általába a 140-150 méter elég a győzelemhez. hajszára én 350z-t használok szénné tuningolva, még mindig verem a mezőnyt, bár egyre nehezebben. Közepes fokozaton játszok ha jól emléxem versenyző címszó alatt van, kezd nehezedni a játék, de így jó
-
Makaveli
senior tag
Igaz, azok közül csak 1-et.
Amelyiket kiválasztod.
N4r4ncs: Vannak kihívásos versenynapok ahol adnak neked két autót és azzal versenyezhetsz. Ennek a versenynapnak ha vége van kérheted az egyik autót jutalomként. Ezeken a versenynapokon nem mehetsz saját autóval, a többiekben igen. Remélem tudtam segíteni Veg1ta kollegával együtt!
-
South Velen
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged