- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
parandroid #233 üzenetére
Nekem nagyon bejött (kinek a pap...
) Már csak össze kéne mosni a FlatOuttal és megszületne egy igazán korszakalkotó játék.
A billenyűzetes irányítástól eleinte én is tartottam, de végül egész jól belejöttem. Egyedül a motorok irányítását nem tudtam még elsajátítani, majd talán ahhoz felszerelem a kormányt az asztalra, úgyis régen volt már használva. (Motort kormánnyal, poén)
Az NFS-eket viszont csak bill-ről tudtam jól irányítani, amikor kormánnyal próbálkoztam, akkor csalódtam. Nem tudom miért.
FlatOut mindkét módszerrel király (csak kilyukadok oda, hogy ez a legjobb autós játék)
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #233 üzenetére
bizony kormánnyal megunhatatlan
-
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #201 üzenetére
úgy tűnik egyedül vagyok ezzel de nekem tetszik
bár nem minden kocsin
-
Kiskokó
veterán
válasz
parandroid #201 üzenetére
ennyi.. élőben is csúnyaának tartom a neont..
-
ChromeX
addikt
válasz
parandroid #196 üzenetére
nekem is ez a túraautós vonal jönne nagyon be, meg amúgy sztem a legtöbb tuning az UG2ben volt mert ott aztán tényleg mindenfélét berakhattál a kocsidba. jah és ha már a carbon ilyen fénycentrikus lett
akkor már berakhatták volna a neonokat a kocsik alá (akár bele) nem nézett volna ki rosszul sztem.
a prostreet meg remélem az eddigi részek előnyeinek ötvözete lesz (amúgy olvasva a hszeket mindenki ezt akarja csak néhányan ezt vagy azt nem akarják) egy szebb grafikával és törésselmegáldva. -
Skipp
senior tag
válasz
parandroid #189 üzenetére
Sok ember, sok vélemény, más nézőpont.
NFSU: nekem személy szerint nagyon bejött, máig szívesen előveszem ökörködni. Valami olyasmi számomra mint az age2, előveszem, kicsit szórakozgatok, letörlöm, aztán egy darabig békénhagyom, ha unatkozom előveszem. (ha számszerűen kellene: 9/10)
NFSU2: az én nézőpontom szerint rókabőr, a free roam ellenére sem fogott meg, bár az autó alakítgatása részletesebb volt, ez tetszett. (7/10)
NFSMW: szintén bejövős, szabad kóborlás itt nagyon tetszett, őrjöngés, rendőrök, törés-zúzás, Cross bácsi, speedtrap, száguldozós, keménycsávós feeling, aránylag jó sztori. Drift viszont hiányzott, scriptes drag meg dögség volt. (8.5/10)
NFSC: csilivili valami, buta police, unalmas (helyenként nevetségesen könnyű) versenyek, ''műanyag keménygyerek vagyok feeling'', f*szláma sztori. (6/10) [Az, hogy a driftes dolgaim nem ezt mutatják egy dolog, az jó volt bent, szokni kellett, meg ez a saját megszállottságom.]
NFSPU: factory driver egyértelműen ász, és az egész játék nagy élmény
NFSPS: bízok bent, hogy a ''ha'' eltűnik a mondat elejéről, és kapunk egy jó játékot.
Mellesleg az az igen érdekes, hogy a PS-t 15-16 hónapja fejlesztik. Az interjúban benne van, hogy párhuzamosan ment a kettő. Namost szerintem jobb lett volna a fickókat a Carbonról is átrakni ide, aztán hátha valami tényleg jó sül ki belőle... -
Lev Andropov
senior tag
válasz
parandroid #196 üzenetére
Huhh jajj ne is monddd!!!
Itt vérzik a szívem el..... Emléxem anno mennyit bajlódtam vele, tejóég.. azzal a 180-as , manuális, tolatos zöld Carrera 4-es cabrios , meg vörös Boxsteres pályán...... régi szép idők...
A Teszt Pilóta mód volt a kedvenc részem benne, végre egy kis irányzat ami mindig is érdekelt!Bravo NFS: PU
-
trassher
addikt
válasz
mi még most is azzal játszogatunk lan partykon ha máshoz már nincs erőnk. sokkal élvezetesebb és feelingesebb volt mint a többi rész. nekem főleg a törés és a belső nézet hiányzik az nfs-ekből
Lev Andropov: thx
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Teljesen így gondolom én is pár dolog kivételével. Nekem az UG2 egy nagyon csúnya színvilágú ( bár ez teljesen szuvenír ) játék, mellesleg az a barnás, nyálkás, csúnya autópálya ...mindenhol, fúúújjjjjjjjjjjjj
És igen...... az a ''ha'', na azzal nem tudom mit kezdjek... Mer ha egy kicsit sikerül megint ''jobb'' játékot összedobni, mint anno a Carbon-al tették, akkor maga lesz a 11. rész a NFS: ''ARCADE'' PRo Street. -
Dj Sügi
őstag
válasz
Szerintem még mindig a porsche a legjobb rész!
Azóta szinte semmi normálisat nem tudtak kiadni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest