Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
És ez 100% hogy nem lesznek használhatók a korábbi évente kocsik? BMW meg ford? Csak mert eddig mindig engedte használni, de ha most nem akkor cumi mert még meg sincs az alap BMW.
-
lacy86
addikt
Ti hogy alltok a Tournamentel?!
En jelenleg 581th helyen vagyok. -
Amur
addikt
Visszatérve erre a 4 kocsis eventre, gondolom menet közben fejleszthetőek lesznek a járgányok a korábbi speciális eventekhez hasonlóan, akkor viszont nincs para, lesz rá bőven idő kimaxolni a kicsikéket, nem?
-
válasz
-=Szabi=- #1674 üzenetére
Ha jól értem, akkor ha akár csak az egyik autó a 4 közül nem felel meg ezen kritériumoknak, (persze ha végleges játékban is ezek az adatok lesznek érvényben) akkor hiába is hajtunk, nem lesz meg a LaFerka.
Igazából örülmék is neki, ha így lenne,legalább kevesebb időmet kéne áldozni a játékra, a nyereményautót meg így feldughatjdk maguknak... köcsög banda...
-
Darkkoi
tag
válasz
-=Szabi=- #1684 üzenetére
Hát az első 3 még azt mondom belefér talán mert azokat rengeteget lehet farmolni. Talán a mustang volt elsőre meglett max csillagos de az m4 :/ Még a ládák se dobnak super / hyper car alatti alkatrészeket mostanában szóval ötletem sincs hogy lehetne felmaxolni annyira . ( Mert az kb 7 csillag + 7 csillag epic alkatrészek. )
-
csadi0011
őstag
Ne vegyétek komolyan szerintem. Amúgy is, ez így baromságnak hangzik. Csak az versenyezhet, akinek ez a négy kocsija fullra van tuningolva? Ha jelent is valamit, akkor tuti nem azt, hogy ennyivel kezdheted el az 1 hetes eventet.
Ha még is ez lesz, akkor meg hülyék, mivel ez nem éri meg nekik. Alig lesznek akik költik majd az aranyat ezerrel, hogy megkapják a Ferrarit.corvette: fényévek
-
Amur
addikt
Át kell pakolni alkatrészt ezekbe.
Bár ahogy néztem(próbáltam) az 5 csillagos kékeket pl. már csak aranyért engedi megtartani..
A cserélgetést is megdrágították.. előbb utóbb minden kocsit maxolni kell, ezt akarják elérni, csak az még időmilliomosoknak is fényévek alatt teljesül.. -
PcForCe
tag
Kozelebe nem vagyok egyiknek sem... bmw-bol csak a razor van meg.. asszem ez eluszott
-
-=Szabi=-
tag
állítólag ezek a ponthatárok a 4-hetes versenyhez o.0
Toyota 86 - PR 559
Mazda RX7 - PR 638
Ford Mustang - PR 738
BMW M4 F82 - PR 783 -
Mezcal
addikt
5-ös vagyok, én is vártam az 50 ezret, erre csak kupát ad.
-
Amur
addikt
Megváltoztatták a tournament díjazást..
Sikerült elrontani rendesen..
Csak trophy pontokat ad a tierek elérésekor.. de igen keveset..
Ha legalább komoly mennyiségeket adna akkor mondanám hogy ok, legalább levásárolom blueprintekre,de a 10-15 trophy pontokért..
Tier 8 díja pl. 75 trophy pont.
A ranked rewardoktól se várjatok sokat, maradtak az eddigi nevetséges szinten.
Nálam itt ért véget a tournament.
Élen végezni esélytelen, ezért a tier díjakra hajtottam, de így már nincs értelme.
Ha az eventeket is a legutóbbihoz hasonló módon rendezik majd, akkor tényleg erőt kell magamon venni és letakarítani a telefonról.. -
Sikerült elérnem a garázs férőhely korlátot.
Szóval 275 a max, itt már nem enged gold-ért, se másért sem bővíteni.
Igazából örülök is neki, mert 270-ről 275-re is 30 gold-ot volt hajlandó elkérni, jobb is, hogy le áll itt a játék, legalább erre már nem kell költenem aranyat a jövőben.Plusz így beállhatok azzal a stratégiával, hogy minden alkotóelemből megőrzök minimum 6 db-ot, kivéve azokból hagyok max 12 db-nyi mennyiséget, amikből úgy látom, hogy nem igazán fogok hozzájuk kötődő versenyeket játszani egyelőre.
Továbbá conversion kit-ekből pusztítok minden zöld és szürke félét, viszont az annál komolyabbakat véletlenül sem dobok még ki egyelőre.Főalkatrészekből is, nálam már az első 3 kategória már kb kidobandó szint, nem igazán értékesek már számomra, szóval azokat sem őrzöm féltve.
Leginkább az utcai főalkatrészekből, amik jobban gyűlnek, azokból van amit eladok és van, amit direkt kicserélek, akár úgy is, hogy fullos kék főalkatrészt cserélek le nem-megőrzős úton egy gagyi zöldre olyan autón, ami nem igazán érdekel.
Ezt mind abból a célból, hogy olyan napokon, amikor nem oldottam még fel a napi "parts rebuild" feladatot és nem is tudok éppen semmi kívánt autót se fejleszteni, ezeket a gagyi zöldeket szintléptetve viszonylag olcsón tudom teljesíteni azt a feladatot.A fentiekből is láthatólag tökre elvagyok amúgy minden bosszúságom ellenére a játékkal.
Mikor megharagszom rá és legszívesebben törölném (pl mikor tapasztaltam legutóbb a hiperkategóriás 4 csillagos lilafőalkatrészek sárga alkotóelem éhségét), olyankor alszok inkább egyet és másnap nyugodtabb hangulatban kezdem újra a végtelen farmolgatásokat.Az is durva, hogy egyre jobban várom közben, hogy költsek valami jobban megérő vagy érdekes dologra IAP, hogy 3-as VIP szintes lehessek, annak érdekében, hogy 1 nap ne csak 6x tudjam játszani pl most aktuálisan a Mclaren BP-s versenyeket.
A LaFerrari event nem annyira izgat, aranyaim nagyobb részét úgyis elszórtam a kevésbé izgalamas Huracán-ra.
A 4 autó, amikkel a következő 4 hétben részt lehet venni, azok meg pont olyanok, amiket eddig hanyagoltam a játékban, szóval mindent összevetve ha sikerül is megszerezni a LaFerrari-t, kb ugyanúgy gagyis szinten szerezném csak meg, mint a Huracán-t és ugyanúgy hiperkategória révén, ugyanúgy nem tudnám látványosan továbbfejleszteni sárga alkotóelemek hiányában.
Tehát megint ott tartok, hogy csak felidegesít lassan a játék. -
lacy86
addikt
Ha jol ertem akkor a LaFerrarit csak akkor fogom megkapni , ha mind a 4 heten keresztul 1. helyen vegzek az adott autoval?! ( Toyota86 , Mazda , Ford GT es BMW 82 )
-
Joccc07
addikt
Ez az event fincsi lesz. De jó, hogy elfogyott az összes goldom!
Kiváncsi leszek miért tart 4 hétig és mit ad a legvégén. Vagy minden héten lesz valami NAGY nyeremény?
Elég idegőrlő lesz. Még jó, hogy kórházba dolgozom. Hozok haza nyugtatót. Ha kell valakinek írjatok privátot! -
B********
aktív tag
válasz
hattrickuser #1652 üzenetére
Az aktuális verzióban nem lehet. Kipróbáltam, de annyira kijavították a mentés elfelejtési hibát, hogy készakarva sem tudod resetelni a játékot. (Biztos nem akarnak több ajándékcsomagot osztani miatta
).
-
PcForCe
tag
Most akkor az bukta az egesz eventet akinek nincs meg mondjuk a sima m4 csak a razoros?
-
Melafoto
senior tag
Jól gondolom, hogy a Huracan -t nem lehet használni a 3 nap múlva kezdődő event alatt?
-
hjanos1
senior tag
Na, úgy néz ki az új eventben tényleg megkapjuk azt a LaFerrarit...
Akkor viszont lehet, hogy a BP-k farmolásával érdemes megvárni amíg megvan, nem tudom elveszik-e ha addig volt. -
hattrickuser
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet "reset"-elni a játékot?
A "Game Options" - "Data Management" alatt csak "Upload és Download Data" van. -
Danny365
őstag
Ez az új Ferrari elég állatul néz ki, mondjuk 60 BP kell hozzá, hogy egyáltalán megnyissuk... Biztos könnyű lesz kimaxolni.
-
PcForCe
tag
En is igy vagyok vele
Lassan de biztosan haladok elore!
-
Amur
addikt
válasz
PcForCe #1645 üzenetére
Ha nem az elsödleges járgány akkor csak addig hogy a car series szálat végig tudjam vinni(ez mondjuk sokszor max közeli autót igényel), az aktuálisan legerősebb járgányt meg mondjuk úgy hogy próbálom maxolni, de az ugye szinte végtelen folyamat ha már a két felső kategóriából való...
-
PcForCe
tag
Ti meddig toltok fel 1 autot? Amig teljesen max vagy amennyivel eltudjatok vegezni a hozza tartozo versenyeket?
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg lesz szilveszteri event is.. hátha megkapjuk a LaFerkát
-
PcForCe
tag
Nekem ugy sikerult, hogy ugyebar az elso 2 napon 5-7versenyt kell teljesiteni... nos ilyenkor ez nagyon hamar megvan es maradek idoben farmolok, az osszes versenyt megcsinalom ameddig engedi, folyamatosan az egesz palyat vegig driftelem igy rengeteg penz jon ossze... en mindennap delelott 10kor kezdtem jatszani ejfelkor fejeztem be ennyi a titok reszemrol
-
Mezcal
addikt
Nekem úgy sikerült, hogy mindig hajnal kettőkor kezdtem rögtön a nyitás után, majd reggel folytattam. A farolgatásokkal, autók kimilizésével simán összejött több ezer pénz, plusz az elején a második nyitásig többször farmolhattam, így mindig volt pénz a 6000-es fejlesztésekre, de még a 15 000-re is. Ha meg nem volt pénzes, akkor frissítettem a marketet egy ezresért, rögtön adott.
Szerencsém volt, hogy háromszor töltötte vissza a jegyeket, de anélkül is meglett volna, mert már délután végeztem, hajnal kettőig még lett volna legalább 2 töltésem. Most belegondolva, azt is kihasználhattam volna fejlesztésre...
Szóval megcsinálható, de időigényes. -
air
nagyúr
válasz
Melafoto #1639 üzenetére
Csak egy kérdés. Ugye nem költöttél annyi pénzt a mentés elvesztése előtt a játékra, mint amennyi extrát az ajándékkal kaptál?
Gyanítom egyáltalán nem.
Akkor miért költsön az ember egy fillért is rá?
Eddig 3 monthly goldot vettem, 1600 forintért.
Nem érte meg. Feleslegesen kidobott pénz volt. -
air
nagyúr
Azt hiszem én itt és most fejeztem be ezt a játékot.
Jönnek itt az okosok, a 375 benzinnel, meg a 20000+ arannyal rendelkezők, én meg szopok a 3. monthly golddal, és még hülyének is vagyok nézve.
Kössz, de nem kössz.
Vagy nekem is rinyálnom kellene egy sort, hogy "jaj jaj, elveszett a mentésem" hátha hozzám is hozzávágnak egy jókora ajándék csomagot.
De ennyire nem vagyok alakoskodó.
Úgyhogy részemről ennyi.
Egyébként ismerjük a készítő üzletpolitikáját, tudjuk mire megy ki a játék, főleg egy freemium játéknál. Aki legalább egy kicsit nyitott szemmel él, nem hiszi el, hogy egy ilyen event kijátszható ingyen.
A többieknek jó játékot! -
válasz
Joccc07 #1614 üzenetére
"de mivel nincs jobb a playen"
Jó néhány hete szemezek már a Horizon Chase játékkal. Egyszeri 1200 Ft lenne, hogy ne csak demo legyen és már csak ránézésre is mérföldekkel szórakoztatóbb ennél az NFS-nél.
Csak azért nem játszom vele egyelőre még, mert nincs itt neki topikja (valszeg nem is lesz), de szerintem előbb-utóbb mindenképp játszok majd vele.---------------------------------------
@PcForCe: Én 86-os szintű kocka vagyok és igazad van, nehézkes az előrehaladás, kb játék megjelenése utáni napokban megjósoltam.
A Huracán rávilágított, hogy milyen rohadt messze is van a Koenigsegg szabályosan játszva (látom egyre többen tekernek időt amúgy benzinért, nekem is kezd már elegem lenni, hogy EA nemhogy tisztelné a fizető és hűségesebb játékosait, inkább szarik a fejükre).---------------------------------------
@-=Szabi=- : "az utolsó versenyhez 945 pr pont kell o.0"
Már nem engedem, hogy felidegesítsenek az ilyenek, tegnap éjszaka is hülye voltam, hogy ezen a játékon kiakadtam.
Nem szabad, ünnepek vannak, pozitív gondolatok, pozitív gondolatok...Azt kívánom, hogy bárcsak elveszne a mentésem és örökre megszabaduljak ettől a nagyszerű játéktól.
-
air
nagyúr
válasz
PcForCe #1623 üzenetére
Na, akkor jöhetne egy kis okosítás, hogy hogyan kell okosan csinálni!
Mert lehet, hogy én vagyok túl hülye a játékhoz, de ha egyszer nekem nem tölti újra a jegyeket, farmoláskor a szükséges alkatrészt fel sem teszi a megfordítható kártyákra, és a marketben is aranyért van az, ami nekem kellene nem pénzért, akkor ezt hogyan oldod meg okosan? -
PcForCe
tag
Az biztos
ki hol jár a jatékban? Hogy haladtok? Elég nehézkes már most az előre jutás:/
-
Mezcal
addikt
És aztán kit érdekel, hogy te mit hiszel el? Mert neked csak arannyal ment, más nem lehet okosabb vagy szerencsésebb? Nekem háromszor töltődött fel az 5 kártya úgy, hogy 1 feltöltésre vártam. Értsd, 15 perc volt az első kártyáig, erre beadott 5-öt. Franc tudja, hogy miért van, de jól jött. Pénzem volt elég mindig annyi, hogy tudjak venni egy-két fontos alkatrészt, de arra is volt egy ezresem, hogy újra frissítsem a marketet egy jobb alkatrészért. Goldos alkatrészt nem tettem bele, nem is volt elég goldom, ha csak azzal ment volna, akkor bukom az egészet. Lazán, röhögve el lehet érni, persze kell hozzá szerencse is a bugos újratöltéssel.
-
Amur
addikt
Én sem akartam aranyat áldozni rá, de végül 2 csomag ticket belement, így lett 741-es konvertálás után(előtte 720).
Engem is nagyon felhúzott, mert még 2órával előtte hogy meglett is biztos voltam benne hogy nem lehet megcsinálni csak ha súlyos ezreket tolok bele, még mérgemben egy levelet is írtam a készítőknek hogy milyen mocsok húzás volt hogy csak 2000aranyból 6 csillagosra fejlesztve lehet elérni a 718PR-t ami az ucsó versenyhez kell.(nem válaszoltak)
Aztán mikor rájöttem hogy az 5 csillagos kék alkatrészekből 4 csillagos lila lesz rebuild után, akkor ezerrel kezdtem farmolni. Event store-ban csak pénzért vásároltam, óránként felnéztem, még az elején folyamatosan rakott be mindent(conversion kit-eket is.), a vége felé már tényleg minden fontos alkatrész mocsok módon csak aranyért volt..
Neccesen sikerült végül, de 180 arany kellett, és mivel előtte az összes aranyam a viper-be toltam, csak keservesen szedtem össze car series szálakból és szintlépésekből, mindezt úgy hogy csak órák voltak már hátra.. Ennyi ideget régen ettem már meg játékért..
Óriási fekete pont az EA-nek ez a karácsonyi "meglepi". Remélem hánynak a whiskytől meg a juharszirupos palacsintától! -
alfa20
senior tag
Nekem igy sikerült esere 11-re befejezni:
Alkatrészekbe költöttem csak meg néha beáldoztam 120 aranyat kártya forgatásra, igy kb 1800 aranyam ment el. De e nélkül nem lett volna meg, karácsony miatt alig tudtam ujra játszani, inkább csak befejezni sikerült.
Nem ezt vártam volna tölük karácsonyra, most meg nem is nagyon lehet fejleszteni arany nélkül
De most ez a leg gyorsabb autom -
Joccc07
addikt
Szerintem is arany nélkül nem lehetett megcsinálni az eventet. Főleg úgy, hogy 1 ticket jött 40 percenként. Ha maradt volna a 20 perc mint az előzőekben akkor talán de így semmiképp. Nekem kellett BP-re 2000 a maradék goldom meg elment ticketre. A jó k@rva anyját a játéknak, de mivel nincs jobb a playen és amúgy is Need for Speed fan vagyok ezért marad ez.
-
kferenc22
tag
Nekem nem lett meg... 716 prnél tartottam éjjel 11kor és volt 1 ticketem ami elég lett volna a 718rajta ha azt kapom amit szeretnék... Aranyam nem volt amit beletolhattam volna és elbuktam azt a hü..e versenyt mert nekiütköztem a hídnak és tört az autó így nem lett meg.... Mondjuk egy nappal később kezdtem az eventet, mert szervizbe volt a telòm és természetesen elsőre nem találták el az irányítószámot így egy nappal később jött vissza a teló... :-S
-
B********
aktív tag
Én már két napja nem játszottam. Ünnepek alatt alapból nem a Hurracan-nal foglalkoztam, szóval úgy emlékszem talán chapter 3-ig jutottam vele, most már jobban ráérnék, de ha belegondolok, mennyire lehetetlen az egész rendszere a játéknak, pláne ahogy mondjátok a vége fele még inkább, nem is sok kedvem van időt fecsérelni rá...
-
air
nagyúr
Arany nélkül? Aha.
Ugye nincs harag, ha én azt mondom, hogy ezt nem hiszem el.
Mert ehhez a harmadik naptól kezdve, napi min. 18-20 órát nyomtad a folyamatos farmolást, napjában min. 2x újratöltődött a jegyed, és minden farmoláskor olyan szerencsés voltál, hogy azt az alkatrészt fordítottad meg, amire éppen szükséged volt, ugye?
Nekem legalább 8-10 alkalommal be sem tette a megfordítható kártyák közé azt az alkatrészt, amit meg akartam szerezni. Hiába volt a pályánál a megszerezhető jutalmak között, a három kártyára nem adta ki.
Mi ez, ha nem kib*ott csalás?
Több mint ezer aranyam ment rá, hogy a végén éppenhogy meglegyen a szükséges PR. Két fődarabom (wheels, nitro) 4-ről 5 csillagra történő fejlesztésénél 0 PR-t emelt.
Más meg 0 arannyal tudná megcsinálni az egészet?
Ezért mondom, hogy nem hiszem el.
Szerintem vagyunk páran, akinek a 0 arannyal való megoldás a "science-fiction" kategória. -
Melafoto
senior tag
Akkor, ha valakinek 800 pr feletti kocsi kell vagy tele nyomja arannyal vagy nem halad sehova. Persze ez csak azoknak, akiknek van már hasonló autó és jól jönne egy erősebb. Így voltam anno a BMW -vel. A Hoonicorn is jól jött, mert sokáig tudtam használni. Igaz jó sok aranyat evett, de hozott is pár rep-et és lóvét.(819 PR-nél áll, de már kell neki sárga alkatrész) És most a Huracan esetében is arannyal kellett megtömni, hogy lehessen fejleszteni és ne kelljen alkatrészre várni. Most nálam 833 PR-el el lesz egy darabig és remélem nyereséges lesz
-
Sikerült megszereznem a Huracán-t végül 785 PR-es formájában, viszont jött is szinte egyből a pofáncsapás, mert persze szerettem is volna egyből továbbtunkolni az általános, raktárban felhalmozódott alkatrészeimből és látom, hogy hiper kategóriánál úgy tűnik már a 4 csillagos lila főalkatrészekbe is kellenek sárga cuccok.
Nem is pakolgatom sok mindent bele, megvárom inkább, hogy Car Series-ben eljussak a legutolsó chapter-ig és ha ott a legutolsó versenyt csak azért nem fogom tudni majd játszani, mert kéne sárga alkatrész, akkor tényleg soha többet EA játék, de tényleg...
Durván naív dolog volt rákölteni erre 25xx aranyat, bár Car Series miatt legalább 2000-et így is ráköltöttem volna mondjuk a bp-k miatt, de a továbbiakat mindenképp sajnálom már így utólag.
Továbbra is marad ütőkártyakánt a 822 PR-es Viper-em és közben gyúrok már a Mclaren-re.
Ez a Huracán meg ugyanúgy feledésbe fog menni részemről a hozzá főződő Car Series versenyek után, mint ahogyan a Hoonicorn csak porosodik.Ez mind azért is pluszban elszomorító, mert előrevetíti, hogy a hiperautók mennyire sárga alkatrész éhesek lesznek majd, ami még kínkeservesebb lassítást fog eredményezni a játékmenetet illetően.
Ez a játék egy átok, mert legszívesebben abbahagynám, de mégis továbbjátszom, mert túl sokat elértem már benne.
Ugyanígy voltam mondjuk közvetlen ez a játék előtt a CSR Racing-gel is, de ott szerencsére egyébként is kifulladóban volt már a játék úgy, hogy jött a második része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest