- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Nekem nem volt türelmem, meg időm fullra kifarmolni a Hoonicorn-t. 695-ös volt az ucsó verseny előtt(721-es az ellenfél ahogy emlékszem), konvertálás után 685-ös lett.
Örültem is hogy van végre egy erős autóm, mert jelenleg a golf 457-el volt a "sztár", erre látom hogy undergroundban csak akkor használhatom ha 40-es szintű leszek..(25ös vagyok, éppen elkezdtem a 7.chaptert.). Mire 40 leszek sztem lesz jobb..
Gyűjteménybe elfér, meg a car series szál miatt. -
Na megvolt ez az event is, grat mindenkinek... remélem a következőben már nem mustangot kapunk.
-
Csontra ugyanezt sikerült nekem is összhoznom az este folyamán.
Direkt megvártam, hogy minden alkatrészt fel tudjak fejleszteni 5 csillagosra és úgy indultam neki az utolsó versenynek.
Az az igazán szép, hogy az Event kori állapotában is ugyanígy 735-ös PR számú volt az autó, szóval nem butított rajta a játék.Aranyat tán 120-at vagy 180-at költhettem összesen, mert 2-3x hajlandó voltam Market-en venni általános alapanyagot.
Utólag már ezek nélkül is valszeg simán össze tudott volna jönni a full 5 csillagozás az alkatrészeket illetően, szóval igen is össze lehetett farmolni az ehhez szükséges pénzeket és dolgokat.
Kilinccswl előre nagyon sokat segít igen, még mindig. -
alfa20
senior tag
Ha jól emlékszem a motorhoz kellett 1 talán kábel, és 4 tárcsa ami farmolható volt, de kettöt tudtam venni darabja 6000 volt,igy sporoltam két futamot. Minden farmolható volt de mikor meg lett az 5*-os motyó nem tudtam tovább menni ott már ládák kelletek azt meg nem lehetett farmolni, igy maradt minden 5*-os.
-
air
nagyúr
5*-os motorhoz, váltóhoz stb. már 5 alkatrész kellett, és volt amit csak aranyért lehetett megvenni a marketben is.
Én több ezer pénzt költöttem a market frissítésére, és ott nem vettem aranyért semmit, csak pénzért.
Aranyat akkor költöttem, ha farmoláskor nem azt fordítottam meg, ami kellett. Akkor aranyért fordítottam még egy kártyát.
Így kevesebb aranyért megkaptam a szükséges alkatrészeket, mint a marketben. De egyes cuccok ott kizárólag aranyért voltak. -
Melafoto
senior tag
Car series (Hoonicorn) chapter 6/6- nál az utolsó eventhez 780PR kell. Így full csillaggal és lila alkatrészekkel sem sikerül, csak ha tovább fejlesztem.
Az 5-ös 30, a 6-os 40 REP-et ad. Jól meg eröltette magát..... -
bostone
addikt
Meguntam a farmolást és kiváltottam a tragacsot.
Gyönyörű.
És ennyi.
A tournament remélem hasznos lesz ezúttal. -
Melafoto
senior tag
Mondjuk az azért vicc kategória, hogy a car series-ben (Hoonicorn) csak 20 REP-et ad, igaz egy futam egy tank, de akkor is.
Az első chapter-ben olyan 400-450 PR-es autók voltak a másodikban 550-580-as. Mi lesz majd később? -
Melafoto
senior tag
Sok mindent Én sem értem el, mert az underground chapter 13 utolsó részét 2x kellett neki futnom, hogy sikerüljön. A chapter 14 pedig 60-as szintnél nyílik. Tehát itt majdnem, hogy annyi. A car seriest tudom max majd nyomni vele és a nemsokára elinduló tournamentet. Tehát NEM érte meg szerintem a 2600 aranyat.
-
-
-
Azért nem akkora jelentős PR esések vannak itt mégse, nem annyira érzem ezt vészesnek.
Inkább azt írjátok meg, hogy van-e ezzel a Hoonicorn-nal új Car Series versenyszál!
Na és a tuningolás rendszere marad-e olyan, amilyen prototípus korában volt vagy átalakult a hagyományos, többféle alapanyagot igénylő rendszerré?
Tudjátok! Ahol a kerékbe is akksit kell rakni. -
válasz
-secret- #1162 üzenetére
Köszi az infókat!
Szerintem nem érdemes küzdeni, hogy 6 csillagos legyen. Főleg, hogy látszólag eleve nincs benne annyi teljesítmény potenciál, hogy a korábbi Event-es autók fölé emelekedhessen.
Egyedül akkor szórnék el rá 1000 aranyat, ha ingyen átköltöztethetnék rá minden kék és lila alkatrészt a Shelby-ről, de olyan lehetőség ugye messze nem lenne. -
-
Na utolso verseny van vissza... 20 perc a jegyig, elskippelni meg 600 arany lenne
-
air
nagyúr
Kib@...tt Hunteres versenyek miatt kell aranyat költeni. Rohadjon meg!
Képtelenség utolérni. Pedig folyamatosan nitrózok és driftelek.
Már a 2. 120-as jókert használom el, mert 3x-ra sem sikerült. -
bostone
addikt
válasz
Melafoto #1148 üzenetére
Szerintem, ha nem lesz alkatrészhiányos, akkor megkapod az autót fullosan. A razor bmw-vel is hasonló volt a helyzet. Nekem csökkentett pr-el szabadult, másoknál, ahogy befejezte a menetet.
Azonban tényleg szomorú, ha csak 760-ig lehet tápolni. 54-es vagyok, a következő chaperekben már kevés lehet. -
válasz
Melafoto #1146 üzenetére
Minden megnyert Event-es átkonvertálódik úgymond normál használatúra.
Már csak olyan értelemben is, hogy ugye prototípus alkatrészek helyet később normál alkatrészekkel lehet tápolni.
Ez korábbi autóknál sokaknál azzal is járt (köztük nálam is), hogy pl a BMW-nél kevesebb PR-el kaptuk meg az autót, mint amennyire azt feltápoltuk prototípusos idejében. -
válasz
bostone #1144 üzenetére
Ő a Hoonicorn-ról beszél.
Az pedig azon a képen még nem szerepel (nem mintha tudna, mikor is korábban készült a kép, mint ahogy bekerült ez az autó a játékba).
-------------------------------
@Melanoma: Gondolom úgy érted, hogy totál fullos, szóval autó is 6 csillagos és vele együtt a lila alkatrészek is mind.
Kíváncsi leszek mennyi PR-re konvertálódik az autód, miután megnyered. -
Melafoto
senior tag
válasz
bostone #1142 üzenetére
Persze mindenki saját maga tudja mennyit szán egy adott játékra. Az is igaz nem vagyunk egyformák, de így szép az élet.
Én csak azért költöttem, mert elveszett az előző nyeremény. Most fullos lett és így is csak 760PR lett. Az is lehet nem volt értelme, de ez egy ilyen játék. -
bostone
addikt
válasz
-secret- #1140 üzenetére
Teljesen más az elképzelésünk a minőségi szórakozásról, az ea-nek és nekem.
Bp-t farmoltam a car series-hez, sokadszorra sikerült rossz kártyát húznom.
A többi már történelem.@Melanoma:
Eleve nem volt nagy a készlet, sűrűn tiszteletemet tettem a piacon, ritka alkatrészeket kutatva. Amikor elkezdtem szórni a vagyont, 1700 lehetett. -
bostone
addikt
Elköltöttem az összes aranyat az eventben, amit eddig összeharácsoltam.
Könnyen jött, könnyen ment. -
válasz
-secret- #1134 üzenetére
Pontosítsd kérlek azt, hogy "9 előtt tervezem befejezni", mert nem egyértelmű számomra!
Az meg totál lényegtelen, hogy 3,5 millád van (egyébként hozzá kell tenni, szép teljesítmény
), mikor itt ugye Event pénzért lehet venni a prototípus cuccokat és általánosan is ugye ezzel hülye verseny végi szerencsejátékos kártyahúzogatásokkal tudnak csak gyűlni a cuccok.
Én úgy szoktam amúgy, ha már 1 millió fölött vagyok és van éppen helyem a garázsban, akkor elkezdek vásárolgatni 5 pakkos sima ládákat, sokat (persze nullázni azért nem nullázom magam).
Ha megunom, akkor ismét várok, hogy összegyűljön milliós pénz és megint láda vásárolgatósdi.Értelmetlenül mondjuk nem ládázgatok.
Pl jelenleg direkt várakoztatok a Mercedes-ben és a Viper-ben több főalkatrész szintléptetését is, hogy majd holnaputántól pár napig könnyen meglegyen a napi "2 alkatrész összeépítés" feladat. Ugye ezek most ebben az 5 napban könnyedén megvannak a Hoonicorn fejlesztésével.
Azokkal az Event utáni alkatrész fejlesztésekkel jó pár helyem is felszabadul majd a garázsban, Event végi pénz is várhatóan kedvezően hat majd a kasszába, lehet majd szórni megint a pénzt. -
válasz
Melafoto #1127 üzenetére
Holnap úgyis lesz közülünk, aki már napközben lejátssza majd a legutolsó versenyt és megírja majd, hogy mi a helyzet e téren.
Mondjuk lehet nem annyira szükséges ezt max csillagosnak tudni, mert nem hiszem, hogy verné az előző Event-es autókat teljesítmény terén. Már csak abból is kiindulva, hogy kevesebb csillagos tudni lenni.
Persze akik időközben baleset következtében elvesztették azokat az autókat, nekik persze jobban megéri hajtani most erre a Hoonicorn-ra.Egyébként én úgy játszom ezt a mostani Event-et most, hogy miután letúrom a napi kötelező főszálat, átnézem az autót, hogy épp milyen alapanyagok kénének bele és ez alapján játszom sorrendben újra az újrajátszós versenyeket.
Közben be-benézegetek XRC Market-be, ahol ha látok olyan conversion kit-et pénzért, amit épp fel tudok használni, azt megveszem (de ilyenkor még csak azokat).Ha végzek minden újrajátszós versennnyel az adott napra, akkor pedig XRC Market-ből már a sima alapanyagokat is figyelem és ha látok felhasználhatót pénzért, azokat is veszem.
Ma és holnap éjfélig simán fogok tudni majd játszani (ilyenkor van ugye az újrajátszós versenyek újraaktiválása) és ha az utolsó fél órában marad még hátra több újrajátszható verseny, akkor fogok költeni aranyat ticket-re (mert megéri a Market árakhoz viszonyítva).
Azon meg erősen kell még majd gondolkodnom, hogy költsek-e 1000 aranyat azért, hogy max csillagos lehessen a Hoonicorn-om.
A tuningrendszer amúgy itt jobban tetszik. Mintha itt jobban át lenne gondolva az egész és ide jobban olyan alapanyagok kellenek csak, amik tényleg kellenének az adott főalkatrészbe.
Itt nincs olyan pl, hogy kerékbe akksi is kell, meg relé. Itt kell rá köpeny és fék (más kéréd, hogy felni is kéne, de az amúgy sem farmolható).
-
-
Melafoto
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az utolsó rész ad-e BP-t?
Vagy csak a kocsit? -
Melafoto
senior tag
Ez a rész most jó hosszú 14 event...
-
-
Joccc07
addikt
Megszivatott ez a g.ci játék!!!
Tegnap úgy döntött, hogy ő most visszaállít egy régebbi mentést úgyhogy kezdhettem előlről az eventet és egy csomó autóm és fejlesztésem ment a levesbe!
Visszaállított kb. egy 2 héttel ezelőtti állapotra!!! -
bostone
addikt
Én a mikrotranzakció híve vagyok.
Annyira szivesen költenék erre a játékra hetente 1000-2000Ft-ot.
Ha lenne értelme. -
Amur
addikt
válasz
csadi0011 #1111 üzenetére
Jogos, nem vagyunk egyformák. Nem kritikának szántam.
Csak sokan más okból hangoztatják hogy ők soha nem költenének egy fillért sem ingyenes játékokra, egyfajta érthetetlen büszkeséggel.
Játékfüggő nálam is, ha nagyon szemtelenek akkor amúgy sem ér meg 1-2 napnál többet feltelepítve a játék, ha meg már megszerettem, és tolom akkor biztos veszek tartalmat.
A pofátlan freemium játékok nálam sem nyerők. Ez az NFS nekem ingerküszöb alatt van jóval, mert mint írtam még egy aranyat sem költöttem, mégis chapter 5-ben vagyok, 5 autóval 21-es szinten, és egy versenynél sem éreztem hogy szenvedős lett volna. Jó sok aranyam összegyült már, napi eventek, meg a havi előfizetett aranyak, szintlépések, car series chapter díjak stb..
ezek majd a 3-4 legerősebb kocsi összerakásához lesznek elhasználva. -
csadi0011
őstag
Én meg úgy érzem ezeket az alkalmazásokat, mint a kóstoló standokat a hipermarketekben. Korlátozva vagyok, jól nem lakok, de finom és még is csak bekaptam valami ételt. Ha többet akarok, fizetek.
Kvázi demo verziók, csak nem tartalmat oldasz fel pénzzel, hanem a tartalom kihasználását bővíted a pénzzel. Én is elismerem a fejlesztők munkáját, de ha nem akarok fizetni olyan dologért, aminek nem is örülök, akkor nem fogok, akkor én nem vagyok nyereséges felhasználó, ők találták ki így a játékot. És mindenki el tudja dönteni, hogy mire mennyi pénzt szán. Én freemium játékra nem szánok 1 forintot sem. Valaki meg ezt élvezi jobban, ő nem érzi magát úgy, hogy "jaj minek kellett megvennem?". Én így érezném magam. -
Amur
addikt
válasz
csadi0011 #1107 üzenetére
Nekem ezzel kapcsolatban nem túl "magyaros" a hozzáállásom.
Nem vagyok rá büszke ha ingyenes játékokra költök, de arra pláne nem ha egyáltalán nem költök egy játékra amivel sokat játszom.
Nálam amolyan belémnevelt dolog hogy nincs semmi ingyen, sem nekem sem másnak.
Ha valami teszik, és sokat játszom vele akkor legalább egyszer jelzem ezt a készitők felé egy vásárlással.
Itt sem volt másképp, egy montly gold csomag már befigyelt, pedig nem költöttem még aranyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T580 I7 8650U 16GB 512 GB új nagy akksi, töltő Win 11 Pro
- Playstation TRUE FORCE G923 RACING WHEEL AND PEDALS + ÁLLVÁNY. PS5/PS4/PC. CSERE IS,OLVASS.
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest