Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
Üdv a klubban!
A scrap pontokat partok és alkatrészek eladásával gyűjtheted (már nem pénzt kapsz értük), illetve ha egy kocsid max csillagos és nem kell több BP, akkor ahelyett is scrap pontot fogsz kapni. Igen a BR Rivals egy rakás kaki. Levegőben ugratva kanyarodik az ellenfél, tele van hackerekkel és valóban esélytelen 1K-1,1K PR alatti kocsival ez a történet. Remélem rájönnek hamar és helyette vissza hozzák a tournamentet vagy valami hasonlót mert ahogy néztem külföldi fórumokat is, elég sokan hagyták abba a játékot mostanság.
-
-
Amur
addikt
Nekem is ez a legnagyobb gondom.. Most is megvan a 15 pack hogy lilára konvertáljam a motort a mazdában, de egy fillérem nincs belerakni őket, hát még utána a konvertálás költsége..
Eventben hiába farmoltam össze már egy szekér pénzt azt csak majd a mustangba tudom beletolni lezárás után..
Megyek is farmolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keresünk dokkolókat
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest