- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
toma187
csendes tag
Ha megvettem a Ford Mustang GT (Razor) autót, akkor ahhoz hogy lehet szerezni BP-t?
-
alfa20
senior tag
válasz
toma187 #2997 üzenetére
sajnos akiknek meg volt a Razor M4, nekik nem volt aktív ez az Event, így nem is lehetett a 7. *-ot meg szerezni. Akik (mint én is) emiatt írtak a support-nak ők vigaszként kaptak 35BP-t és némi pénzt kárpótlásul, így lett meg a 7. *
A LaFerrarival más a helyzet ezt ugye mindenki játszhatja, akár meg van neki akár nincs, reméljük ez egy ilyen mindig visszatérő darab lesz, hogy mindenki ki tudja maxolni.
-
toma187
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Bíztam benne, hogy esetleg nem most lesz, mert szombaton egész nap Kakucs ringen leszek, és nem nagyon lesz lehetőségem játszani.
Meg olvastam, hogy állítólag megint volt M4 Razor, és meg lehetett szerezni az utolsó csillagot is rá, de az nekem nem látszódott, csak az alkatrész raktárban láttam, hogy van hozzá külön rész 😕
Nem szeretnék megint lemaradni egy Eventről. -
Melafoto
senior tag
Hirtelen eltűnt az event. Nektek van?
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Danny365 #2976 üzenetére
Nekem is hasonló volt, csak én az ingyenes gold ládát nyitottam
de a sima ládákból is BP esett (5-ből 3) bár ott "csak" pár tízezer scrap pont jött össze. Ennyi erővel instant fullos garázs lehetne mindenkinek (minden kocsi a maxra húzva, végtelen pénz/gold stb) semmi értelme az egésznek Már így is tele a raktáram lila meg legendary partokkal. Ha betennének még 20 kocsit, azokat is felhúznám a készletből
Amúgy jah, nem éri meg hackelni, mert ahogy olvastam más hozzászólását, bannolni fognak érte elég hamar
-
Elmicsi
csendes tag
Amúgy kb 3-4 nappal a frissítés előtt adtam el egy halom lila partot meg pár egyéb alkatrészt. Jól jött volna most, mert ha a kék partokért adott 98 ezer scrap pontot, mennyit kaptam volna a lilákra.
Amúgy BP-ket illetve eventen chapterek végén goldot miért nem ad a game? -
Melafoto
senior tag
Az alkatrészeket nem lehet eladni rendes pénzért?
Valahogy nem találom -
-=Szabi=-
tag
eddig meglepően jó ez a frissítés, egy hét alatt fullos lett a Porsche-m és még van majd két hét a Dodge-hoz..
-
Joccc07
addikt
Ma minden nyitva van a Tuner Trials-ban!
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2963 üzenetére
Szerintem erre ők is rájöttek így a mai frissítésel kivették a BP helyetti scrap-eket. Túl könnyű lett volna, és ha mindent ki max-olsz pár hónap alatt akkor hamar abba is hagyják ergo játékost/bevételt vesztenek. Kinek kell arany ha "pár" körből fullos járgányt hozz össze. Valahol érthető, hogy kivették, de inkább lejjebb vehették volna a nyerhető scrap összeget, fenntartva a reményt.
-
toma187
csendes tag
válasz
Elmicsi #2963 üzenetére
Október eleje óta nyomom folyamatosan a játékot, lassan már elég betegesen, képes vagyok felkellni mert kezdődik egy fontos verseny sorozat. Jó pár autó már fullos, de még mindig nem láttam a végét, hogy kimaxoljam az összes autót! Most azért sokkal könyebb lett, de így is pár hónap lesz mire az ember összeszedi a legendary cuccokat az összes autóhoz!
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
toma187 #2962 üzenetére
Nekem tegnap óta nem ad BP-t így scrap pontot se tudok gyűjteni bár van már 1,3 millió. Sokaknak ez most a legértékesebb. Elég könnyű lett mára a játék, hogy napi 1 legendary part kiszedhető, így egy 7 csillagos kocsit 1 hét alatt ki lehet fullozni. A raktárral se kell sakkoznunk mert nincs már limit. Viszont azon gondolkodtam, hogy ha adja azokat a BP-ket is amik már kigyűltek, akkor a limited ládákat nem éri megvenni ezek után, mivel jóval kevesebb esélye lesz a hiányzó részek kigyűjtéséhez. Azt sem értem a mostani eventen a chapterek végén miért nem goldot adott. Jobban örültem volna neki....
-
toma187
csendes tag
Szinte biztos, hogy nem ad Scrap pontot a tervrajzok helyett (mivel lehetőség sincs rá) viszont helyette bőségesen bánik a pénzdíjakkal ezeken a versenyeken, szóval aki pénzszűkében van annak jól jöhet 😃
-
toma187
csendes tag
Lehetséges, hogy hétvégén nem fog Scrap pontot adni? A Chapter 15-16-17-es Bossoknál még a lehetőségét sem adta meg (nem volt választható)!!!
-
alfa20
senior tag
Most nézem, visszavettek az ellenfelek erősségéből. Nem tudom ez a mai vagy a tegnapi frissítésel jött e.
-
kovi9614
csendes tag
porsche: 713, full csillagos, motor epic 5cs, turbo 6cs vagy foridtva, többi full rare
dodge: 722 full cs,motor epic 6cs, turbo epic 5cs vagy forditva, többi full rare -
Amur
addikt
Egyébként minden előjel nélkül nekem is átment diavetítésbe most..
A frissítés óta én is örültem a gyors menünek, a gyors daily achievement elönyvelésnek stb..
erre ma játszhatatlan szinten laggol.. -
csadi0011
őstag
Van arról infó, hogy hány csillagosnak kell lennie a Porsche-nek és a Dodge-nak, hogy össze lehessen szedni az utolsó chapterekre szükséges PR-t ?
-
alfa20
senior tag
igazad van az alkatrészeket benéztem, az megy a saját garázsba. sorry!
igen egy nap két Chapter van péntektől vasárnapig.
ha jól emlékszem, akkor a következő is pénteken indul, meg az azutáni is, de ez majd vasárnap kiderül.így viszont érdemes farmolni az Event pályákat (5x lehet), más nem jó lesz scrap beszámításra
-
nitro16
senior tag
Nálam még mindig a régi verzió van, kíváncsi vagyok mikor lesz elérhető az app store-ba. Játék alatt egyszer kiírta, hogy lépjek ki majd be a frissítéshez de visszalépve semmi nem történt.
-
Amur
addikt
alkatrész nem marad, azt a sajátodat használod a saját autódra. Itt csak pénz marad event végén, azt pedig eddig pénzé konvertálta. Nagyon nem gáz ha scrap-et kapok érte(ha jó az átváltási arány), mert úgy is ott költi el az ember, pénzt meg lehet tuner trialsból 2x is egy héten, a fejlesztésekkel nem lesz gond..
Tényleg nagyon easy lett. Én nem bánom,mert a monotonitás nagyon durva volt már.
Így hamarabb látom eredményét a játéknak, és tényleg értékelik ha HC vagy.(végre..eddig úgy sem haladtál..)Ma hajnalban indult az event ugye?
Mert a chapter 2öt is engedi tolni.
Most akkor nem napi egy chapter lesz, hanem egy hetem van teljesíteni mindet? -
alfa20
senior tag
milyen kis cselesek a srácok, újra van Event pénz. így akit eddig zavart a négy féle, hát most az Eventig 5 lesz
.
Így viszont csak az az autó fejleszthető ami éppen benne van az Eventben.kérdés hogy mibe fog konvertálni scraps vagy pénz, igaz mind kettő jól jön
-
B********
aktív tag
Most a frissítés után megint kedvet kaptam volna a játékhoz, többek között azt is méltatták az emberek hogy milyen jól lett optimalizálva. Leszedem, erre borzalmas képregény fogad, alig döcög, akármit csinálok, minden második verseny után kínjában ki is lép. Mindezt annak fényében produkálja, hogy a kezdetek óta laggmentesen futott a játék...
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2944 üzenetére
ez mondjuk igaz sokkal jobban megéri a scrap-ekre menni.
csak nálam a legmagasabb 7*-os a Nissan GT-R, az meg csak 28.500 scrap-ot ad.Ha vége lesz a La Ferrari eventnek, azt kifullozom, aztán végigverem vele a mezőnyt és már csak a BP-kre kell mennem
a sok scrap-ból meg megveszem az összes Legend alkatrészt.
No cirka 2-3 év és minden kocsim 7-8*-os lesz -
Elmicsi
csendes tag
Szerintem is sokat könnyítettek a játékon. Talán túl soakt is. Nekem fél évbe telt kifullozni a kocsiakt (5 eventes kocsi hiányzik) de örömmel néztem a 7 csillagos full legendary alkatrészes járgányokra. 2 nap alatt már van 500 ezer crap pontom, úgy hogy alig játszok már vele. Gyakorlatilag erőlködés nélkül lehet venni a legendary cuccokat mert pl a kék gearboxot ami ládából esett 198 ezer scrap pontért adtam el és 2 ilyenből kis pótlással már aranyat veszek.
Látom már a könig is "csak" 971 PR-es a 999 helyettTényleg jó tett a játéknak ez a frissítés, csak a kezdeti hardból átestünk a másik oldalra és így pár dolog vesztett az értékéből :S
Amit hiányolok az a matricák és egyéb vizuális díszítések, illetve pár kocsi típus. Pl ford, porche, ferrari van több de hiányolom a mitsubishi ecplise/evo, audi, honda s2000/civic, skyline r34, nissan 350z, aston martin, chevrolet és dodge régi és újabb verziójú kocsik. Vagy a meglévőket cseréltem volna le pl az újabb e46 M3-ast vagy az r34-es skylinet. Remélem az újabb nagy frissítésnél már kocsiakt is fognak betenni és/vagy az underworld részét fogják bővíteni. -
válasz
ADAM1337 #2941 üzenetére
Részemről most újabb lendületet fog kapni a játék, mert akár szándékosan, akár nem, de EA látszólag elkezdte tisztelni a HC játékosait, ugyanis akik már kicsillagozták kb az összes autót, amikhez lehet farmolni BP-t, a komolyabb Hyper autók BP-it már olyan mennyiségű Scrap pénzre konvertálja, hogy gyakorlatilag maximum 2 napnyi laza játéktempóval össze lehet hozni annyit, hogy abból tetszőleges Legendary Hyper főalkatrészt lehessen venni (ilyen alkatrészek 414ezerbe kerülnek, ch18-19 boss versenyei 50ezer Scrap-et tudnak adni kártyából, ch17-et még nem játszottam, ch16 boss versenye 39ezret tud adni...).
Gyakorlatilag semmi stressz nem szükséges (nekem), hogy az Event-re felkészítsem az SRT8-at, mert a zöld sebváltó, gumi és nitró triót összesen 300ezer scrap-ből fogom majd lilásítani. Így lazán meglesz a szükséges tuningszintű autó és szintén lazán fogok minden Event versenyt teljesíteni.
Ezt az állapotot megtoldanák most tényleg egy akciós Monthly-val, mindenféle gondolkozás nélkül venném.
-
Olipapa
tag
Ma frissült a rendszerem Marshmallow-ra (S6E), azóta 3-4 kör után nekem is van némi fps lagg, de remélhetőleg ezt egy frissítés utáni format majd megoldja. Viszont végre úgy működik a játék ahogy kell, nincs kidobálás, textúra hiba, stb. Egyetlen bug maradt már csak és az a hátsó lámpa sötétítés, verseny közben még mindig a gyári lámpa látszik, de ezt még el lehet nézni. Ezen kívül elégedett vagyok a játékkal. Az ellenfeleken is könnyítettek
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem bejön az update, igazából ha tartanák ezt a ritmust változatosságot akkor semmi baj nem lenne a játékkal nem válna unalmassá.
-
válasz
toma187 #2937 üzenetére
Szia!
Igen, az a két nap nálam is felcserélődött, tegnap néztem is miatta, mert elterveztem, hogy váltóhoz farmopnék zöld conv. kit-eket és csak pislogtam cserébe egy picit, hogy gumi nap van.
Az viszont tetszik, hogy két hétköznap is lehet majd pénzért versenyezni ugyanitt, a vasárnapi meg játékszüneti nap, ami helyes is szerintem.Nagyon meg vagyok elégedve a játék teljesítményével, pörög a menü, a versenyek vége, ahogy kell és már a napi gold-ok felszedését sem úgy kell csinálnom, hogy rámegyek egyszerre egy képernyőri arany felvevés gombra sorban és utána várok fél percig, hogy reagáljon a játék, hanem szinte azonnal megadja a gold-okat.
Subaru-nak végre tényleg a kipufogójából jön a láng és nem a csomagtartójából, Tournament piac refresh végre lecsökkent az idióta 1 hetes időről jóval kevesebb időre, így hamarabb nullázhatom majd a Tournament pontjaimat az F40-re.
Csak arra tudok már költeni.
Ezekkel a scrap pontokkal gyakorlatilag mérföldekkel hamarabb lehet majd szerintem tuningolni főalkatrészekkel egy kívánt autót.
Minél combosabb Boss-t nyomunk le, annál több scrap pontot kapunk, ha BP-t húzunk (persze feltétel, hogy max csillagos legyen a BP-hez kötődő kocsi) és most nem fogok számolgatni, de ha pl a McLaren-es boss versenyeit nyomogatjuk újra scrap pontokért, akkor nulláról 1 hét alatt össze lehet farmolni annyit, amiből lehet venni legendary hyper főalkatrészt.Azt amúgy én sem tudom, hogy hol lehet megnézni, összesen mennyi szabad hely van még a raktárunkban, de úgyis szól majd a játék, ha nem tetszik neki valami.
-
toma187
csendes tag
Sziasztok!
Másnál is felcserélődött a szerdai és csütörtöki Tuner trials? Szerdán van a kerék, csütörtökön a váltó versenyek!
Galaxy S5-ön a Tournament szaggatott lett, lassabban töltölődnek be az oldalak, esőben leeseik az fps nagyon és szaggat. A többi viszont gyorsabb (garázs, underground).
König nehéz lett, alig tudom megverni a 942-es McLarennel 😕
A játék sajnos még mindig képes összeomlani és kilépni, akár verseny közben, akár a verseny végén, ahogy kedve tartja. -
Elmicsi
csendes tag
Ezt az átváltásos dolgot én is emlegettem már régen. Már a 3 féle pont is sok volt szerintem, erre betesznek egy negyediket.
Jó dolog ez az új shop, csak így lekorlátozták a játékot farmolásra. Játsz sok-sok pályát, gyűjts pontokat, hogy a végén megvedd jó drágán ami kell.
Az is vicc, hogy ennyire erősítettek az ellenfeleken. A 999 lovas könig túlzás, maradhatott volna 994-en is, bár a kifullozott königemmel vagy laferrarival így is verhető lazán. Annyi, hogy nem 180-220 hanem 60-70 m-el hagyom le.
Szerintem azért csinálták így, mert már jóval könnyebb kifullozni a kocsikat. Gyakorlatilag minden legendary cucc kiszedhető. Viszont visual pontból nekem sem kell több, mert a meglévő 1,5-1,6 millióval el leszek egy ideig
Viszont néha limited kiadásban eventes BP-ket is betehetnének
Az kifejezetten tetszik, hogy gyorsabb lett a játék és a videók után már nem a kifagyást kapom, hanem a kiérdemelt 1 goldot -
ADAM1337
nagyúr
Scrap-ből nem lehet supra bp-t venni.
-
alfa20
senior tag
válasz
kferenc22 #2915 üzenetére
most pénteken (04.22) 01:00-kor kezdődik és három napos.
az első sorozathoz az induló autó min. szintje: 337PR, a végére 593PR kell a Golfnak.#2916: Hát a pénz most kevésbé fog jönni, mivel azt csak versenyekkel lehet szerezni meg Fortuned Trials-ban, igaz ha a Fortuned Trials állandó akkor napi 30-150k két körrel összeszedhető, de ez egy komolyabb autónál hamar el is megy.
Ráadásul ha pl a motort kivenném akkor Free-ben is Scrap-ot ad, nem pénzt. -
Olipapa
tag
Vettem 10 Premium ládát 900 goldért, mivel, h csak 5 BP kell a CCX-hez, h meglegyen, és az összes többi autó már 7 csillagos így gondoltam csak ahhoz kapok majd BP-ket, de nem így lett
Most már adja a régebbi BP-ket is, csak nem a BP-t kapod meg ha már nincs rá szükséged hanem ezeket a scrap pontokat. Xal senkinek nem ajánlom a ládák megvételét ilyen célzattal. Én is feleslegesen dobtam ki 900 goldot...
-
ADAM1337
nagyúr
Kipróbálom, 1 hete, csak belépek és letolom a tuner trialst meg cash-t farmolok.
BP-t szinte alig tudok elérni.Remélem a fejlődésen így javítanak.
1-1 car seriesnél alkatrészek miatt vagyok megfogva, túl sok pénzbe kerülne az upgrade, vagy alkatrész miatt kell hetet várni jelenleg, a kitek miatt. -
alfa20
senior tag
még egy észrevétel:
ha egy autónak meg van az összes BP-je, akkor nem motort, turbór, stb. kapunk, hanem Scrap-ot, most kaptam 2.060-at.
mondjuk nem tudom melyik a jobb a pénz vagy a Scrape... -
Olipapa
tag
Sajnos nem minden bugot javítottak. De kidobálást eddig szerencsére nem tapasztaltam. Szokat optimalizáltam a játékon, szebb és gyorsabb lett a menü, valamelyest szebb lett a grafika. Viszont cserébe nagyon sokat nehezítettek a játékon
Koenigsegg 999PR
Jó, h már csak 5 BP hiányzott... Most fullozhatok ki egy másik autót mert ide már a fullos McLaren kevés... A tuner trials is nehezebb lett, meg úgy alapjában véve minden.
-
alfa20
senior tag
Én frissítettem, szerintem elég sok minden változott:
- szebb lett a grafika, játék közben, a menüben is változtak a színek, az parts-okat is újrarajzolták.
- az ellenfelek nehezebbek lettek, pl: eddig a ferrari 458 ellenfél 835PR volt most 890PR. A vipert is megemelték 886PR-re,
- az autók PR-it is újra számolhatták, mert nálam van ami csökken, van ami nőtt, van ami maradt.
pl: BRZ: 609 lett, WRX 703 maradt, Hoonicorn 741-ről 739-re csökkent, Shelby GT500 829-ről 830, Razor BMW 855-ről 856-ra a többinél csak rémlik hogy változott, mert nem vennékrá mérget mennyi volt tegnap este.
Tuner Trials:
- már nem 3 benzinbe kerül hanem csak 1-be, viszont nekem most nem csak a keddi turbó van hanem a Fortune/Thursaday is elérhető (lehet lesz minden nap?).Raktár: na ez is változott, hirtelen át is léptem rajta, mert teljesen más lett:
- alkatrészek össze lettek vonva, egy alkatrész egyszer szerepel a kép alján, hogy mennyi van belőle.
- amit nem látok, az a férőhely korlát.
- tettek be szűrőket,
- az eladásért már nem pénz jár hanem SCRAP, bal alsó sarokban lehet az eladásra kapcsolni, majd kiválasztás után egy csúszkán, hogy mennyit akarunk eladni, az árak lejjebb kerültek,
pl: csapágy: 260, biztosíték: 100,lila nitro: 1480, legend alkatrészek: 1480,Cope shop:
- Parts: minden vásárolható árakat tekintve pl: Street: zöld: 3/2*-os: 18.80 Sc; Muscle lila 6/4*-os: 103.280 Sc; Hyper: 5/3*-os kék: 340.170 Sc; legend: 7/5*-os: 414.750 Sc.
- BP árak /db: pl: Golt: 11.040; SRT8: 28,170; Viper: 152.200; CCX: 275.900.Tournament:
- nem vettem benne észre változást.Tournament market:
- árak nem változtak, viszont nekem most a frissítésre 21 órát ír, így lehet naponta fog frissülni.szóval röviden ennyi.
-
Olipapa
tag
Nekem eddig tetszik a frissítés. Főleg az, hogy úgy néz ki kijavították a lassan féléves bugokat.
-
csadi0011
őstag
Amikor adta az ajándékokat első indításnál kiírt valami Xperia dolgot. Nem biztos, lehet félrenéztem, mert véletlenül skippeltem a szöveget egyből. Adott 100 goldot, 10e pénzt és 5 subaru BP-t.
Ha valaki tudja, írja le legyen szíves. Kíváncsi vagyok rá. -
Amur
addikt
válasz
mg1992mg #2902 üzenetére
valószínüleg lesz majd aranyért hozzá, vagy mint most a ferrari eventhez hasonlóan majd később lehet hozzá még BP-t eventezni. Hogy mikor.. azt szerintem az EA sem tudja, nem igazán tűnik úgy hogy sokat gondolkoznak előre.. Már régen le kellett volna törölnöm a monotonitása miatt, de annyi időt fektettem bele hogy sajnálom.
Talán ha kiviszem az underground-ot akkor rá tudom venni magam, hogyaz eventekért már ne hagyjam fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest