- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #399 üzenetére
Elítélem a csalást, még akkor is, ha szopat a játék (előbb törölném inkább a vérbe).
Ennek ellenére azért lenyűgöző a "munkád", mert tényleg kitapasztaltad a határokat és nagyon sok időt áldozhattál ebbe, miközben ez csak egy mobilos játék. Szóval ezért mindenképp jár a dicséret.
EA-től meg választ lehet feleslege lesz várnod, mert nyilván ők is látni fogják, hogy ezt mind nem tiszta játékkal érted el, így valószínűleg válaszra sem fognak méltatni.
Mindenek ellenére persze érdekelne majd a válasz.Én azért játszom ezt tisztán, mert így fórum készebb tudok lenni, hiszen a valósságot tapasztalom a játékban és ez alapján tudok hasznosabb véleményeket és válaszokat alkotni.
Ha csalni kezdenék ebben a játékban, elég elszigeteltnek érezném magam és rögtön abban a pillanatban totál feleslegességnek is érezném a játékot a továbbiakban és valószínűleg szabadulnék is tőle.
Még egyszer becsülendő, hogy ezt te végigcsináltad és erről az oldalról is írtál hasznos tapasztalatokat!Egyúttal arról is meggyőződtem, hogy Tournament-ben így tisztán játszva abszolút esélytelen pl top 10-ben benne lenni, de ezt valahol gondoltam is, hogy már most lehet csalni a játékban.
-
Danny365
őstag
Nálam előbb jött a Karácsony és van már minden jóság a garázsomban.
19. chapter 10. verseny (ezen kívül a boss lenne vissza). Igazából én már egy ideje trú free-to-play módban játszom (értsd: csaltam), így se arany, se benzin, se semmi nem probléma. Ezért nem is írkodtam, hogy na én már itt járok, mert hát így könnyű. Viszonylag.
Egy biztos, földi halandó, tisztán nem fogja végigvinni a játékot. De ha beleölsz tíz-százezreket, akkor sem. Lent láthatod, milyen autóval sem lehet megcsinálni ezt a hülye versenyt.. És nem én vagyok béna, már vagy 50-szer nekifutottam, nem koccanok, se semmi és mégis egy-másfél másodperccel elmaradok a cél előtt. Szerintem az EA-nél sem mentek még el eddig vagy nem tudom. Próbáltam máshol driftelni, vagy épp nem driftelni, stb de esélytelen.
Nyilván így nem volt nagy teljesítmény eljutni idáig, de ezt legalább élveztem. Meg elvileg a későbbiekben lesz benne nyílt világú autókázás, az meg érdekelni fog.
Na szóval itt a verda. Elmondom neked, hogy ez több óra doboznyitogatás eredménye.
És láthatod, van még 2 cucc, ami fejleszthető... lenne, ha kapnék olyan alkatrészt. Eddigi tapasztalatok alapján úgy 1000 (!) doboz után meglennének, de már beleuntam. Nyitni még okés, eladni már necces, mert háromszor kell taperolni a képernyőt, hogy egy alkatrészt eladj, szóval sokáig tart.
No, ennyire fair a játék.Én aztán tényleg a warez, meg lopás ellen vagyok, de pont az ilyen szopatások miatt vagyok úgy, hogy F2P játékok korlátait vagy megkerülöm így vagy úgy, vagy hagyom a túróba. Hozzáteszem, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen játékkal játszottam. Az ingyenes játékokat én nem is szoktam nézni Play Store-on.
Ezeket csak azért körmöltem le ide, hogy pénzt ne adjatok ki többet a játékra, mert felesleges.
Hogy hogy lehet trükközni, azt meg ne kérdezzétek tőlem, neten könnyen megtalálni. Root kell hozzá egyébként.
-
jonnyjoker01
veterán
Én is megvettem a havi goldot de igazából leszarom. Kértem egy refundot itt az app törlése után azzal az idokkal, hogy nincs már szükségem rá, (i no longer want this purchase) és egy órán belül visszaírtak, hogy visszakaptam a drága 800 forintomat
Az hogy az EA mit kezd vele (reseteli -e a fiókom e miatt vagy elveszi a goldot) leszarom, mert már letöröltem a játékot
Szerintem még most töröld le a játékot és kérj visszatérítést, mert a belefektetett időd a jövőben sokkal hasznosabban, élvezetesebben eltölthető
Komolyan a legnagyobb probléma a játékkal nem is az, hogy sok idő míg megszerzel egy kocsit, hanem a versenyek iszonyatos leegyszerűsítése - és itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy könnyű/nehéz.
@Danny365: NO COMMENT
Amúgy megpróbáltál már az egyenes szakaszokon is driftelni? Gyorsuláson nem lassít viszont kapod a nitrót.
Mondjuk a free roam módra kíváncsi vagyok, ha majd kijön a frissítés, talán ránézek.
-
B********
aktív tag
-
válasz
Danny365 #395 üzenetére
"Én most már végigviszem"
Ilyet határozottan kijelented, hogy idén még végig fogod játszani a játékot?
Valamit lehet tudsz, amit mi nem.
Azt tippelném pl, hogy nekem, mint überfüggő, Koenigsegg-em ebben a játékban csak valamikor jövőre lesz leghamarabb.Amúgy ugye nem azt mondod, hogy te már most a legvégső Time trial versenynél jársz a komplett Underground kampányban?
-
Danny365
őstag
Én most már végigviszem, feltéve ha csinálnak valamit az uccsó' Time triallal, mert jelenleg megoldhatatlan. Írtam nekik, elvileg 1-2 hét amíg válaszolnak...
-
válasz
jonnyjoker01 #393 üzenetére
Mindenféle gúny és rossz indulat nélkül mondom, hogy nagyon jól tetted!
Én már minimum megvárom azért, hogy a havi gold IAP-om lejárjon, bár szerintem én még akkor is fogom még valameddig folytatni a játékot, de mindeközben én is látom, hogy nem érdemli meg, nekem is inkább szabadulnom kéne tőle (meg igazából mindenki másnak is).
-
jonnyjoker01
veterán
Hát én abbahagyom ezt a játékot. Maga a tuningolás, blueprint szerzés tetszik, de pont a lényeg, a versenyek nagyon szarok. Nincs benne kihívás, ha meg van (lásd: 100 pr-rel szarabb autó) , akkor tök rövid és nincs meg az az igazi utcai verseny feeling. Minden tetszik a játékban, leszamitva a versenyek hosszat es a kocsik közti balanszot.
-
válasz
-secret- #390 üzenetére
Utóbbi időkben már meguntam, hogy mindig találgatok és inkább már csak egyszerűen sinán csak rábökök arra a kártyára, ami alatt pillanatokkal korábban az szerepelt, amit szeretnék és így előfordul olyan is, hogy sorban azt sikerül kihúznom, szóval ugyanott maradt az adott dolog.
Ez persze mind csak egy hatalmas véletlen valószínűleg, mint ahogy az is, hogy full benzinnyi időtartam alatt semmit sem sikerül kihúzni, de az olyan tényleg lelombozza az embert.
Legalább észlelné ezt a játék és mittomén, vígaszul adna egy free Loading Dock kártyát, amiért ilyen szerencsétlenek voltunk. -
válasz
jonnyjoker01 #389 üzenetére
Mostanában én sem nagyon tudok pörgetni jókat, csak a szarokat pörgetem.
-
Korábbi mobilos autós játékokban mindben döntögettem, el is ítéltem valamennyire a tapicskolós kormányzást (ha már van giroszkóp a telefonokban gondoltam).
Aztán ez a játék alapból tapicskolós irányítással kezdett, boldogultam is vele és végül így hagytam és nem gáz ez.
Főleg azért is jobb így, mert ezt az autós játékot már nyílvánosan is nyomom, nem csak közösségtől elzárva otthon és így nem annyira nézik hülyének az embert azért mégse.Alkatrészeket meg még mindig úgy lehet költöztetni, hogy először a forrás autón kell lecserélni másikra az adott alkatrészt és úgy válik csak szabaddá a kívánt cucc.
Más: Sikerült ma full benzinból játszanon 6 db újrajátszós versenyt. Egyik alkalommal sem sikerült azt húzni, amit épp szerettem volna.
Ez egy szar játék. -
lacy86
addikt
Nem sokaig tart ez a 10 egyseg benzin!!! 😢😢😢
Jatszok kb. 10 percet oszt cso 😂😂😂 -
B********
aktív tag
Másnál is előfordul, hogy váratlanul -akár verseny közben is- kiírja hogy a google play profilom frissült, és restartolja a játékot?
-
A cloud rendszer kicsit lehetne gyorsabb is, van amikor iPhonen lenyomok 2 versenyt és utána megnyitom iPad-en akkor mint ha semmit sem csináltam volna, mindenképp fel kell töltenem először.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #380 üzenetére
Jessz oké, én értem, hogy benzinnel megy, de mi hajtja?
Ilyesmit még nem tapasztaltam. Töltőről lehúzom a telót megyek egy kört a játekkal, kilépek, néhány óra múlva kakukkol az akksi jelző, hogy szevasz van.Hogy a pitlibe cserélgetted át a nem létező alkatrészeidet? Tényleg nem lehet nyerni vagy valami? Ellensúlyozni kívánnám e fennlévő kellemetlen állapotot, a sok féligverdából alkotnék egy elfogadhatót.
-
B********
aktív tag
Apropó: van egy új állapotú zöld "street" váltóm. Eladó vagy cserélhető
-
bostone
addikt
válasz
B******** #378 üzenetére
Az rr3 könnyebb volt döntögetéssel nekem, de itt kevésbé határozottan reagál. Néha azon kapom magam, hogy teljesen kifordult a törzsem a következő kanyar előtt.
Tapasztalta rajtam kívül valaki, ha véletlenül nem lépett ki az alkalmazásból, akkor a háttérben erősen koptatta az üzemidőt?
-
B********
aktív tag
Tapizós. Mindig is utáltam a döntögetőst. Én most 28-as szinten pihenek, megy a "project rx7", tuningolom amennyire lehet, és kivégzem vele a car series kapcsolodó epizódját. Utána jön a porsche ami most még gyári közeli állapotban pihen a garázsban. Esetleg az impreza.
-
bostone
addikt
Berekedtem a 25. szinten. Már csak blueprintekért, meg alkatrészekért farmolok, de elég szerencsétlenül választok.
Ti a döntögetős vagy a tapizós karanyodási módot részesítitek előnyben?
-
Danny365
őstag
Egy kis trükk: ha kinyitogatod a 20ezres ládákat, akár egymás után többször is (azt az öt darabot), majd egyből visszatöltöd az állásod, akkor visszakapod a pénzt és nyitogathatsz újra (persze a cuccokat elveszted). Jól jöhet annak, akinek esetleg olyat dobna a gép, ami nem kell neki. (a láda nyitás után viszont mást ne csinálj, ami miatt feltöltené a felhőbe)
Az arany ládáknál nem működik ahogy nézem, ott már akkor szinkronizál, mikor kinyitod.
Amúgy jó nagy szopás ez a ládázás, nekem 2 féle alkatrész kell, és úgy 500 ládánként dob egy olyat. Eladogatni a felesleget meg baromi unalmas és fárasztó. Ezért egy hatalmas mínusz a játéknak, legalább lehetne mindent a black marketen beszerezni, de áh nem. Így meg beleölhet az ember egy millió forintot is, akkor se tudja végigvinni a játékot (no meg én már abban is kételkedem, hogy egyáltalán végig lehet-e vinni, de ez egy másik történet...).
-
Nem te fogalmaztál rosszul, utólag visszaolvastam és én voltam figyelmetlen. Konkrétan a válaszodra kérdeztem rá, nem tudom hogyan sikerült.
Sok értékes infót adtál most nekem, köszi érte!
Tehát akkor a 4*-os Subaru nem csak a saját eventjére lesz elég, hanem az az East vs West-re is, ez tök jó.Egyelőre a Fiestdáa gyúrok, de csak azokra az alkatrészekre elsődleges prioritásban, amik jelenleg a WRX-en csak zöldek.
Így majd ha már nem kell a Fiesta, megtakarítok majd időt (mivel közben a Subaru-hoz nem nyúlok) az erősebb alkatrészek áthelyezésével.Tokioi utolsó versennyel pont reggel végeztem, de megvárom, míg lesz 4*-os Suprám és majd akkor fogom átköltöztetni arra az alkatrészekhez.
Majd pedig ha a Supra nem fog már kelleni, vissza minden a kedvenc Porsche-ra és már azon is fog maradni minden erősebb abban az autó kategóriában.
Csak brjam majd ezeket arannyal.Egyébként szerintem ezzel a Car Series móddal lehet a leghatékonyabban mérni tán, hogy ki mennyire kocka ebben a játékban. Akinek a legtöbb ág áll 100%-on (9x% egyáltalán nem számít), azé az elismerés.
-
dejaris
addikt
Rosszul fogalmaztam lehet, nem tudom. 4* eleg a wrxbol, ez biztos. Es persze par kek alkatresz. Fiestabol is eleg a 4*. Tokyohoz eleg 571 pr, tehat eleg lesz egyel kevesebb, mint a maximum, tehat 5*. Amint ezt elinteztem, megy minden a 993-asra es eleg valoszinunek tartom, hogy azzal is el lehet intezni a 3 hozza tartozo eventet. Egyebkent a 12 fejezetre is eleg a Shelby.
-
Tehát oda akkor pl mindenképpen szükséglet az 5 csillagos Subaru? Ezt kitapasztaltad? Elég sok BP-t kéne még szereznem az 5 csillaghoz.
Utolsó mondatora reagálva meg én is így gondolom a dolgot.---------------------------------------
@B********: Én meg úgy nézem a Car series-eket, hogy mely autókat hagyhatom figyelmen kívül.
Például az SRT8-nak nincs saját ága és ahol szerepel is, ott más autóval is helyt lehet állni, aminek ráadásul van saját ága is (WRX ugye).
Alig várom, hogy meglegyen az új Bömös, mert azzal valszeg sokáig fogok erősebb tuning nélkül aratni a Laser Beamers eventeken, lévén, hogy a régi Bömössel nem foglalkoztam szinte semmit sem, így azzal ugye nem is tudtam ott mélyre jutni.
Önmagában az az event egy ültő helyben hozni fog egy komplett szintlépésnyi XP-t majd. -
válasz
jonnyjoker01 #367 üzenetére
Én csak pénzért tudok venni aranyat, mutass már egy képernyőmentést, hogy hol..
-
B********
aktív tag
Én mindig az adott car seriesben használható legmagasabb pr-os autóra koncentrálok, mivel egy alapból magasabb besorolású autót könnyebb felhúzni. Pl uber subarunál is sokkal kevesebb farmolással lényegesen ütőképesebb lett az impreza mint a brz. Gondolom ez magasabb szinten hatványozottan igaz.
-
Engem az érdekelne most leginkább, hogy Car series-nél amely eventeknél megvannak adva, hogy milyen autókkal lehet indulni, azok közül akkor mindet fel lehet-e húzni olyan PR szintre, amivel engedi az ottani utolsó versenyt?
Csak mert akkor nem foglalkoznék pl a régi Bömös tuningolásával (ezzel biztos nem kéne foglalkoznom), nem érdekelne a Challenger SRT8 sem, hanem koncentrálnék azokra az autókra, amik biztosan szükségesek.
Lehet van már erről a mobilos NFS-ről is valami féle külföldi wiki, majd nézelődni kell.
Csak mert tényleg nem örülnék annak pl, hogy húzom-húzon a WRX-emet, majd az East vs West eventnél az utolsó versenyt beszopom, mert oda már nem lenne elég az autó full tuningos állapotban sem, hanem szépen kezdhetném el az SRT8 gyúrását.
Szóval értitek miért fobtosan a fentiek. -
B********
aktív tag
Azzal csak engem szivat a játék, hogy ha egy kocsihoz már csak 1 terv kell akkor juszt se azt húzom a kártyákból? A porkéval meg a bömbivel már 2 napja így szopat...
-
B********
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #351 üzenetére
Én is simán eladtam egy csomó gyári alkatrészt. Nem gond, majd lesz több tuningcucc. Jövő karácsonyra már legalább 4 kocsimra való összegyűlik
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #351 üzenetére
Hány csillagos az imprezád?
Ha nem adjátok el az alkatrészeket, hogyan fértek el a raktárban?
Ezt én is elb.szarintottam. Azt hittem ki lehet maxolni külön-külön minden autót.
-
jonnyjoker01
veterán
Megoldottam, amibol tobb van azt mas street kocsikra szereltem at es igy lett spare alkatresz. Amit irsz az is eleg klassz, szerintem siman bele lehetett volna tenni ezt is a jatekba, es akkor az a kocsi elerhetetlen lenne.
Amúgy meg szar hogy ez nincs leirva, hogyha eladod nem szerelheted at.
-
válasz
jonnyjoker01 #349 üzenetére
Eladtad a gyenge alkatrészeidet? Nagy hiba volt valóban.
Pedig szívesen látnék garázsban egyes kocsikat téglákra pakolva, üres motortérrel, mert kéne másba a cucc.
Sajnos ez az elképzelés itt nem működik. -
dejaris
addikt
válasz
jonnyjoker01 #347 üzenetére
Sehogy.
-
jonnyjoker01
veterán
Még egy valami: hogyan tudom átszerelni egy kocsiról a dolgokat, ha mást nem tudok a helyére rakni? Mármint a szerelésnél nem tudom leszerelni az adott cuccot mert nem tudom leváltani másra. (common es rare alkatreszek subaru brz-rol mennének subaru impreza-ra)
-
B********
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #343 üzenetére
Szerintem nem. Azért az sok ám, hiába szedsz össze a játék elején csomót, később már lassabban jön. Inkább kártya kiforgatásra, vagy alkatrész tárhely növelésre érdemes használni, meg alkatrész átpakolásra.
-
válasz
jonnyjoker01 #343 üzenetére
Én pl. semmire sem költök goldot.. néha kiforgatok még egy kártyát 30-ért de amúgy zsidó vagyok.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
5 Lamborghini kártya megér 250 goldot? (black market)
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #340 üzenetére
Asus tf300t tablet. Játékra teljesen alkalmatlan. Amikor vásároltam még játszottam, nem is ez volt a fő szempont, hanem a billentyűzet. Több, mint 3 éve használom, custom rommal, úgy másfél éve.
Samsung Galaxy Note2. Közepesen rossz, vagy inkább rossz játék teljesítménnyel.
Shield tablet. Mindent visz, amit próbáltam. Tényleg gamer cucc. Egyedül az akkuval nem vagyok kibékülve.
-
bostone
addikt
Anno azt hittem, hogy az undergroundnál nincs hová tovább fejlődni, mondjuk a carbon-t már nem vitte az akkori gépem.
Érdekes a mobilprocesszorok fejlődése is bizonyos szempontból. Erősen limitált az összehasonlítási alapom. Az exynos 4412, Mali-440MP4 teljesítményéről azt gondoltam, évekig bírja szusszal, de nem így történt. Az új játékok még éppen csak elfutnak low grafikán. A tegra 3-ról jobb nem is beszélni.
A snapi 800, adreno 330 társaságában vígan elvan, pedig az sem mai gyerek. -
Hatalmas köszönet ezért a videóért!
Muszáj voltam egy ültő helyben végignézni. Mennyi szép emlék...Grafikai eltérésekre meg készülékek között eléggé kíváncsi lennék.
Pár napja láttam egy videót egy iPhone 6S-ről és egyáltalán nem tűnt kiemelkedőbben szebbnek a játék, mint ahogyan android-on kinéz (pl nálam LG G2-n).
Majd keresgélek ebben a témában is különböző készülékeket érintő összehasonlító videókat, mert felkeltette a kíváncsiságomat. De ez mind már csak napok múlva lesz. -
jonnyjoker01
veterán
Beszaras ez a fizika... Nekikoccantam egy autonak, de csak suroltam (igaz 270+-al mentem) és felrepultem a levegobe majd egy szalto es a menetirannyal szembe erkeztem. Persze nem rakott vissza a palyara rendesen, hanem nekem kellett megfordulnom
-
jonnyjoker01
veterán
Köszönöm a válaszokat! Majd még kérdezek (valószínűleg). Nekem amúgy tetszik, hogy sokáig kell vele játszani (nem egy nap több órát hanem hónapokon keresztül kevesebbet). Eddig egy játékkal vagyok úgy, hogy ameddig ki nem hal, addig jatszok vele (Little Empire
- 2013-ban regeltem, ma is játszok.).
Grafikahoz annyit, hogy nalam enyhen reces, de nem szembetuno modon, viszont 4xMSAA valami miatt nem működik. (Xperia Z Ultra)
-
bostone
addikt
Nem a "recére" gondolok elsősorban. Annyira készülékfüggő, hogy mit látsz, mintha egy teljesen másik játékkal küzdenél. Iszonyat. Galaxy note2-n egy klasszikus pc-s nfs jelenik meg, 97-ből: History of Need For Speed.
-
bostone
addikt
Jól sikerült az avatarod.
Ez a szisztéma veled mindig előáll, ha bepörögsz egy címbe, akkor tolod szívvel-lélekkel, nem számít se pénz, se posztó.Nem értettem, miért írják sokan, hogy milyen ronda a játék. Letöltöttem öreg telefonomra, és tényleg borzadály kategória, amivel szembesülnöm kellett.
Mi ebből a tanulság?
Időben kell telefont cserélni, ha játékra is használná az ember... :/ -
Teljesen igazad van és egyetértek. Főleg ez a nagybetűvel írt "KISORSOLJA" szó tetszik.
Ha fixen megkapnánk azt, amit szeretnénk, akkor még azt mondom nem is lenne különösebb probléma (vagy ha engedékenyebb akarok lenni, akkor legyen csak 2 kártya, a 3 helyett).Azért közben megint elkapott az ékszíj és Tournament-ben a top50 határán vagyok.
Ha már sikerült ma elb@sznom rengeteg aranyat az RX 7-re, akkor mit még néhány 100 db. Kihasználom az autót, ahol tudom.
Bár itt már elég kemény ellenfeleket ad be a játék, lehet nem sikerül majd bennmaradni még egyszer a top 50-ben. -
bostone
addikt
válasz
-secret- #326 üzenetére
Saját hozzászólásodban cáfolod magad.
Egy játék értéke, a hozzáadott sikerélmény, új pályák, új autók ect. Abban semmi pozitívat nem látok, hogy egy futamnak újra neki kell menni 10-szer, 50-szer, hogy KISORSOLJA a győzelem után a megfelelő blueprinteket vagy alkatrészeket. Mi lesz később, a nagy értékű autóknál?
Szerintem ez a f.szság.
-
válasz
Maxtreme #328 üzenetére
Szerintem egyébként külföldi, esetleg hivatalos fórumokon is lehet ezzel az iszonyat vontatott játékmenettel kapcsolatban elég botrány és valamit EA csak kezdeni fog a játékkal, mert így nagyon gyorsan meg fogják unni az egészet az emberek.
Nagyon bizakodó vagyok egy későbbi frissítésben, ami majd változtat ezeken a dolgokon.
Kezdetnek pl örülnék annyinak, ha az alkatrész átszereléseknél lenne olyan opció, hogy bizonyos perceket, órákat kelljen várni ahelyett, hogy instant történjen a dolog pénzért vagy aranyért és persze emellett ugyanúgy megmaradhatna a lehetőség, hogy gazdagabbak és/vagy türelmetlenebbek fizessenek, mint ahogyan most.
-
Maxtreme
addikt
Nagyjából egyetértek az előttem szólókkal, viszont hozzáfűznék még egy dolgot, ami a egyik legnagyobb gáz (szerintem) Ezek pedig a daily assigmentek.
Szvsz az az 1-2 arany amit adnak, piszok kevés (ahogy az xp is) konkrétan kb mintha nem is lennének ezek a feladatok..Sokat nem nyomnak a latba. -
válasz
jonnyjoker01 #322 üzenetére
Későbbiekben bizony lesz jelentősége a pénznek, majd rájössz te is.
Egyrészt a Black Market, másrészt meg a későbbi alkatrész átépítések egyik kocsiról a másikra.
Utóbbinál az a gusztustalan, hogy ha Rare alkatrészt akarsz átpakolni másik járgányra, az csak aranyért fog menni.
Ma döntöttem úgy, hogy a Porsche-met lebutítom, cserébe az RX 7-et feltápolom a leszerelt alkatrészekkel, és nem számoltam pontosan, de 300 aranyamba biztosan belekerült és emellett elég sok pénzbe is fájt a dolog.Sajnos ebben a játékban nem jövedelmező, ha az ember személyes kedvenceit fejlesztgeti.
Pl tőlem messze áll az RX 7, de most mit csináljak, ha Car series versenyekhez (tokiói ág) feltétel lesz?
Legutolsó verseny hiányozna és persze, hogy még így is rengeteget kéne farmolni, hogy fel tudjam húzni a megfelelő PR szintre azt az autót.
Aztán ha megvan az az utolsó verseny, mehet az autó a padlásra, előtte kipakolni belőle az alkatrészeket újabb súlyos aranyakért és átpakolni egy másik autóra.Közben ahogy gyűlik az autó, egyre többet kéne farmolni...
Áhhh, szar játék ez gyerekek, én mondom. Lehet még most kéne abbahagyni, mikor még nem annyira fájna az eddigi 2 hét óta megszerzett mindenség.Ja, Supra meglett.
Kettő csillagosan kapjuk az autót és persze további tervrajzokat szintén csak Tournament store-ban lehet majd hozzá szerezni, sehol máshol. Pffff... -
Faszság szerintem... 47-es vagyok, egyszer sem éreztem azt, hogy rá lennék kényszerítve is valamire.. esetleg a tablet/telefon letételére mert elfogyott a benzin. Ha hamar meglenne minden akkor meg az lenne a baj, hogy meguntad a játékot. Persze, sok nekem is a blueprint farmolgatás néha (ami nem kötelező), de hát ez van.
-
bostone
addikt
válasz
No, mégis visszapakoltad?
Hasonlóan brilliánsra sikerült a játékrendszert kialakítani, mint a rr3-ban. Annyi különbséggel, hogy itt hamarabb jött a pofon. Hiába "fektetnék be" 50000-100000ft-ot, akkor sem biztosított az előrejutás lehetősége. A pozitív játékélménnyel szemben kapok egy kényszerített farmolási káoszt.
-
B********
aktív tag
válasz
Pénzt gyűjtögesd, mert black marketben hamar el lehet szórni ha olyat látsz amire szükséged van. Célirányosan visual pontokat nem tudod farmolni, újrajátszod a versenyeket és vagy pénzt, vagy visual pontot, vagy alkatrészt, stb húzol a kártyákból. Ezen kívül tournament végén kapsz még, ha nem sereghajtóként fejezed be.
-
válasz
De néha meg vannak olyan 'easy'-k, hogy az meg alig megy...
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes dolgot akarok megosztani veletek. Mentem egy olyan undergroundos versenyen, ahol nem volt fejlettségi követelmény, gondoltam leszerelek mindent az autóról és úgy megyek versenyezni. (200 PR vs 360 PR). Difficultynak XTREME-et írt, gondoltam na végre kihívás. De nem, persze hogy ez is egyszerű volt. 6 másodperccel hamarabb értem be, mint aki ellen versenyeztem.
Kérdés:
17-es vagyok még csak (tegnap kezdtem el vele játszani), azt szeretném tudni, hogy a cash csak a dobozok nyitására lesz jó a közeljövőben vagy lesz valami másik használati módja is? (tudom még a partok beszerelesenel is kell egy kicsit fizetni, de jelenleg jelentéktelen összegű)
A másik, hogy lehet-e valahogyan mod pénzt "farmolni"? 4 kocsim van de eddig csak egyet sikerült átalakítani külsőleg (ott is csak egy új spoilert kapott)Thx előre
-
válasz
B******** #320 üzenetére
Én nem ismertem a játékot a publikus androidos kiadása előtt, szóval nem tudom, hogy milyennek kellett volna lennie a véglegesnek.
De ez tényleg kemény, hogy most ott tartok lassan a Shelby-vel, hogy minden alkatrészbe külön 22 db conversion kit kéne és pl a motorhoz valóak, olyan versenyek farmolásával is szerezhetőek, amik 3 üzemanyagot esznek.
Na, ezeknél simán lehet, hogy belépsz a játékba full üzemanyaggal, 2-4 perc alatt lenyomod a 3 db 3 üzemanyagos versenyedet és a végén nem kapsz semmit, mert olyan "szerencséd" van, hogy mindhárom alkalommal mellé húzol a kártyákból.Visual Pontokból elegem van. Mikor olyanokat húzok ki, az felér már egy minimális agyvérzéssel.
Nem akarok VP-ket (van szarásig, mert csak a kedvencebb autókat módosítgatom külsőleg)!
Alkatrészeket akarok vagy akkor már minimum készpénzt, mert a Black Market-en pillanatok alatt nullázom a kasszát, ha belefutok kívánt blueprintek-be vagy olyan mintákat, amiket egyébként maximum Loading Dock-nál tudhatnék csak szerezni.De legalább ma délután meg lesz a Supra, szóval legalább annak a versenyeit el tudom kezdeni, kicsi frissülést hozva a játékba.
-
B********
aktív tag
Egyet értek az elrontással kapcsolatban, több mint 8 hónapot ültek a játékon soft launch óta (amiben azért lehetett haladni ahogy olvasom) és végül kiadják úgy, hogy még akkor is csak kínkeservesen lehet előre jutni, ha tolja a 20 ezreket az ember a játékba.
Én valahogy úgy képzelem el, hogy egyszer összegyűjtöd a szükséges terveket egy autóhoz, ami annál több csillagot kap (az alapon felül) minél jobban tuningolod. Lenne egy alkatrész katalógus, ahonnan olyan alkatrészt vásárolhatnál amilyet csak akarsz, plusz a black market, ahonnan prémium vásárlással (aranyér) a márkás tuning fődarabokat. Ha ingyen játszanál, akkor pedig időnként bedobna egy ilyet, vagy conversion kitet a loading docks-ba. Plusz bőkezűbben oszthatná a visual pontokat, pl minden chapter végén, vagy szintlépéskor meghatározott mennyiséget. Így azért lehetne haladni, és nem fulladna bele a játékos az ezerszer újrajátszott kihívás nélküli versenyekbe, amiken ráadásul sokszor nem is azt adja a játék aminek reményében nekiálltunk. Meg túlzó a több üzemanyagot igénylő verseny is, ha már csak 10 egységünk van egyszerre, azt használhassuk már ki 10 futamra, pláne hogy egy futam kevesebb mint 1 perc. Na -
válasz
B******** #317 üzenetére
Jelenleg a Shelby-vel ott tartok, hogy vagy olyan cuccok kellenének bele, amiket jelenleg csak Loading Dock-ból lehet húzni (amihez nincs pénz, mert mindig elverem Black Market-es autó blueprintekre és alkatrészekbe minta beépítésbe és egyesítésbe) vagy szintén ezek a conversion kit-ek, amikből szintúgy rengeteg kellene nálam is (mindenhez alkatrészhez külön minimum 20 db minta...).
Szerintem felesleges a játéktól várni a sült galambot és bizony érdemes napról napra lenyomni a kötelező versenyeket a conversion kit-ekért, mert úgy veszem észre bazti ritka az, ha Rare főalkatrészt húz ki az ember és akkor ugye ebből több féle kategória van és egyáltalán nem biztos, hogy ahhoz a kategóriához kap alkatrészt az ember, amihez szeretne.
Ez a játék ezen ponton durván el van rontva, mert itt még az sem mentené meg a helyzetet, ha ráköltene az ember annyit, amennyit egyébként egy normális konzolos vagy PC-s játékra költene....
Na meg hol vagyunk még mi a hiper autóktól a játékban? Szerintem itt többünknek csak jövőre lesz kb Huayra-ja vagy Koenigsegg-je legálisan.
Nem tudom, hogy a mobilos Most Wanted mennyire volt haladósabb ehhez képest, mert abba is belekezdtem anno, de aztán telefoncserekor elveszett a mentésem és persze már nem akartam nulláról kezdeni az egészet, szóval azt a játékot sosem játszottam ki.
-
B********
aktív tag
válasz
Maxtreme #316 üzenetére
Nem akarod, de folytatod. Én legalábbis így vagyok. Majd lesz valahogy.
Más: szerintetek érdemes gyűjteni a conversion kit-eket (bazi sok kellene belőlük), vagy várjak inkább egy márkás, jobban fejleszthető fődarabra? Nem szeretnék felesleges versenyeket futni azokért conv.kitekért... -
Danny365
őstag
Vicces ez az Underground mód, jelen pillanatban konkrétan nem lehet befejezni, mivel a Car Series nem ad elég rep pontot, így nem lehet meg hozzá a szükséges szint.
-
B********
aktív tag
Abban reménykedem hogy még a szopassuk ingyen a jónépet hadd fizessen időszakában van a játék, később majd behoznak valami kedvezőbb lehetőséget egy frissítéssel, mikor már lejjebb csökken a hype a játék körül, mert amúgy nagyon bejön az egész, az aprólékos teljesítmény/optikai tuningal.
-
Maxtreme
addikt
Én 43-aqs szinten "akadtam el". 45 kéne ahhoz hogy folytassam a carrier módot. Hiába van meg hozzá bőven az autó..
-
válasz
B******** #309 üzenetére
Én azt mondom, hogy még tán akkor is fárasztó tudna lenni a játék, ha versenyek végén mondjuk csak 2 kártya közül kellene húznunk.
De így, hogy belépek másfél óránként 10 percre, újratolom megint a nulla kihívásos Easy versenyeket és a végén jó, ha szerzek egyáltalán valamit, amit szeretnék...
Kezdem magam kicsit hülyének érzeni, hogy játszok még ezzel a játékkal.Más: RX 7-re úgy látom érdemesebb rágyúrni annak ellenére, hogy nem kötődök különösebben érzelmileg az autóhoz. Ugyanis a következő Tournament valamiért megint RX 7-es lesz.
Átpakolom az eddig olyan szorgosan ápolgatott Porsche-ből a tápolt rare alkatrészeket és egyúttal akkor már igyekszem a Tokiói car series-t is teljesíteni vele, majd mehet minden vissza a Porsche-ba (de lehet inkább majd a Supra-ba később).Úgy érzem a közeljövőben az arany költés nálam leginkább a rare alkatrészek autók közötti vándorolgatásában fog kimerülni.
-
B********
aktív tag
Kár hogy nincs a játékban egy alkatrész katalógus, ahonnan kikeresheted és megvásárolhatod a kívánt alkatrészt. Tök irritáló ez a versenyek újrajátszásával lutrira vagy kihúzod ami kell vagy nem :/
-
Szard le a bizonyos autó PR-jét, told a többit mert kelleni fog. Engem most lefagyasztott underground chapter 12-ben azt hiszem, kell neki az 50-es szint, hogy rohadjon meg. Muszáj vagyok én is tuningolni, pedig GTR-re tartogatom a millió cuccot.
Jobb lent ott a Storage limit, mondjuk én már kibővítettem 85-ig mert muszáj volt.
-
B********
aktív tag
Apró örömök: végre felkerülhetett a Rocket Bunny kit az RX7-re
Most már csak valami mutatós felni kéne...
-
B********
aktív tag
A későbbiekben is csak kevés visual pontot ad a játék? Én még eléggé le vagyok maradva hozzátok képest mert egy hete csak napi pár percre tudom tolni, de 30-as szint felé haladva a legtöbb nekem 600 volt amit adott. Pedig tudnám mire költeni
-
válasz
Danny365 #285 üzenetére
Az a 200 aranyas szponzoráció eléggé érdekelne engem is, mert azért ugye mégis csak 200 arany, ami leírásod alapján csak úgy magától jönne is.
Na de sokaknak valamiért nem, köztük nekem sem és ezt volna nagyon jó kideríteni, hogy ez mégis mitől függhet.Egyéb helyzetjelentés a játékhelyzetemről:
Tegnap értem el az 50-es szintet és a 13. fejezet 55-ös szinttől nyílik majd meg.Szintén tegnapra sikerült a Golf-ot teljesen kimaxolni (minden téren mindenhol 5 csillagos).
Pontosan 631 PR szintű lett így és úgy tűnik tévedtem azzal a kijelentésemmel korábban, hogy street kocsikkal elvihető valószínűleg a karrier mód 3/4-e, ugyanis ez az autó a 12. chapter kezdeti versenyeiben már Hard szintnek felelt meg, később meg már Extreme fokozatot írt vele a versenyekre.
Továbbá ebben a chapterben sűrűn volt már olyan buziság, hogy bizonyos PR szint alatt nem enged versenyezni, ezeken csak is a GT500-al tudtam csak indulni.Jelenleg nekem sincs a farmoláson kívül sok lehetőségem, jó pár napra énis meg vagyok lőve.
------------------------------------
-secret-: Az a Skyline-os kép nagyon találó!
Supra-hoz meg még 5 db bp kell és el tudom kezdeni végre az ahhoz kötődő Car series ágat is. Szerencsére mire újra frissül a Tournament áruház kínálat, lesz rá bőven pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest