- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Ezt találtam itt (Reddit) fórumban a mostani FastLane Nissan 180SX-hez hátha vkinek még nincs meg!
Chapter 2 provides Engine kit, ECU kit;
Chapter 3 provides Gearbox kit, Wheel Kit, Nitro Kit, Turbo Kit;
Chapter 5 provides Engine kit, ecu kit, Gearbox kit;
Require to buy Turbo kit, Wheel Kit, Nitro Kit to complete 2nd set upgrade kits;Parts reward details:
Chapter 1
flywheel
thermosensor [RR: flywheel, thermosensor, cash]
thrust
flywheel [RR: input shaft, tyre, cash]
thermosensorChapter 2
thrust
tyre
valve [RR: input shaft, thrust, cash]
flywheel
input shaft
Engine Kit [RR: flywheel, valve, cash]
ECU KitChapter 3
Input shaft
valve [RR: thermosensor, valve, cash]
Gearbox Kit
backplate [RR: intake, clutch plate, cash]
Wheel Kit
clutch plate [RR: bug? didn't show any parts but shows it's RR]
Nitro Kit
tyre
Turbo KitChapter 4
intake
thermosensor [RR: backplate, nos bottle, cash]
thrust
valve
input shaft [RR: thrust, tyre, cash]
tyre
harness
flywheel [RR: disc brake, harness, cash]
nos bottle
tyre
disc brake [RR: backplate, nos bottle, cash]
thrust
tyre
backplateChapter 5
input shaft
valve
nos bottle [RR: disc brake, harness, cash]
harness
flywheel
tyre [RR: clutch plate, intake, cash]
thrust
thermosensor
clutch plate [RR: bug? didn't show any parts but shows its RR]
thermosensor
Engine kit
input shaft [RR:all uncommon parts]
disc brake
ECU kit
intake
Gearbox kit
10k cash -
joe007
tag
Sziasztok!
Jelzem, hogy a két karaktert figyelve az alábbiak jelentek meg!
Fiamnál lv.56 és FastLane Nissan 180SX Type X fog indulni kb. 10h múlva szvsz. holnap hajnali 01:00-tól, mivel neki nincs meg ez a kocsi!
Nálam lv.100 nincs FastLane csak a boríték jelez, hogy 9 napig!!!
lehet gyűjteni a 180SX-hez a BP-eket, mivel a kocsi már nálam meg van! Szerintem ez simán meg lesz, mert már csak 6 kell nekem!
u.i: Nálam még nem láttam olyat, hogy ne kapjam meg a reklám utáni idő csökkentést vagy 1gold jutalmat!
Drop! tudsz küldeni egy újabb program listát, amit angol fórumon szereztél vagy a link is jó nekem ha megosztod. Köszi. -
bernixi
csendes újonc
válasz
hattrickuser #4096 üzenetére
Velem is többször előfordult..
-
!drop
tag
válasz
hattrickuser #4096 üzenetére
Nekem ilyen még nem fordult elő
-
hattrickuser
aktív tag
Videónézést követően alakalomszerűen nem kapom meg az 1 aranyat. Másnál is elő szokott fordulni? Van hogy az összeset megkapom, de előfordul, hogy kb. a reklámok fele után.
-
zsolthee
senior tag
Na, látom más is hőzöng az üzletpolitika (aranyköltési "kényszer") miatt.
Mondjuk most nagy arccal vagyok, mert meg van a verda
Előtte jó pár napja vettem 50gold / nap 1 hónapig csomagot így volt tartalékom a fejlesztésre. Amikor 5 BP kellet a következő szintig, 250-et áldoztam rá, plusz az újrajátszások és amiko úgy ítéltem meg, hogy belefér 1-2 aranyért vehető alkatrész, azt is vettem. Így 1 NitroRush és az utolsó verseny kivételével (skip) mindet elsőre végig tudtam nyomni. Úgy voltam vele, nem görcsölök rajta, ezek még beleférnek.
Egyébként meg jogos a felháborodás. Az volt az érzésem, mintha könnyített MM-et kaptam a Taxi eventhez képest. Nem elég, hogy időrabló, még az aranyat is kicsikarják az emberből... -
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #4091 üzenetére
Ha meg van a kocsi 5*-al és full felraktad a 6 elemre a sárga parts-okat, akkor írd már meg hogy mennyi a PR-je légyszi! Köszi!
A 6 elem költsége 6*245,970sp=1,475,820sp!!! (sp=scrap points)
A kocsi még nincs meg és van hátra 1h kapuzárásig 1 ticketem van a versenyre
! Hiányzik egy ECU Upgrade kit, hogy full lila legyek naná hogy rotáltam vagy 10x a Store-ban, ami 10.000creditembe került és csak 80goldért
volt képe adni, amiért nem vagyok hajlandó költeni!
Megvártam még egy váltást a Store-ban és persze hogy nem kaptam meg! Maradt 12,844cp a láda 12,500 ha meg is lenne már nem fogom tudni felrakni így hagyom a fenébe!
Hja és még annyit, hogy a 7* 30BP, a 8* meg már 60BP ezek hol élnek???
GG EA Majmok!
-
joe007
tag
válasz
Dzsuri89 #4089 üzenetére
Jó reggelt!
Ha megnézed a játékban a végén mutatja, hogy mit nyersz (Series Rewards)!
Pajzsos (Super car) kocsi 8*-ost kapsz+30gold, ha el tudod érni a 697PR-es limitet!
Mivel Olipapa már említette, hogy 8*-os így a kérdésedre a válasz igen lehet rá pakolni arany partokat sőt Black Edition-ig lehet vinni! -
Olipapa
tag
Ez a Gazellás event egy rakat sz@r volt... Van képük 5*-al ideadni... Költs 750 goldot arra, hogy 6*-al kapd meg, ami xtem alap lenne, ahhoz képest, hogy 8* a max. Bekaphatják!
-
joe007
tag
Szia !drop!
Csak jelzem Mar.28 van és semmilyen RR180sx feladatot nem látok!
A borítékon nem jelez semmilyen feladatot!A másik meg szerintem van egy hiba a mostani Hot Wheels Gazella GT D5E9-esnél, mert nem jelzi az újrajátszási lehetőséget, de ott lehetne CP-t farmolni, mert 3CP-s kártyát mutat a kép!
-
joe007
tag
Sziasztok!
Aki még nem végzett a Hot Wheels Gazella GT-vel az utolsó nap nem kaptok Upgrade Kit-et sima verseny alatt csak a Fastlane Store-ban tudtok venni 12500cp-ért vagy 80gold-ért, tehát aki nem farmmol elég cp-t nem fogja tudni megvenni!!!
A limit az utolsó pályán D5E17 697PR!
A Day5-öt 679-el kezdtem el és még folyamatban a fejlesztése ahogy a videó-t láttam a kocsi lila elemekkel 6*-osan 788PR-re megy fel!
-
f.dave84
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek gold gyűjtéssel kapcsolatban.Hiába farmolok a pénz mellett a gold alig gyűlik.Ha valakinek van bármilyen ötlet, trükk erre azt megköszönném. -
alfa20
senior tag
Ha valaki elkezdte a Gazella Eventet megírná hány napos?
-
bukshyHUN
újonc
Azert kerdrztem mert talaltam ketto olyan palyat is amin 4500-6000 kozott lehet csinalni es csak 1 benzint lő el. En azt hittem tudtol ennel jobbat ezert is kerdeztem
-
kovi9614
csendes tag
uj sebesseg csucsom , 601 km/h
ha brr be lesz megint az a palya , megprobalom lefotozni -
jojokka
tag
válasz
bukshyHUN #4074 üzenetére
Nekem még 40 órát ír az eventre, szóval gondolom Te a sima Campaign-ben kérdezed. Amikor kezdő voltam, akkor 2-3000-es futambevételnek is örültem, de nem biztos, hogy erre kell koncentrálj, én arra is figyelnék, hogy mennyi benzinből hozod ki a pénzt... A chapter 1 második visszajátszhatós futama ahol 3 közel egyforma fiestát kergetsz. Repülőrajt és hosszú pálya. Ha ügyes vagy, ott 3-4000-et lehet keresni. Draft a megoldás, amikor bizonyos távolságon belül követsz egy autót, de nem előzöd meg. Persze érdemes a végén megnyerni a futamot, de nem kötelező. Egy kicsit, 15%-al legyen magasabb PR-ja a kocsidnak, és csak menj utánuk...
A másik pénzszerzési lehetőség a BP-s futamok. Nagyobb pénzösszegek is szoktak lenni a végén nyereményként, bár ott ugye a 2benzin ellene szól. Ha épphogy beérsz egy nitrós pályán, úgy, hogy nem húzod rá a nitrót, csak a lehető leglassabban végigmész a nitrós csíkokon, az is sok pénzt fialhat.
Mégis inkább azt mondanám, gondold végig, mire költesz, mert akár kevesebb pénzből is jól lehet haladni, ha átgondoltan teszed. -
bukshyHUN
újonc
Sziasztok
Melyik palya ismetlesevel tudom a legtobb penzt osszedriftelni/nitrodriftelni?
Legyszi irjatok tippeket,
Koszi,
Hunor -
kovi9614
csendes tag
https://www.kephost.com/images/2017/03/21/IMG_9493.png
vegre meg lett ☺
https://www.kephost.com/images/2017/03/21/IMG_9481.png
eleg gusztustalansag ez , az 5 aranylada 👍 -
!drop
tag
Én nem azt mondom hogy küzdök érte de megpróbálom megszerezni xD persze csak ha van rá szabadidőm... Nekem nincs sok idom annyira játszani még nincs is mechanic szintem... :/ Majd idővel
Utobbi időben megtetszett ez a letisztult tuning stílus... Ennek örömére tolok is be pár nissant nektek ilyen stílusban -
Olipapa
tag
-
alfa20
senior tag
Ha a CCX nincs tuningolva, akkor igen.
-
alfa20
senior tag
Taxi nekem most elég jól jött össze. 670el zártam és 665el adta. Az volt most a taktikám, hogy kiszámoltam az utolsó nap vasárnap délután legyen, így 14 kor kezdtem és ez is lett a váltás, első nap nem zártam csak a nitrost nyomtam és toltam az alkatrészeket.
Gazellás event szerintem ugyan ez lesz.BR még mindig egy rakat ****, most egyedül a ládák miatt töltöm, de nem érdekel nyerek-e vagy sem.
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4052 üzenetére
Én örülök ha elérem a 4800-at az 570S-el (1007PR max Tune nélkül)!
Folyamatosan levernek a Dodge Viper-el, de ez hogy lehet amikor alapból is az 570S a legerősebb PR szerint?!Jól jött volna a VP 6,5m --> $6,5m-ra vagy legalább a felére való átkonvertálás rengeteg lové kellett hozzá és még a többit ne is említsem!
Most végeztem az F40-es Viva L'Italia Car Series-el! 922PR limit kell hozzá!!!
A Car Series-nél már csak 8 Csoport van hátra és az is kész, de attól még messze vagyok, mert fullos kocsik kellenek hozzá! .)
-
bernixi
csendes újonc
Kinek mi a tapasztalata az új blackridgeről?? Nekem már sikerült elérnem az 5300 sp-t ami számomra hihetetlen
-
kovi9614
csendes tag
ezen nevettem en is
643 at elertem es vissza rakta 627 re , itt meg olvasgatom hogy masok 649 el hozztak el
, epphogy meg lett amugy
-
ADAM1337
nagyúr
Az utolsó egy time trial, de én úgy nyertem meg hogy mindennap amikor volt time trial nem nitroztam, így mindennap csak egy kicsivel kellett jobbat mennem, a végén meg beleadtam mindent.
Ha mindennap végig nitroztad akkor lehet gondod vele. (Én nem akartam megszívatni magamat, vele csak annyira hogy nyerjem meg mindig)
A gazellá-ra kiváncsi vagyok tuti megszerzem azt is.
-
ADAM1337
nagyúr
-
!drop
tag
válasz
bukshyHUN #4038 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy első két max 3 nap (ha van időm) az újrajátszható eventeket mindig elrontom vagy ha van olyan amikor nincs újrajátszható akkor csak simán mindig elrontom azt ahol sokat lehet szerezni és azt a futamot végigdriftelem (pl nitro rush nitró nélkül driftelve). Nap vegére meg befejezem az újrajátszható eventeket a cuccokért
-
kovi9614
csendes tag
https://youtu.be/wYkWE5N_YiY
itt meg az enyema koening keddre lesz kimaxolva
-
bukshyHUN
újonc
sziasztok,
van pár kérdésem, ti profik vagytok ezért kérlek válaszoljatok ezért majd egy nap én is olyan lehetek mint ti
most értettem meg mi az a lose to win stratégia.
ti hol csináljátok? mennyit csináltok? melyik pálya az? hogyan szedtek össze többszázekreket 1-1 fejlesztésre?
én még csak 64 es vagyok, de szerencsére pont a Ford GT előtt kezdtem újra okosabban így azt elég keményen hoztam el.
kérlek írjatok.
köszi,
H -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Nah 647PR-el hoztam el az Attaxi-t.
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4033 üzenetére
Oksa köszi a választ! Csak érdekelt a dolog, mert amikor én már rég végezhettem volna az előző event-tel akkor láttam, hogy már csak 8h volt hátra a BP gyűjtésből! Persze erről sehol nem szóltak és bosszantott!
Szerintem most akkor lesz BP lehetőség amikor a 8án elindított és 7 napig lehetett legkésőbb elkezdeni a 7napos eventet, ezért 8+14=22 tehát szvsz 23-24 vagy hétvégén 25-26-án lesz a BP bonus lehetőség a Taxi-ra legalább is remélem!Amit észrevettem a két fiók között a fiam LV.49 míg nálam LV.100 max! Én kaptam 2 napja egy újrajátszási (Re-Playable) lehetőséget Chevrolet Corvette C7 (Z06) 48h sikerült is 1*al közelebb kerülnöm a maxhoz! De további 40BP kell még
A fiam garázsában ez a kocsi nem is látszik!
Akinek bármilyen BP megjelenik a borítéknál tudna nekem üzenni akár P.Ü. v. ide off topic-ként?
Köszi a segítséget.Ami ennél a játéknál azért bosszantó, hogy miért nem lehet a fekete piacon random akár több száz goldért is venni más RNG függvénnyel generált BP-ket, mert unalmas az állandóan áthúzott Dodge Viper GTS látni, amikor már jó rég 100-as szinten vagyok! Ill. a Chop Shop-ban se tudok semmit venni, mert minden kocsi BP max persze Parts-okat tudok még az a szerencse!
-
ADAM1337
nagyúr
Szívesen válaszolok de a felét nem értem.
F40-en kivül az alap autókból minden meg van.
Ami Eventes M4, jaguar F-type, Kenblock Mustang, Nissan Silvia, boss, diablo, M2, merci volt valamelyik még.
De majd dobok fel képet, hogy állok, még a taxit nekem este nyitja az utolsó napot, de eddig könnyű 2-t vesztettem mert az npc kilökött.
Most tuningolom fel az ataxi-t, hogy legyen elég pr-em most 594-en van. -
joe007
tag
Akik végig vitték a mostani Time Attax-os küldit annak megjelent a térképen a BP gyűjtési lehetőség?
-
joe007
tag
válasz
zsolthee #4021 üzenetére
Sajnos a játék elején én is így kezdtem és értetlenül álltam hozzá, hogy ha a játékos minden nap megcsinálja a feladatokat és teljesíti a szinteket, miért nem tudja végig vinni a játékot, hogy megnyerje a kocsit?!
Pl. ha egy RR3-ban megcsinálod a napi feladatokat akkor nem kell külön farmolni csak azért, hogy végig tudd vinni külön gold költése nélkül az adott eseményt!A válasz egyszerű --> Az EA lovét szeretne tőled, hogy ha nem tudtál eleget farmolni az általunk már többször leírt módszer szerint, akkor igen is Goldért vegyél lila vagy sárga fejlesztési csomagot és úgy menni fog!
Sajna én aranyat költöttem az elejében lásd Lambo Huri Academia elvesztése és nagyon bosszantott a dolog, de most már tudom a megoldást minden kocsi megnyerésére, ahogy azt már egy 'régebbi' hozzá szólásomban részletesen leírtam! -
zsolthee
senior tag
válasz
ADAM1337 #4022 üzenetére
Néha, még az elején mert ott még nem volt olyan sok verseny. Közepe felé áldoztam rá egy kis aranyat a fejlesztésre, de a vége (6. és 7. nap) az marha pofátlan. Nincs annyi ticket-em, hogy letoljam az összes versenyt + újrajátszás is. Arról nem is beszélve, hogy egy némelyiknek 3x kellett nekifutni és hamar elfogynak a zsugák. Nyomtam a reklámokat is, de marha lassan töltődik újra így is.
-
zsolthee
senior tag
Részemről ez az első, hogy megpróbálok autót szerezni ebben a játékmódban és egyben az utolsó is!
7. nap, event 4, 605PR a taxi de az Istenért sem érem utol a rohadékot (544PR az ellen, Hunter), pedig csak medium nehézséget ír. Még 20 óra a befejezésig kb de még 12-t kéne végignyomni. Biztosra veszem, hogy nem fog sikerülni mert már egy deka aranyat sem költök se fejlesztésre, se skip-re. Dugják fel maguknak taxit. -
bukshyHUN
újonc
Valaki egy videot feltesz h h csinaltok 2.8k pluszot az event day 1 masodik futaman?
-
joe007
tag
Ki hol tart az Attaxi-nál és mik a tapasztalatok?
-
Dzsuri89
őstag
Titeket nem szívat a játék?
Már az előző frissítésben is párszor kiszúrt velem, gondoltam majd javítják a mostaniban, de nem...Amikor valamilyen versenyen beérek a célba a játék nem megy tovább, mutatja a szép autóm, de onnantól kezdve nem jönnek fel a nyeremények se, csak a kilépés segít.
-
!drop
tag
válasz
MaxXimilian #4012 üzenetére
1237
-
bernixi
csendes újonc
Nem tudom Ti hogy látjátok, de a Blackridgeben mintha normalizálódott volna a helyzet. Ma 5-ből 5-öt sikerült megnyernem, mondhatni simán
Nem hagyott ott még a lada sem
-
!drop
tag
Egy kis angol talpaló a taxihoz:
Time Attaxi SE. 9th March, 2017
7 Day event. Rolling Start 7 days entry.
Guide only. [EDIT] Added +Jackson Pang to the contributors.
You need the following to complete 2 sets of kits:
Turbo, Wheel, NitroSince we have some Beta Testers on YouTube we have a lot more info.
Thanks to +Jackson Pang, +TarTon and +McCrea Ronnie
And Beta testers (Obi/TeenageTransporter, u/hellscaretaker /Touchgameplay)
Please make your comments below if you have info on BPs, PR walls, best RR on a certain Day etc...Thanks
If it is rumour than let us know and I mark it as such in this post.For this weekend's Community Challenge we will have a break:
e.g. No CCR
We will resume on the Saturday 18th March:Details:
7 Day event. Rolling Start 7 days entry.
Refresh Tickets: 55mins. Cost 90 gold
Rush Timer: Watch Ad and reduce waiting time 25%
Store:
BPs: 400 Gold for 5 BPs
Materials: Std costs:
Upgrade kits: 12,500 credits
Grey Common 4,000 credits
Green Uncommon 6,000 creditsCar
Car Start PR: 263: Sports
Car Finish: 6 stars 5/30. Need 25 BPs to reach 7 stars. (i.e. 2000 Gold)
BP requirements: 25 (3⭐), 15, 20, 20, 30, 60 (8⭐)
Event give: 60 BPs.
Rewards
Day 1: 10 BPs, 5 Gold
Day 2: 10 BPs, 10 Gold
Day 3: 10 BPs, 15 Gold
Day 4: 10 BPs, 20 Gold
Day 5: 10 BPs, 20 Gold
Day 6: 10 BPs, 25 Gold
Day 7: 30 Gold
Series Reward:
Time Attaxi
Total Rewards: 60 BPs, 125 GoldUpgrade Kits Available/PR wall/No. Races.
Day 1: None / PR wall:271. / R:5
Day 2: Gearbox / PR wall:282. / R:6
Day 3: ECU, Turbo / PR wall:344. / R:7
Day 4: Engine, Nitro, Wheel / PR wall: 393 / R:9
Day 5: None / PR wall:496. / R:10
Day 6: Gearbox, Engine / PR wall: 566 / R:14
Day 7: ECU / PR wall: 643 / R:16
You need the following to complete 2 sets of kits:
Turbo, Wheel, Nitro"Best RR:. "Lose to win"
One strategy:
If there are RR (Replayable Races) then complete them and leave 1 race to redo. Lose to win. Until the Race refreshes.
If there are no RR then stay on 1 race to redo.
Day 1 Test run [Chapter final wall PR 271, 10 BP’s, 5 Gold]
-Event 1 Time attack: flywheel
-Event 2 Airborne: valve (lose tickets to earn 2.8k+)
-Event 3 Hunter: flywheel
-Event 4 Rush hour: input shaft (lose tickets to earn 2.5k+)
-Event 5 Time attack: flywheel
Day 2 Initiation [Chapter final wall PR 282, 10 BP’s, 10 Gold]
-Event 1 Rush hour: input shaft
-Event 2 Hunter: thrust sleeve
-Event 3 Airborne: tread
-Event 4 Rush hour: input shaft (lose tickets to earn 2k+)
-Event 5 Nitro Rush: Gearbox upgrade kit (lose tickets to earn 2.5k+)
-Event 6 Time attack: thermosensor
Stage 4 upgrade available
Day 3 Group stage [Chapter final wall PR 344, 10 BP’s, 15 Gold]
-Event 1 thermosensor
-Event 2 thrust [RR: thermo, valve & cash]
-Event 3 thermisensor
-Event 4 thrust [RR: flywheel, thrust & cash]
-Event 5 ECU upgrade kit
-Event 6 flywheel [RR: input shaft, tread & cash]
-Event 7 Turbo upgrade kit
Day 4 Elimination [Chapter final wall PR 394, 10 BP’s, 20 Gold]
-Event 1 input shaft
-Event 2 Engine upgrade kit
-Event 3 valve [RR: Input shaft, tyre, cash]
-Event 4 Nitro upgrade kit
-Event 5 thrust [RR: thrust, flywheel, cash]
-Event 6 tread
-Event 7 Wheel upgrade kit
-Event 8 flywheel [RR: thermo, valve, cash]
-Event 9 thermosensor
Stage 5 upgrade available
Day 5 Admonishment [Chapter final wall PR 496, 10 BP’s, 20 gold]
-Event 1 Rush hour: flywheel
-Event 2 Airborne: thrust sleeve
-Event 3 Rush hour: thermosensor [RR brake disc, clutch plate & cash]
-Event 4 Hunter: input shaft
-Event 5 Airborne: valve [RR: intake, backplate & cash]
-Event 6 Rush hour: thrust sleeve
-Event 7 Nitro rush: tread
-Event 8 Hunter: thermosensor [RR: nitro, harness & cash]
-Event 9 Rush hour: intake
-Event 10 Time attack: input shaft
Day 6 Defiance [Chapter wall PR 531, final wall PR 566 10 BP’s, 25 gold]
-Event 1 Airborne: flywheel
-Event 2 Rush hour: clutch plate
-Event 3 Airborne: valve [RR: ??]
-Event 4 Hunter: harness
-Event 5 Rush hour: intake
-Event 6 Nitro rush: thermosensor
-Event 7 Time attack (Chapter wall PR 531): harness
-Event 8 Rush hour: tread
-Event 9 Airborne: clutch plate
-Event 10 Hunter: backplate [RR: nitro, harness & cash]
-Event 11 Nitro rush: valve
-Event 12 Rush hour: Gearbox upgrade kit [RR: intake, backplate & cash]
-Event 13 Hunter: intake
-Event 14 Time attack (Chapter final wall PR 566): Engine upgrade kit
Stage 6 upgrade available
Day 7 Chaos [Chapter wall PR 617, final wall PR 643, no BP’s, 30 gold]
-Event 1 Rush hour: tread
-Event 2 Nitro rush: ECU upgrade kit
-Event 3 Airborne: input shaft
-Event 4 Rush hour: valve [RR: all cash]
-Event 5 Hunter: thermosensor
-Event 6 Airborne: clutch plate [RR: brake disc, clutch plate & cash]
-Event 7 Nitro rush: harness
-Event 8 Time attack (Chapter wall PR 617): intake
-Event 9 Hunter: harness
-Event 10 Airborne: clutch plate
-Event 11 Rush hour: flywheel [RR: nitro, harness & cash]
-Event 12 Airborne: brake disc
-Event 13 Rush hour: intake
-Event 14 Nitro rush: clutch plate [RR: intake, backplate & cash]
-Event 15 Hunter: harness
-Event 16 Time attack (race skip 115 gold): 30 gold -
joe007
tag
Lenne kérdésem a fórum társakhoz, hogy a Visual Point-ot ha felhasználom a ModShop-ban akkor meg marad minden vagy csak az ami épp a kocsira fel van pakolva?
Van értelme megvenni az összeset?
Mert akkor inkább oda elköltöm az összeset, mint hogy csak $600k-t kapjak! Javaslatokat kérnék, ha lehet minél előbb, mert ma már szeretném frissíteni a gémet!
Köszi a segítséget.
-
joe007
tag
Sziasztok!
Itt találjátok meg az új feladtok Hot Wheels Update angol leírását, aki esetleg mint én még nem kezdte el és nem frissítette le a programot! .)
De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Márc.09 - Special event for Hot Wheels® Time Attax
02. Márc.24 - Fastlane event for Hot Wheels® Gazella GT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- Nintendo 3DS és DS topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- E-roller topik
- További aktív témák...
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest