- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Valakinek meglesz az utolsó nap?
Nekem már csak 1 csillag hiányzik az RX-7-hez de ahhoz kell még 14 BP.
Az összes alkatrészhez meg már csak conversion kit-tek kellenek de mindegyikhez legalább 10.
Már csak 23 PR pont kell, hogy majd ha egyáltalán eljutok oda meg tudjam csinálni az utolsó versenyt.
Egyszóval sajnos nem lesz meg. -
Ja, igazatok van ebben végülis, én a hozzászólás írása közben teljesen magamból indultam ki.
Abban én is egyet értek, hogy alkalmi játékosok felejtsék el ezt a játékot. Egyszerűen olyan a játékmechanika, hogy azt alkalmai játékosok hosszú távon totál nem fogják élvezni, inkább minél jobban utálni fogják a későbbiekben.
-
-=Szabi=-
tag
nem tölt be a játék.. megáll a kezdőképernyőnél és csak pörög a karika.. -.-"
-
Melafoto
senior tag
Jött frissítés 130mb-os formában.
Mi lehet? -
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1887 üzenetére
Asphalt 8 azért bőven jó pénz nélkül is!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin #1885 üzenetére
Utálom ezeket a gagyi mobilos játékokat manapság. Még a gameloft csinálja ezt nagyon de nagyon csúnyán. Kb 5-6 hónapig szinte IAP mentes a játék és 1000 ft, utána ingyenessé teszik és tele teszik energia rendszerrel meg IAP cuccokkal. Alig találni jó játékot manapság. Ami tetszik amit az NVIDIA a shield tableteken csinál: pc portokat. (Nem ők, csak pénzelik, de attól még tök király). Ilyenekkel kéne tele lennie a playnek nem IAP marhaságoknak. A legrosszabb az egészben, hogy ez azért nem változik, mert a többség elfogadja, hogy $100+ költsön egy játékra.
-
B********
aktív tag
Ha azt veszed, hogy nekem anno kb egy hónap alatt lett meg a 4. csillag az Imprezához, pedig ahoz igazán nem kellett sokat összeszedni a többihez képest, de az időbeosztásom mellett nem veszem olyan gyakran elő a játékot, így meg nem tartogat már újat, hiszen tudom hogy egy-egy autóra heteket kellene farmolnom :/
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1884 üzenetére
Csak gondolj bele , ez EA , és az EA féle benzin renszer!
-
válasz
B******** #1882 üzenetére
Én azt jósoltam pár hónapja, hogy év végéig talán még Ferrari-m sem lesz, olyan vontatott egy szar ez.
Aztán most ott tartok, hogy bőven van már 4 csillagos Mclaren-em (a közvetlen előtte lévő Ferrari-t mondjuk igaz skip-eltem) és igaz, hogy még innentől is írtó messze van a Koenigsegg, de már egyre több féle újrajátszható verseny közül lehet vállogatni, hogy be tudjam osztani magamnak minél praktikusabban, hogy miket éri meg éppen újrajátszogatni.
Meg nemrég tudtam meg azt is, hogy hogyan lehet majd a későbbiekben sárga alkatrészeket szerezni (uploadolni a mentésünket, előre összegyűjtött 150-300k pénzből nyitogatni addig 5-ös láda csomagokat, míg nem ad egy sárga cuccot, egyéb esetben azonnal download-olni a mentést és mégegyszer újra nyitogatni a ládákat).
Igaz ez megint egy olyan dolog, amihez ugyancsak rengeteg pénz kell és szintén nagy vontatottságot hordoz magával, de a komolyabb versenyek legalább már tudnak néha 5 számjegyű összegeket is adni kártyákból. -
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1879 üzenetére
prrrffffffff
Bocsi , most felnevettem ! Tudod kell valamit ígérni is a népnek , arra várhatsz!
Tudod miért nem lesz ? Mert akkor mi lenne a benzin rendszerrel ami tejjel nekik ? 3benzin/perc vagy mi ?
-
B********
aktív tag
Én már lekattantam róla. Keserves haladás, idegesítő szerencsejátéknak álcázott pénzkicsalás, kiábrándító, már-már elérhetetlen célok. Sajnálom, pedig szuper játék lehetne, de tiszteletlen a játékosokkal szemben. Csak a mézes maddzagot húzza. Megjelenése óta játszogattam vele, de belefáradtam. Azért a fórumot lesem, hátha egyszer csoda történik (ha-ha-ha)
-
Amur
addikt
Várható volt hogy az eleje beetetés..aztán csak nem "dobják" az ölünkbe a legendary ferrarit..
Mostmár akkor tényleg csak azért csinálom mert 1:1-ben átkonvertálja az összeszedett eventes lovettát, és elég sokat sikerült begyüjteni, mert nem költök az idióta ládákra, ahogy nézem amúgy sem ad semmi értelmeset. -
TheMarci
addikt
-
Bocsi a dupláért, eredetileg egy hozzászólásba akartam mindent.
Szóval az event befejezéséhez szükséges megfelelő szintű BMW:
KÉPSzóval ez kb abszolút képtelenség a játékosok legnagyobb részének, ezt végképp nem gondoltam volna, hogy a Ford-hoz képest ezt a BMW-t ilyen ultra szinten ki kéne tuningolni.
Kapják be, már megint csak...
-
Sikerült feltupírozni kellő szintűre a Forg Gt-t.
-
Amur
addikt
válasz
csadi0011 #1868 üzenetére
Mazdában nekem minden kék, a motorhoz már megvan a 15 conversion kit hogy lila legyen, csak money hiány van, azt hiszem a gumi és az ecu nem 5 csillagos még.
Valamint a mazda sem 6 csillagos.
Taktika? Ha jól emlékszem a motor és a turbo elég lilára, a többi kék 5 csillagosként és persze a kocsi maga 6 csillagos akkor meglesz a megfelelő PR.. nos az alkatrészek szinte mindenhez megvannak, nem is tudom hányszor bővítettem a garázst hogy ne kelljen selejteznem az alkatrészek közül.. ugye egy pack lilára konvertáláshoz 15 kit kell..de már farmoltam előre a mustanghoz, BMW-hez is..
Én most azt csináltam hogy olyan blueprintet farmoltam ami már mind megvan, és így főalkatrészeket dobál amit 3 vagy 5 ezerért(attól függ hogy zöld vagy kék) tudok eladni, plusz amit a futamért ad.A gáz ha sima kis gagyi alkatrészt ad mert az párszázat ha ér..TheMarci: köszi a linket, nagyon hasznos!
-
TheMarci
addikt
Itt nagy elemzés megy róla:
https://www.reddit.com/r/nfsnolimits/comments/3zqbzj/best_car_series_races_to_generate_cash/
-
Mezcal
addikt
Melyik a legjobb farmolós pálya? Kéne píz.
-
csadi0011
őstag
Neked hogy áll a mazda?
Nekem 5 csillagos. Váltóm lila 5 csillag. Kell bele lila 2 alkatresz, ezen kívül minden kék. Motor, nitro 5 csillag, többi 4 csillag és mindbe 1 epic alkatrész kell. Asszem 610 a PR.
Van/volt valaki hasonlo helyzetben?
Nem tudom milyen stratégiát válasszak. BP gyűjtés, vagy költsem el mindenem arra, hogy legyen még lila főalkatrészem. Szerintem az event nem fog segiteni semmit...Arany doboz, vagy balckmarket.
-
Amur
addikt
Van egy verseny, talán a chapter 10-ben(bilincset lehet "farmolni" ott) ami bugos. 3ból 3x rontotta el az easy drive, úgy hogy rögtön az elején nekiütközött az előtte lévő autónak, majd a következő kanyarban egy szembejövőnek, és a relatív rövid versenyen már nem tudta behozni a lemaradást... no comment..
Elég mérges voltam, mert éppen mást csináltam, elsőre nem is értettem miért veszítettem, újratoltam, akkor már láttam a gixert, de mondom harmadjára csak nem rontja el, pláne ugyanúgy.. de igen!Ez már összeesküvés elmélet, de a pénzéhes EA és társaiból simán kinézem hogy eleve így programozzák a randomot: amikor valamihez már csak 1db hiányzik(mondjuk amiből 8-15db kell), akkor tuti sorra nem adja be sorsolásnál! Erre a legátlátszóbb példa az volt amikor tegnap este olyat fordítottam ki kártyából amit előtte nem is mutatott!! Ezt úgy emlékszem más is írta már hogy így járt, alátámasztom, valóban csinál ilyet a játék!
Miért is csinálja? Azért hogy ha már nagyon unod akkor nyomj rá a 30 meg a 90 aranyra, láss csodát be fogja adni..
Tényleg nem értem, lehet én is beteg vagyok mit a south parkos kis csávó, de nem tudom abbahagyni, pedig tudom hogy miről szól a játék(lehúzni akit lehet). Elveszi egy szekér időmet, pénzt hál istennek 2ezer forintot sem toltam bele, mert ígyekszem átlátni a lehúzásokon, de cserébe 10x annyi időt kell farmolni... -
Amur
addikt
Nekem is ez a legnagyobb gondom.. Most is megvan a 15 pack hogy lilára konvertáljam a motort a mazdában, de egy fillérem nincs belerakni őket, hát még utána a konvertálás költsége..
Eventben hiába farmoltam össze már egy szekér pénzt azt csak majd a mustangba tudom beletolni lezárás után..
Megyek is farmolni! -
ZsyfKo
senior tag
Hát ez az hogy nekem is mindig el megy a pénz fejlesztésre, most meg az event miatt főleg.
-
ZsyfKo
senior tag
Most komolyan, honnan a rákból van ennyi pénzetek? XD
-
lacy86
addikt
Nah , Mazda al mar nem foglalkozom ( ugy se lenne annyi idom mar ra )
Atalltam a Ford tuningra!
Igazabol nem tudom minek eroltetem mikor mar a Toyota eventet se tudtam vegig vinni PR hiany miatt mist a Mazdat se - ennyi BP kiesest mar szerintem arannyal se tudok kompenzalni -
PcForCe
tag
Érdemes kimaxolni a Nissan GT-R R35-t? Ez lenne egyenlőre a fő kocsim... úgy tudom ezt olyan 885PR-ig lehet felvinni!
-
air
nagyúr
Talán itt is hasznos lehet ez: [link]
-
Mezcal
addikt
Sima free ládából dobott egy lila muscle motort Fordba.
-
válasz
-secret- #1840 üzenetére
Írod, hogy megvan a Mustang-od, tehát ezt úgy érted, hogy minimum 738-as PR számú?
Ha igen, meg tudnád írni nekem, hogy hány csillagos és mennyi lila főalkatrészed van benne jelenleg és hogy mindezekkel mennyi PR-es is pontosan az autód?-----------------------------
@-=Szabi=-: Nekem valamiért az M4-es BMW Boss verseny mostanában nem annyira szeret még csak a húzható kártyák közé se rakni BP-t sokszor, így pedig igaz lehet 6x játszani a versenyt egy nap, de örülök, ha összejön napi 1-2 BP ezzel a felállással.
A Mustang meg remélem nem igényel mindenhova lila főalkatrészeket.
Ha elég maximum csak a motor-turbó-sebváltó hármast lilásítani, akkor úgy oké minden, mert azokhoz hatékonyan lehet vadászni conv. kit-eket. -
Razor m4-et lehet majd használni az utolsó héten?
-
TheMarci
addikt
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik maradt az előző bajnokság jutalomrendszere.. :-/
Tier 15 - TC 10
Tier 14 - TC 20
Tier 13 - TC 25
Tier 12 - TC 30
Tier 11 - TC 35
Tier 10 - TC 40
Tier 9 - TC 50
Tier 8 - TC 75
Tier 7 - TC 100
Tier 6 - TC 125
Tier 5 - TC 200
Tier 4 - TC 300
Tier 3 - TC 400
Tier 2 - TC 500
Tier 12 BP kéne még az alap F40-hez.. de úgy tűnik most még nem lesz meg..
-
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg napi 6 versenyt lehet menni, abból napi 3 BP-t legalább össze lehet szedni
elméletileg 737 pont kell az utolsó versenyhez, az enyém 748-as, lila minden, motor és váltó 5 csillag, de már fejlesztésre kész, a többi 4 csilagos és majdnem fejlesztésre kész mindegyik.. de még az rx-7 fejlesztésére sincs elég pénzem :-/
-
Jaj mit csináltam.
Bocsásson meg mindenki!Viszont újabb dolog érdekelne:
Aki a pár napja zajlott Toyota event alatt húzogatott event-es ládákat és nem volt még közben max csillagos az autója, milyen arányban adogattak a ládák hozzá BP-ket?
Csak mert a Ford GT-hez még kéne 17 db BP az utolsó csillagjához és kíváncsi vagyok, hogy ha nagyon szarul húzok addig a boss-os versenyen hozzá BP-ket, akkor mire számíthatnék kb mégis evemt-es ládákból.Ja és tudja-e valaki, hogy a motor-turbó-sebváltó hármas lilásításán kívül szükséges-e még további főalkatrész lilásítás, hogy megfelelő PR szintű legyen majd ez a Ford a hozzá fűződő event utolsó versenyéhez?
-
-=Szabi=-
tag
nemsokára kezdődik az új bajnokság, de még nem volt sok idő a Mercivel foglalkozni, 729-es :-/
-
lacy86
addikt
Sracok pls , lepjunk mar tul ezen!
2 napja ez a tema! -
Mezcal
addikt
Biztos azért találom el elég nagy százalékban, mert véletlen animáció. Oké.
-
csadi0011
őstag
Csak neked felvettem és belassítottam. Frame-ről frame-re megnézve se látszik itt semmilyen keverés. Egymásra illeszkedik a 3 kártya. Jobb oldali legfelülre, bal oldali legalulra. Jön egy villanás és kinyílnak ugyan ilyen elhelyezkedésben. Legfelső megy jobbra, legalsó balra. Többet is felvettem. Mindegyiknél ez az effekt.
De youtube-on kerestem neked videót. [link] 9:18. Sebességet rakd 0.25-re. -
air
nagyúr
válasz
csadi0011 #1819 üzenetére
Miért jó az nektek, hogy bármiféle logikát próbáltok belelátni egy totál random dologba?
Sőt, igazából egyáltalán nem random. Lényegében teljesen mindegy, hogy melyik kártyát fordítod fel, irányítottan adja a dolgokat.
Néha még olyat is ad, ami nem is volt a kártyán. Lásd a lenti esetem.
Szóval szerintem értelmetlen ilyen taktikákat kitalálni, mert ha véletlenül úgy is tűnik, hogy néha bejön, tuti nyerő megoldás nincs. -
csadi0011
őstag
Én azt szoktam csinálni, hogy mikor rányomok egyre, és nem keverte meg, akkor a következő próbánál tuti nem arra bökök ami kell. És fordítva. Tehát ha BP-t akarok. Látok egy BP-t. Megkeveri. Rábökök arra ahol a BP volt, és ha megkapom, akkor következő próbára nem a BP-re bökök, hanem tippelek. Mindig az ellenkezőjét csinálom annak, amit utoljára csinált a kártyákkal. Nekem bejön. Így is sokszor mellényúlok, de úgy tűnik számomra, mintha jó taktika lenne.
-
-=Szabi=-
tag
ma a hat 458-as versenyből egy bp-t adott összesen... még kettő hiányzik az első szinthez, talán februárig összejön
szerk: ja és megint van egy rakat új alkatrészem, amint nem tudok beépíteni a három autóba, mert nincs rá pénzem... omg..
szerk2: jé, úgy tűnik a héten jönnek a matricák
-
Mezcal
addikt
Nekem általában sikerül látni, ahogy felcseréli a lapokat, ezért sokszor elkapom a keresett tárgyat. Még azt is észre szoktam venni, hogy jobbról megáll középen.
-
Amur
addikt
Nekem az itt a piros hol a piros utánérzet jött be, mert amikor megkeveri pont olyan mint ha a két szélsőt felcserélné, a középső maradna, ezt belemagyarázva ha a középső kell akkor arra is nyomok, ha valamelyik szélső akkor pont az ellentétes oldalra.
Elég jól müködik a kabalahúzás.
Azt viszont észrevettem hogy ha egy adott napon már nem elöszőr farmolom azt a versenyt akkor második körben már van hogy be sem adja azt az alkatrészt vagy BP-t.. Ez elég nagy szemétség..
Egyébként tényleg belenyúl a randomba a játék(ez is mutatja).
Ha elsőre adott mondjuk 2BP-t a háromból akkor második körben már csak egyet ad aznap, vagy egyet se..
(mazdánál ma pl. második körből nem kaptam...) -
air
nagyúr
-
Azért az kemény, hogy farmolom 3x ugyanazt a Merci Car series versenyt zöld sebváltó conv. kit-ért és mindháromszor beadja 2 kártyán is azt, amit szeretnék és mind a három alkalommal melléhúzok.
Mostantól fogom úgy csinálni jó darabig, hogy azt húzom, amit épp legkényelmesebben elérek az ujjammal (ez általában a jobb oldali kártya).
De legjobb egyébként lehet úgy csinálni, hogy oda se nézek majd, mikor mutatja, hogy hol épp mi lenne, így lehet kevésbé idegesítene az egész. -
lacy86
addikt
Nesze neked farmolas!
10-bol 2 nitro pack , tobbi kuka! -
csadi0011
őstag
Limited Time láda nem rossz most. Kedvesek, hogy gondoltak egy alternatívára rx7 fejllesztésre. Bár rohadtul drága.
-
válasz
TheMarci #1799 üzenetére
Félő lesz, hogy minimum egy lila főalkatrész mindenképpen kell bele. Egyre úgy látom, ahogy tuningolgatom.
Ez közben meg is lett tárgyalva.Szerencsére nálam a pénz nem téma, már csak conversion kit-ek farmolására kell keményen ráfeküdni az elkövetkezendő napokban.
Asszem a motorhoz és a turbóhoz (talán még a sebválltóhoz is) lehet farmolni 4 különféle versennyen is már nálam, azokat mindenképp játszogatni fogom.De közben meg persze ott lenne a Ford GT is mindeközben.
Szerencsére a BMW az esélytelen, azt tuti nem fogom kellő szintre felhozni, szóval azzal már nem kell stresszelnem. Még a Razor BMW-m is messze volna a kritériumtól, miközben az ha jól emékszem most 6 csillagos és csak lila főalkatrészek vannak rajta.
Ezzel szemben a sima BMW-m 4 csillagos és több zöld főalkatrész van rajta, mint kék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest