Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Jogos, látom az IAP-ok határtalan hülyeségét(rögtön felajánlotta 2 verseny után hogy VIP kedvezményben vegyem meg a Paganit 1.4milla helyett 700ezerért, zárójelben alul: 5533ft.

Ebben rögtön láttam hogy nem lesz különbség, viszont a versenyek sokkal izgalmasabbak, nem ritka hogy 15 kocsi is van a pályán, és kell vezetni is(ha a segítségeket kikapcsolom még fékezni is!
) --Ez RR3ról szólt--Hogy No limits(less) is legyen, a monthly goldom még 6 napig tart, addig felépek, bezsebelem, kinyitogatom a ládákat, és ennyi,ha jön valami "pozitív" frissítés akkor fogok csak még 1 próbát adni neki.
Érdekesség hogy a mai 5 free ládámból 3 BP volt... én még azt is kinézem belőlük hogy ha látják hogy nem versenyzel csak felnézel akkor adnak pár jó ládát hogy megint kedvet kapj, és utána úgy is költeni fogsz, mert amúgy nem haladsz... -
válasz
hjanos1
üzenetére
Jaaa, nem is feltételeztem volna, hogy ticket-ekre is lehet itt gondolni. Köszi!
Akkor fasza, kíváncsi vagyok mennyire fog nálam működni a dolog.Más:
Holnap-holnapután lejár a VIP-em és 11 nap még van a Monthly gold-omból.
Hiányozni fog kb 10 napig az a +2 egység a benzinből, remélem 11 nap múlva olcsóért lehet majd megint Monthly-t szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) --Ez RR3ról szólt--
Én azt hittem végleg reszetelik hogy nem lehet többet versenyezni... Pl: BP-ért...