Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én már két napja nem játszottam. Ünnepek alatt alapból nem a Hurracan-nal foglalkoztam, szóval úgy emlékszem talán chapter 3-ig jutottam vele, most már jobban ráérnék, de ha belegondolok, mennyire lehetetlen az egész rendszere a játéknak, pláne ahogy mondjátok a vége fele még inkább, nem is sok kedvem van időt fecsérelni rá...
-
Melafoto
senior tag
Akkor, ha valakinek 800 pr feletti kocsi kell vagy tele nyomja arannyal vagy nem halad sehova. Persze ez csak azoknak, akiknek van már hasonló autó és jól jönne egy erősebb. Így voltam anno a BMW -vel. A Hoonicorn is jól jött, mert sokáig tudtam használni. Igaz jó sok aranyat evett, de hozott is pár rep-et és lóvét.(819 PR-nél áll, de már kell neki sárga alkatrész) És most a Huracan esetében is arannyal kellett megtömni, hogy lehessen fejleszteni és ne kelljen alkatrészre várni. Most nálam 833 PR-el el lesz egy darabig és remélem nyereséges lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest