Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

Én sem akartam aranyat áldozni rá, de végül 2 csomag ticket belement, így lett 741-es konvertálás után(előtte 720).
    Engem is nagyon felhúzott, mert még 2órával előtte hogy meglett is biztos voltam benne hogy nem lehet megcsinálni csak ha súlyos ezreket tolok bele, még mérgemben egy levelet is írtam a készítőknek hogy milyen mocsok húzás volt hogy csak 2000aranyból 6 csillagosra fejlesztve lehet elérni a 718PR-t ami az ucsó versenyhez kell.(nem válaszoltak)
    Aztán mikor rájöttem hogy az 5 csillagos kék alkatrészekből 4 csillagos lila lesz rebuild után, akkor ezerrel kezdtem farmolni. Event store-ban csak pénzért vásároltam, óránként felnéztem, még az elején folyamatosan rakott be mindent(conversion kit-eket is.), a vége felé már tényleg minden fontos alkatrész mocsok módon csak aranyért volt..
    Neccesen sikerült végül, de 180 arany kellett, és mivel előtte az összes aranyam a viper-be toltam, csak keservesen szedtem össze car series szálakból és szintlépésekből, mindezt úgy hogy csak órák voltak már hátra.. Ennyi ideget régen ettem már meg játékért..
    Óriási fekete pont az EA-nek ez a karácsonyi "meglepi". Remélem hánynak a whiskytől meg a juharszirupos palacsintától!

Új hozzászólás Aktív témák