Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Arany nélkül? Aha.
Ugye nincs harag, ha én azt mondom, hogy ezt nem hiszem el.
Mert ehhez a harmadik naptól kezdve, napi min. 18-20 órát nyomtad a folyamatos farmolást, napjában min. 2x újratöltődött a jegyed, és minden farmoláskor olyan szerencsés voltál, hogy azt az alkatrészt fordítottad meg, amire éppen szükséged volt, ugye?
Nekem legalább 8-10 alkalommal be sem tette a megfordítható kártyák közé azt az alkatrészt, amit meg akartam szerezni. Hiába volt a pályánál a megszerezhető jutalmak között, a három kártyára nem adta ki.
Mi ez, ha nem kib*ott csalás?
Több mint ezer aranyam ment rá, hogy a végén éppenhogy meglegyen a szükséges PR. Két fődarabom (wheels, nitro) 4-ről 5 csillagra történő fejlesztésénél 0 PR-t emelt.
Más meg 0 arannyal tudná megcsinálni az egészet?
Ezért mondom, hogy nem hiszem el.
Szerintem vagyunk páran, akinek a 0 arannyal való megoldás a "science-fiction" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi