Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Én még a nissan eventbe vagyok beragadva, valami nem kóser.
650-es géppel egy hunter versenyt képtelen vagyok megcsinálni... (chapter 5 és a 4es event...)
PR 650 (minden zöld és 4 csillagos, 4244 a topspeed 5282 acc 5423 a nitro) de nem bírok felgyorsulni, kit-et meg nem tudok venni, szóval már nem izgat, még van 3 órám képtelenség... -
mg1992mg
őstag
Na, meglett az utolsó is, azért megijedtem, amikor a 768-as ellenfélhez bedobott 691-en
Végső konvertálás után 683 lett.Ez az első autó, amihez nem nyúltam hozzá komolyabban külsőleg, bejön így is.
-
jojokka
tag
Hogy a jó mocskos....
A negyedik pálya éjszakai, és azt a pályát keveset játszom, nem is tudom. Nem is látom igazán jól, mikor ki jön.
A nyolcas is Hunter. 662 pr-el vertem a 738-as ellenfelet. Elsőre. 46.57 vs 49.67 idővel... Fel tudnék robbanni a dühtől ilyenkor....
-
csadi0011
őstag
válasz
mg1992mg #3187 üzenetére
Féltem, hogy nem fognak menni az utolsó napi versenyek, mert nekem alig volt fejlesztve a kocsim. Amiatt amiket írtatok. Erre az első 14 verseny mind elsőre meglett. 650 PR-en áll most. Várom a ticketeket, hogy felfejleszthessem 668-ra.
Nektek túl jó volt a kocsitok, azért nem ment elsőre. -
Joccc07
addikt
Ahhoz, hogy meglegyen a kocsi 3320 goldot költőttem. A k@rva anyjukat.
Az utolsó versenyt 670 pr-rel meglehet már csinálni. -
jojokka
tag
válasz
mg1992mg #3176 üzenetére
Húzós volt, tényleg. Nekem végül 659-essel lett meg a 4. pálya, de ahogy már elhangzott, sokba került. Félek, hogy nem lesz meg, hajnal 6-ig éjszakás műszakban ha nem rontok ticketet, akkor meglesz. Ahogy olvasom, lesz még hunter... Hogy miből lesz még erősebb az autó, nem tudom...
Viszont lehetett nem csak aranyért, hanem 20000 pénzért is venni az upgrade kit-et.
-
Elmicsi
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az event most kiverte a biztosítékot nálam. Kedvenc kocsim lévén már a kezdetektől vártam, hogy betegyék egyszer, de nagyot csalódtam. Annyira a gold lehúzásról szól az egész. Kékre csak akkor lehet fejleszteni ha 80-80 goldért veszem a kit-eket, mert azokat be sem adja (csak zöldig). A 2600 gold a 6. csillagért meg egy vicc. Volt 3 hunter pálya amit megszakadva se tudtam volna megcsinálni, így szintén goldért skipeltem. Bár ha elég kitartó vagyok és merem pazarolni a ticketet, lehet sikerült volna. Az M4-es Bp-ket mikortól és hogyan lehet megszerezni, mert semmit sem jelez nekem, csak a mailt? Így pl olyan kocsikhoz is lehet majd gyűjteni, amiket nem kaptunk meg eventen?
-
-=Szabi=-
tag
eddig 7 ticket ment el a 12-es eventre.. -.-
-
Joccc07
addikt
válasz
Candyman001 #3178 üzenetére
Nekem is megvan már. Max csillagos de nekem csak sima kék.
Be is fejezted az eventet már? -
Candyman001
csendes tag
Megvan... Nem volt olcsó, de megvan! -
mg1992mg
őstag
-
-=Szabi=-
tag
amúgy a Car Series-t már egy jó ideje csak a végén mutatja.. most is..
-
Joccc07
addikt
válasz
mg1992mg #3170 üzenetére
Erről ne is álmodjon szerintem senki. Az utolsó csillaghoz a maradék bp jó ha 1 éven belül összejön. Főleg, hogy car series szál nem is lesz az autóhoz. Én mondjuk megveszem mert van miből.
Ami viszont rohadtul idegesít az az, hogy hétfőn du. 3 után kezdtem az eventet és minden nap ugyanebben az időpontban tudtam kezdeni.Megjavult a G5-ön a slow mo az új frissítéssel?
-
válasz
jojokka #3168 üzenetére
Persze úgy nagyon sok értelmük van, hogy olyan drop rate-jük van, hogy 5 versenyből egyszer sem sikerült húzni belőlük...
Amúgy a tegnap előtti 2x Rep bónuszt én korábban valamiért úgy értelmeztem a Play-es frissítés leírás alapján valamiért, hogy Vip pontokat lehet szerezni fizetés nélkül.
Azért lett volna ez jó, mert ha minimum 50 vip pontot tudnék valahogy szerezni ingyér, akkor még be is vállalnék egy teljes árú Monthly gold-ot, mert úgy már permanens Vip 4 lehetnék. -
jojokka
tag
Hopp, Razor BMW BP-k a láthatáron!
-
jojokka
tag
Már egy korábbi eventnél is feltűnt, ott le is fotóztam, hogy az általunk elérhető max fölé (jóval) húzott autó ellen kell menjek. Azt hiszem a BMW razor-nál láttam egy 750PR körüli Impreza-t, most 651-es BRZ ellen kellett menni a negyedik nap utolsó előtti futamában... Elfelejtettem lefotózni, mert jött az asszony, és elkezdtem sárkánytűzben égni...
Aki már befejezte az utolsó napot a mostani eventnél, az tudja, hogy mennyi BP-t kapunk még az 5. csillag után? Mind a 40-et a piacon kéne aranyért megvenni?
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
mg1992mg #3164 üzenetére
Szerintem tök könnyű event eddig. A jaguáros nehezebb volt. Na meg laza így 5 nappal. Ma is minden pályát újra játszottam amit lehetett. Ha fél 1-kor még fent leszek kezdem megint a reset után
Bár holnaptól már nem lesz idő mindegyikre, de szerintem így is van idő fejleszteni az alkatrészeket.
-
mg1992mg
őstag
3. nap letudva, ilyenkor áldom az eget, hogy éjszakás vagyok, és több időt tudok rá fordítani.
Remélem gold ráköltése nélkül is ki tudom szenvedni a cuccost, de nem adja könnyen magát na. -
ADAM1337
nagyúr
Ez a cash szórás most jó, mert már én is lila-arany fejlesztés közelbe kerültem és 1-1 conversion 100-150 ezer.
Viszont ami érdekes, honor 6-hoz képest g4-en sokkal jobb a játék, másabb textúrákat használ, de az eső nem esik itt se sajnos.
De ami felettébb érdekes, hogy itt is van néha nagyon beteg slow motion, aztán beindul a játék olyan mintha fps drop lenne, de kellemesebb a G4-en egyértelmű. -
Ha valóban 2600 arany kell az utolsó csillaghoz is a Skyline-ra, akkor kenjék a hajukra...
Szerencsére Car Series-ben nem kapott külön szálat, szóval nem fog érdekelni ez az utolsó csillag.Az viszont már inkább érdekelne, hogy prototípus conv kit-ekre érdemes-e aranyat szórnom az event-es store-ba vagy kapok majd néhányat a nap folyamán...
Fogok kapni persze, csak ki tudja, hogy nem-e direkt olyanokat amikre nincs szükségem és akkor miattuk állnának főalkatrész fejlesztések...Jó ez a 2X-ös REP szorzó a mai nap... kár, hogy már fél éve 100-as szintű vagyok, így semmit sem ér nálam.
A benzines variálásra leszek még kíváncsi a későbbiekben, hogy oda pontosan mit gondoltak (ha valaki tud erről bennfentes infókat, szívesen elolvasnám).Az is aranyos, hogy a Boss versenyeken mindig csak pénzt sikerül kihúznom már pár napja, az esetek 90%-ában minimum 15ezres kártyákat. Mindig azokat a kártyákat választom olyankor, ahol keverés nélkül lenne az, amit szeretnék (15-20ezres kártyák).
Lehet egyéb kártyák húzásakor is csak pénzt adna, de nem merem megszakítani ezt a láncot. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
-=Szabi=- #3142 üzenetére
Kiváncsi leszek, elsőre egész jó a verda irányítása.
Én most LG G4-en játszok, honor 6 után hát sokkal jobb gyorsabb a játék és a menü is.
Most nézem 2600 arany kell majd ?
Ezek betegek...Nagyon el vannak tájolva, ha lenne annyi goldom felesleges megvenném, de így esélytelennek tartom.
Gondolom később nem lesz lehetőség mint eddig se volt.... -
-
-=Szabi=-
tag
A fullos R34 788PR, a rozsdás verzióval kezdünk, de festhető és tuningolható is.
1. nap 5 verseny
2. nap 7 verseny
3. nap 9 verseny
4. nap 14 verseny
5. nap 17 verseny668PR kell az utolsó versenyhez, 5 csillagot kapunk meg a hatból, a hatodikhoz 2600 aranyat kell költeni.
A fullos R32 769PR, szóval érdemes lehet költeni az R34-re.
forrás: [link]
-
jojokka
tag
válasz
csadi0011 #3123 üzenetére
A Fastlane-es dolgot hol látod, és még az újrajátszhatóakat sem találtam meg.
A javításról:
Nem találtam még meztelen autót.
Eddig sem volt panaszom, de jóval gyorsabb lett.
BP-t kevesebbet ad.
Örülök, hogy CarSeries-ben ad infót arról, hogy mit fog adni.Összességében jobb lett szerintem.
-
Joccc07
addikt
válasz
#05304832 #3133 üzenetére
Az a baj, hogy a beigért változtatásokat még mindig nem teljesítették. Gondolok itt a matricázásra aminek már a játék hivatalos megjelenésének idejére volt igérve. Vagy az 1-2 hónappal ezelőtt bejelentett találkapontra.
Én nagyon szeretem a Need for speed sorozatot és ezért még kitartok mellette, azért is mert nincs számomra jobb alternatíva. RR3-at, Asphalt 8-at mint alternatíva ne is említsük.
Én várok valami közösségi dolgot (csapat versenyek akár real-time).
A legjobban a free ride-ot várom mert ugyebár erről is volt szó.
Egyszóval lesz itt majd nagy durranás csak nem lehet tudni mikor. -
-=Szabi=-
tag
hétfőn indul a Skyline event..
-
-=Szabi=-
tag
remélem lehet majd vizuálisan változtatni az új autókon..
meg jó lenne végre valamire elkölteni a tournament pontokat is..
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3118 üzenetére
Érdemes reklamálni
Én a Razornál is reklamáltam, h miért nem látom az eventet? Írtak egy sablon üzenetet, hogy csak azoknak látszik akiknek még nincs meg az autó, stb. De azért küldtek a játékban 25bp-t így fullos lett a BMW, meg egy adag pénzt és aranyat
A frissítéssel, nekem is szebb lett a grafika, végre a versenyek alatt is le van sötétítve a hátsó lámpa a subarunál, xal történt egy kis bugfix is, de más nem változott a kis borítékon kívül. Talán picit optimalizáltak rajta, de nekem eddig sem volt túlzottan belassulva.
-
ADAM1337
nagyúr
-
csadi0011
őstag
válasz
Joccc07 #3125 üzenetére
Arról sajnos nem láttam infót.
De egy videót is közzétettek a frissítésről: https://www.youtube.com/watch?v=dKtG6CmJfUg
Vagyis inkább az új spec event Skyline-járól. -
csadi0011
őstag
Már tegnap láttam, hogy jön frissítés, de nem gondoltam volna, hogy ma már tölthetem is.
A frissítésben van:
-Speedhunters Special Event. A kocsi: Nissan Skyline BNR34 GTR.
-(2)Fastlane Special Events. Kocsik: 1997 Nissan 180SX Type X, 1969 Dodge Charger R/T.
-Új limitált idejű újrajátszható eventek, ahol BP-ket lehet szerezni. (remélem ezalatt a régi spec eventekre gondolnak)
-Szintén limitált ideig üzemanyag és Rep bónusz lehetőség.
Van új menüpont. Egy levél ikon. Azt írja, hogy nem fut ajánlat jelenleg. És a menüpontok elhelyezkedése változott. Nincs még a spec eventnél semmi, meg máshol sem, úgyhogy újdonság még nem jött a frissítéssel. -
kovi9614
csendes tag
valaki segitsen mar hova es mit irjak a supportnak ..
razor event es a kimaradt reward miatt akarok , a razor miatt mar irtam de semmi le se szartak par honappal ezelott .. szoval legyszi valaki segitsen mit kell irni , koszonom -
Elmicsi
csendes tag
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
jojokka #3113 üzenetére
Én csak megszokásból játszom a tournamenteket
a tankolást is ki akartam próbálni. Azt hittem érdemes lesz, de csak egy drága próba lett belőle. 50-100 közötti hely teljesen reális fullos kocsikkal. Ha netán kimarad pár óra amikor már régen max ticketen áll a játék, akkor is az első 500-ban benne vagyok. Efelett tényleg kár erőlködni.
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi #3101 üzenetére
Ahogy írod, hogy neked minden autó megvan, szerintem neked teljesen felesleges költs erre a részre. Annyi aranyat kell ugyanis rákölteni, hogy biztosan nem jön vissza, cserébe kapsz tournament pontot, meg pízt, meg ilyesmi.
Egyszer-kétszer én is kacérkodtam a 25. helyen belüli helyezéssel, de én sem tudtam megcsinálni. Éjszakásként pontosan indítottam a tournamentet, és a Street smartos volt, ahol volt fullos Subarum akkor már, így bíztam benne. Egyetlen jegyet sem pazaroltam, és csak egy futamot rontottam el... (van ilyen). A végén már csak 680, majd a legvégén csak 500 pontot ad. Rátoltam 4 vásárolt jegyet is, ez 240 arany, és így lettem a 37. Nem nagyon volt több aranyam akkor, venni ugyanis még nem vettem, és nem is hiszem, hogy fogok... Úgy kell nekifutni szerintem, hogy beáldozol párszáz aranyat, és ami nem jön vissza, azt költötted a többi nyereményre. Egyébként 1000-en belül már viszonylag rentábilis. Talán egyszer egy vasárnapit megpróbálok, bár fullos nissan gt-r alatt nem hiszem, hogy érdemes...
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki LG G4-en tolja ?
Másod telefonként az lesz. -
-=Szabi=-
tag
válasz
Candyman001 #3109 üzenetére
na ilyet még nem láttam o.0
szerintem írd meg a majmoknak
-
Candyman001
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene, blueprintet el lehet adni valahogy!?? Mert a golfhoz kaptam, pedig már maxos volt, most meg visszaesett 150pontra... Köszi szépen!
-
Kíváncsi vagyok mi történne, ha vennék egy limited ládát, hogy mit adna nálam.
Ugye most csak is alap autókhoz járhatnak tervrajzok, viszont nekem már mindhez megvan minden.Lehet simán Scrap pontokat tudnék kapni így az aranyamért, csak smucig vagyok rá aranyat költeni, hogy kipróbáljam.
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3101 üzenetére
Írtam a supportnak, és már reagáltak is rá. Bőségesen kárpótoltak, adtak 500 goldot, meg 250K aranyat, és 5000 TP-t, meg valamennyi visual pointot. Xal megérte nem megkapni a rewardot
Nekem ilyen vizuális bugjaim nincsenek, kivéve a hiányos ellenfeleket. Amúgy egy GT500-as event jöhetne mert az nincs meg, akkoriban még nem játszottam a játékkal.
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #3099 üzenetére
Én sem kaptam meg. Jó tudni, hogy nem vagyok ezze legyedül. Pl a garázsban a pár kocsinak a képe sem látszik, csak a közepe. Az a durva, hogy 39. helyen voltam tegnap zárás előtt 6 perccel. Amúgy rájöttem teljesen felelsleges ezt a részt nyomatni. Múltkor ráköltöttem teszt jelleggel 120 goldot a tankolásra és még így se tudtam a 25-ben benne lenni. A végén már 1 futam 1 helyezetbeli előreugrást adott. A főnyeremény 800 gold se fedezné amit az eléréséhez költene az ember. Na meg végre valami új vagy nagyon régi eventet is betehetnének, mert tél óta semmi nem volt. Még azt a nyomorult ferrarit is eventeken keresztül, hónapokon át adják be. Én már átálltam egy másik játékra, de remélem lesz még értelme ezzel játszanom, mert tetszene. Egyedül az eddig megszerzett dolgok tartanak vissza hogy letöröljem a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest