- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
sajnos 250 a max, több alkatrész helyet nem enged venni :-/
-
válasz
-secret- #792 üzenetére
A "napi 3x Car series" témát az utóbbi időkben úgy nyomom, hogy újrajátszok gyorsan háromszor valami alap Ford Fiestás versenyt, ami csak versenyenként 1 benzint vesz el és azzal le van tudva.
Jobban kell a benzin most más cuccok farmolására, különben ha már Car Series-t nyomok, akkor 3 benzineseket nyomnék kék conversion kit-ekért.Lehet én is bővítem majd 120-ról a store-omat, bár olyannal lehet taktikázni, hogy 1-2 db-ot hagyni az olyan alkatrészekből, amiket mostanában nagy eséllyel ki tudunk húzni kártyákból és nem kellenek.
Például akaratlanul is gyűlnek most nálam a tömítések, ugyanis a Viper tervrajzokat adó boss versenynek az a másik kihúzható jutalma.-------------------------------------------------------------
@dejaris: Ez a schmidt felni nekem nem igazán jön be, de ugye ízlések...
Ilyen utcai autókra jobban passzol szerintem. Google képtalálatok alapján is inkább utcai autók felnije. -
lacy86
addikt
Mar 100 egysegre kellett novelnem a material store-t de ugy nez ki , hogy igy se ferek el 🙃
Lehet jobban rakellen fekudni a tuningra es akkor fogyna belole ( de hat munka mellett igen szukos 😔 ) -
Én meg még nem tuningoltam semmit sem, megvárom az updatet talán bekerülnek új body kit-ek. 106k tuning pontom van.
Car seriest is ésszel játszok csak, napi 3 verseny, hogy megkapjam érte a bónuszt.. minden máskor farm.
-
Legközelebbi üzemanyagfelöltésnél kipróbálom azt a felnit (most fogalmam sincs, melyik az).
@Danny365: A Viper előbb lesz meg, mint ez a modern Porsche és ez pusztán csak azért van, mert a Porsche-s Car series-ek mindegyike teljesíthető a régi Porsche-vel is és nincs saját szála a modern változatnak.
Pedig tetszetős ez is és nagyon is jól néz ki a képeden!Nissan GT-R is akkor fog érdekelni, ha majd teljesítem az összes, Mercedes-es Car series versenyt és majd szépen átköltöztetek minden alkatrészt. Na az lesz még szép arany kiadás...
-
Összképileg ennél szebb autót a játékban akkor sem fogok összehozni (erősen szubjektív vélemény mondjuk):
Csak valamelyik barom az ajtót végighúzta bevásárlókocsival az Auchan-nél.Ez egy PR 710-es járgány egyébként és Tournament-ben 4-es rang szint mellett már kevés, könnyű ellenfeleket kiválasztva is. Mondjuk így, hogy modern Porsche-vel is lehet menni, nem is vártam nagyon mást.
Single-ben meg stagnálok és lassan egyébként 70-es szintű leszek.
Olyan helyzet van, hogy kellően erős autó hiánya tart fel Underground módban és nem pedig az alacsony szint.
Na de már csak 1 db bp választ el az alap csillagos Viper-től... és ahhoz is lehet majd farmolni orrba-szájba a dolgokat. -
-=Szabi=-
tag
basszus hihetetlen hogy mennyire csal az AI a tournementben... gyengébb autóval 90% után az egyenesbe elsuhan amikor végig nitrozok.. -.-
-
-=Szabi=-
tag
-
B********
aktív tag
válasz
-secret- #774 üzenetére
Az oké hogy adott teszteken egyik vagy másik készülék teljesít jobban, de egy S5-ös galaxy azért nem gyengébb annyival, ami indokolná a textúrák lebutítását. Meg azért az is érdekes, hogy az én kis Huawei G620S-emen semmivel sem csúnyább a játék, mint az imént említett Samsung-on... Nyilván a felbontást kivéve, de pl ugyanazokat a textúrákat használja képek/videók alapján.
-
Nagyon sok játékot kipróbáltam, egyik sem köt le (Angry Birds stb. se).. most ez egy ideje.. Clash of Clans-ot tolom, de hát abba is napi 1 belépés kell kb.. vannak olyan fejlesztések, hogy 1 napig tart vagy tovább, és közben semmit sem csinálhatok, meg most leszedtem valami szakácsosat, nem ugrik be a neve.. de az is elég izgi.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
B******** #765 üzenetére
a játék szép megfelelő készülékeken.. viszont sajnos a legtöbbön furán van beskálázva és indokolatlanul low grafikát állít be.. remélhetőleg erre hamarosan jön frissítés, hogy lehessen grafikát állítani, na meg a garázsban lehetne magasabb grafikai beállítás mint a versenyeken
-
bostone
addikt
Nem az iap a probléma.
Oké, legyen, de legyen értelme is.Itt detto az van, mint az rr3-nál. Több 10000-et ráfordíthatsz, hiába.
Nem sajnálom a készítőktől a pénzt. 2-5000ft ok részemről, de 25000? Akkor inkább veszek egy tv-t és egy konzolt, nekiülök oszt szevasz.
A no limits egy runner játékhoz hasonlít leginkább, annyira árkádosra sikeredett.
Megint elfogyott a benzin.
-
Bevallom ha mégegyszer adnának olcsósított Monthly gold-ot, arra még beneveznék.
Azért is, mert nagyon sokat játszok a játékkal és úgy érzem illik fizetnem érte.Bár nem vagyok rászorulva az aranyra, mert nagyon spórolósan bánok vele.
Jelenleg 24xx mennyiségen van és inkább csak alkatrész vándorolgatásra használom.
Mondjuk elég az, mert bizony tudja vinni az is az aranyat.Pl az imént nem olyan rég szereltem a régi Porsche-be lila kereket és azelőtt alkatrészmegőrzéssel leszerelni az 5 csillagos kéket, bizony 250 aranyba fájt.
-
bostone
addikt
válasz
B******** #765 üzenetére
Bármilyen produktum létrehozása energiát igényel. Ezalatt értem a szellemi és tőkebefektetést. A kialakított játékrendszer a piackutatás eredménye. Itt olvastam valahol egy cikket, amely azt boncolgatja, hogy valójában a játékfejlesztőket a "bálnák" tartják el, a magas összeget kifizető felhasználók.
A no limits, tipikus iskolapéldája ennek a felfogásnak. Kevés ráfordítással nagyot kaszálni. Nincs egyensúlyban a játékra fordított idő az élménnyel. -
B********
aktív tag
Kövezzetek meg, én nem látom ilyen rossznak a helyzetet
Nyilván egy EA nem fog kiadni egy olyan játékot ennél felhasználóbarátabban, aminek a fejlesztésébe több mint egy évet belefeccöltek, licenszelt autókkal. Persze hogy vontatott a játékmenet, hiszen máskülönben senki sem fizetne érte, rövidek és egyszerűek a versenyek, hisz mobiljátékról van szó, ideális arra az esetre, ha van pár perced játszani. Talán a textúrák nem olyan szépek mint amire sokan számítottak, de ettől még nem nevezném csúnyának, aki meg komolyabban bele akarja ásni magát a témába, annak ott a konzolos NFS, jövőre PC-re is.
-
Joccc07
addikt
Valaki elkezdte már írni az összefoglalót?
-
B********
aktív tag
Én nem hiszem, hogy törölném mostanában. Nézzük, mit kínál a játék: IAP rendszer, vagyis ingyen játszva nyilván hosszadalmas, rengeteg farmolást, ismétlést igényel. Ennek ellenére nincsenek kizárólag fizetés után elérhető tartalmak, szóval megfelelő játékidő beleölésével végigjátszható, minden autó megszerezhető, tuningolható, egyedivé alakítható. Lehet, hogy egy év kell neki, de más játékkal is játszik ennyit az ember, ha leköti. Én meg amúgy is jó esetben csak napi 3-4 alkalommal tudok vele játszani, lassan haladok, de legalább nem csömörödök bele a farmolásba. Tetszenek az autók, a tuning, bár vannak idegesítő dolgok, mégis, kitűzök valami napi kis célt, és már jól is szórakoztam abban a 10 percben amíg nyomatom. Szóval nekem mobilra megfelel.
-
Azért te keményen odatetted magad tényleg.
Valaminek ott eléggé történnie kellett, hogy ilyen elhatározásra juss.
Felmérgelt a játék vagy pedig szimplán csak sikerült előrevízionálnod egy olyan lehetséges jövőképet, ahol olyan szinten farmolás igényes a játék, hogy köszönöd szépen, de ebből nem kérsz? -
Hanyas szintú is voltál végül?
Én most vagyok 68-as, ma aláztam le a Viper-es ürgét a Shelby-vel (extreme nehézségi szintet írt rá), erre olyat csinál a játék, hogy az utána következő chapter legelső Hunter versenyén (medium szint) utol nem tudom érni az ellent. Kétszer próbáltam és mindkétszer ugyanaddig jutottam. Semmi értelme annak, hogy milyen nehézségi szintet ír ki a játék versenyek előtt.
Itt fogom pihentetni nagyon hosszú időre az Underground-ot, mert a Shelby-t már nem akarom fejleszteni és nála erősebb autóm meg nagyon sokára lesz még az is biztos.
Közben teljesítettem 100%-ra a 10. Car series szálat.
-
dejaris
addikt
Toroltem a francba es mindenkinek ezt javaslom
-
bostone
addikt
A razor bmw picit sokat segített a szintlépésben. Nélküle még mindig csak farmolgatnék.
-
-
válasz
-secret- #743 üzenetére
Jaa, hogy te előre számoltál és úgy írtad. Azt gondoltam konkrétan ennyibe kerül nálad cucc.
Így már oké.@Maxtreme: Nem Volkswagen-es cucc volt, hanem olyan kupa, ahol csak azzal az autóval lehetett indulni, de semmi egyéb exkluzív cucc sem jár semelyik autóhoz Tournament-en soha sem.
-
válasz
-=Szabi=- #741 üzenetére
Találgatásnak sok értelme nincs, mikor olyanokban különbözik a két platform-on a játék, hogy Android-on szürke alkatrészekkel kapjuk a Ford Mustang GT, iOS verzióban meg zöldekkel.
Konkrét válasz érdekelne.
Gondolatmeneted meg ott hibázik, hogy ha úgy lenne, ahogy írod, akkor iOS-en szemtelenül olcsóbb lenne a Supra, mint Androidon. -
válasz
-secret- #739 üzenetére
Na várj megint egy percet!
Azt már korábban is észleltük, hogy játékmenetben itt-ott különbözik az iOS és az Android verzió.Na most Android-on nálam 1500 Tournament pont szokott lenni 5x Supra tervrajz.
Nálad meg akkor ez 4500 pontért szerepel? Ha igen, mennyi tervrajz jár úgy egyben? -
Tier 7-ig lejöttem, itt abba is hagytam mert csak az idegeim mennek rá. Amúgy is az első mezőnyben a csalók vannak.
Kéne még 180 kupa, meglenne a 4500 és akkor megvehetném a suprát. Alig várom már.
Szóval csak a bónuszokért kezdtem el, leszarom hanyadikként végzem.. multkori mustangosra ráfeszültem eléggé, talán 1-2 jegy maradt ki az event ideje alatt, akkor 88. lettem.
fery02: Én is reménykedtem először.
-
válasz
Maxtreme #732 üzenetére
Nincs semmi féle Tournament challenge.
Ugyanaz a jutalom Tournament-eken állandóan: visual point, pénz és tournament piacon költhető valuta (plusz ha nagyon elit helyen végzel a ranglistán, akkor még némi arany).
Semmi Tournament exkluzív cucc sincs, szóval nem maradtál le semmiről. Max Toyota Supra-d lesz később, ugyanis ahhoz csak Tournament piacon szerezhető tervrajz.----------------------------------------
@-=Szabi=-: 993-ast eléggé várom.
Ha úgy akarja a játék, akkor ma összejön neki a 6 csillag és akkor durván meg tudom ugrasztani az autó PR szintjét, mert több alkatrész is jelenleg csak az autó szintlépését várja, plusz kellő mennyiségű kék conversion kit-em is van összegyűlve pl motorhoz.----------------------------------------
@-secret-: Snoop Dogg-os Challenger-hez csak akkor vennék ládákat, ha az autó szintléptetésével együtt az alkatrészek szintjei is ugornának, ugyanis annak sem lenne ám sok értelme, ha most összehoznám ládákból az autót 6 csillagosra, de ugyanúgy 3 alkatrészek lennének benne, mint jelenleg.
Pedig kezdtem megörülni, mikor láttam, hogy megint vannak Limiter ládák. Gondoltam akkor most össze lehet hozni a Razor-os Mustang-ot, erre ez megint.
Mondjuk ügyes húzás most így, hogy pont megy egy vele kapcsolatos Tournament, biztos sokan csak ezért is költeni fognak aranyat a ládáira. -
Újra vehető Snoop Dogg Dodge Challeger BP!
-
Maxtreme
addikt
Srácok aki lemaradt az előző tournament challenge-ekről, az bebukta őket, vagy esetleg időnkét ismétlődik?
Azért kérdem mert végre rájöttem hogy miért nem hajlandó a telefonom bejelentkezni a play szolgáltatásba, és most már neki tudnék feküdni a futamoknak. -
-=Szabi=-
tag
válasz
Danny365 #722 üzenetére
passz, elméletileg a Razor-os Mustang-nál elfelejtették kivenni a matricákat, de ha jól emlékszem írta innen is valaki hogy megvan neki a Mustang.. szóval ki kéne próbálni
a következő bajnokságra meg már elkezdtem építgetni a 993-ast, bár nem hiszem hogy túl sokra elég lesz majd, mert még nincs sok tervrajzom hozzá.. :-/
-
Egyébként ez a Tournament átalakult valamennyire az utolsó néhány alkalom óta (a Golf-osnál kezdődött).
A rang lépések viszonylag sűrűbbek, viszont aranyakat már nem adnak. Helyette jobban jönnek a Tournament pontok (kár, hogy ritkán frissül a Tournament-es piac, aranyat meg nem akarok a siettetett frissítésre költeni).Most a gyengusz Snoop Dogg SRT8-assal nemrég léptem be 5-ös rangba és itt már a leggyengébb ellenfelemnek is több PR pontos autója van, szóval itt asszem nálam ez a Tournament meg is áll.
Max akkor fogok így játszani az elkövetkezendő időben ebben a jelenlegi Tournament-ben, ha nagyon ráérek a játékra, egyébként nem fogom erőltetni (túl kedvezőtlen így a jutalom/verseny arány).Farmolásnál én az olyat még nagyobb bunkóságnak tartom, mikor a kihúzandó kártyák egyikében sem szerepel az, amit szeretnék.
Razor-os BMW event-nél tetszett az utolsó chapter-eknél, hogy olyan versenyeket lehetett újrajátszani, amik fixen csak 1 dolgot adnak.
Így végül legtöbb alkalommal minimum két kártya az adott cuccot rejtette (harmadik többnyire pénzt), de sokszor volt olyan is, hogy mindhárom kártya azt rejtette.Na ugyanilyeneket kéne a hétköznapi versenyeken is. Nem az, hogy akár 3 féle dolgot is lehet egy verseny alatt húzni kártyából, aztán legtöbbször csak az inventory gyarapodik újabb felesleges cuccal...
-
bostone
addikt
Ja igen, tournament.
A razor bömössel klasszul lehetett haladni, minden probléma nélkül. Amikor lement az 5 kör ott voltam az első 500-ban. Legközelebb belépek sokezredik és akkor már meg sem tudtam közelíteni az 1000, pedig folyamatosan nyertem.
Ez így gáz.
Határozza meg, mennyi pontot kell elérjek. Az tiszta, az korrekt, de így...
Van még mit finomítani a játékrendszeren.Az is nagy taplóság, hogy csak alkatrészeket lehet farmolni, motort, turbót, nitrót nem. Baromi ritkán adja.
-
Hogy érted azt, hogy megnyerni? Na meg te nem inkább a Tournament-re gondolsz (jelenleg ugyanis nincs semmi event sem)?
Tournament-en egyébként ne nagyon akarj "nyerni". Örülj, ha végül benne tudsz maradni a top valahány 100-ban vagy 1000-ben, mint ahogyan most én is átlagos játékosként fogok végezni a Snoop Dogg-os SRT8-ammal, mert egyáltalán nem tuningolgattam eddig azt az autót és nem is tervezem később sem. -
bostone
addikt
Az eventeket meg kehet egyáltalán nyerni? Több ezer pozíció vesztést eredményez pár óra kihagyás.
-
válasz
-secret- #704 üzenetére
Még egyszer kiemelném!
Ha egy autó 5 csillagos, az nem jelenti azt, hogy fullos. Ugyanis komolyabb, nem utcai autók tudnak lenni pl 6 csillagosak is.
Furállom, hogy eddig ezt még nem vetted észre a játékban.De kérdésedre válaszolva:
Nálam jelenleg 5 csillagos verda a Golf, a Shelby és a régi Porsche.
Továbbá 6 csillagos a Razor BMW és a régi Porsche-met is jelenleg csak 1 db bp választja el a 6 csillagtól.Itt bánom egyébként a játékban, hogy nem lehet meghatározni, hogy elsődleges prioritásban, verseny indításoknál melyik autót szeretnénk alap kiválasztásnak.
Csak mert jelenleg egyedül PR érték szerint határoz és ez alapján mindig alapból a Shelby van kiválasztva, amit azért picit már unok, viszont az örökös farmolgatás közepette meg fárasztó mindig elgörgetni, kiválasztva az éppen kívánt autót. -
-=Szabi=-
tag
itt vannak a Razoz Mustang-ra elérhető festések, remélhetőleg hamarosan megkapjuk őket az összes autóra..
-
Melafoto
senior tag
Tegnap lenullázta magát a frissítés után. Hogyan tudom vissza állítani a régi dolgokat? Járt már valaki így?
Annyit írt ki a profilom meg változott és reset. Csak okét tudtam nyomni. Adatokat a beállításokban le akartam tölteni de a nullás jött le.
Lehet ennek annyi? Köszi -
Maxtreme
addikt
Amúgy az underground hány chapterig megy tudja valaki? Most vagyok 56-os, de kezd nagyon nem poénos lenni hogy csak minden 5 szintnél nyílik meg egy új szakasz...
-
válasz
jonnyjoker01 #707 üzenetére
Teljesen random a rendszer, viszont azt a kártyát választom én 'is' mindig ahol utoljára volt az a kártya amit szeretnék. Van amikor 3/3 megvan van amikor 3/0.. hát ez van. Csak az zavar, hogy 3 verseny után eltilt.
-
válasz
jonnyjoker01 #705 üzenetére
Amúgy meg nem tudom ki írta múltkor, hogy vissza töltötte a játékot és ugyanazokat a kártyákat nyitotta. Most kipróbáltam én is, ez faszság... különbözőket kínált fel és különbözőeket is nyitottam szóval.. lehet csak pech volt az.
-
válasz
Danny365 #701 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire szeretné az ember, hogy akkorra kigyűljön egy olyan exkluzív autóhoz egy újabb bp szett, mikorra már amúgy komolyabb autók is lehetnek majd a garázsunkban, mert nyakunkon az AMG GT, a GT-R és a Viper is (jó persze most magamból indulok ki, tudom, hogy sokaknak még itt az AMG GT sincs még meg).
Ráadásul úgy kaptuk meg az eddigi két Event-en nyert autót, hogy azoknak a csillag szintjeivel már alapból meg lehet csinálni minden hozzájuk fűződő Car series versenyt.
Innentől ha akár most is lehetne hozzájuk farmolni bp-t, én még akkor sem foglalkoznék velük. Van épp elég egyéb autó a játékban, amikhez érdemesebb farmolni cuccokat. -
Danny365
őstag
Kicsit nézelődtem a játékban, szerintem biztos lesz még lehetőség dobozból kinyitni a Mustangot, mivel ha rámegyek a kocsira, ki is írja, hogy a Loading docks-ból lehet Blueprintet szerezni (persze most nincs ott), így gondolom majd csak belerakják.
Ugyanez van a BMW-vel is. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy a Shelby-hez hogy lehetett az előző eventnél BP-t szerezni, mert szerintem azt most nem dob még egyik féle láda sem, pedig ahhoz nem volt semmilyen akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest