- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul1998
csendes újonc
válasz
Praetorianus #3399 üzenetére
Nyugi meglesz az, csak a motort meg a turbot fejleszd neha kettesével fejlődik úgy
-
Raul1998
csendes újonc
Nekem így már meg is lesz, egy verseny még és 717 RP. Most se szivattak meg hálistennek
-
Raul1998
csendes újonc
Hát ez eddig elég sima, még 6 verseny, csak 5 PR kell, és csak egy epic kereket vettem a kocsira
-
mg1992mg
őstag
Van egy pár verseny ma
-
Raul1998
csendes újonc
Várjuk ki a végét. 😀
-
mg1992mg
őstag
Azóta begyakoroltam én is, s egész jól megy
Nem rossz event amúgy, de tényleg nem valami nehéz -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balathruin #3388 üzenetére
Nekem is konnyen megy ez az event megint kedvcsinalo ahogy nezem eddig 1 versenyt rontottam el akkor is ugraton szalltam el.
De pr limitet nem is latok most 660as a kocsim es eleg konnyeden veszem az akadalyokat. -
alfa20
senior tag
Mikor látod hogy teljesen fel van töltve akkor utána fog "lőni". Csak arra kell figyelni, hogy mikor feltölt akkor az út egyik szélén legyél, majd menj át az út túloldalára, ekkor el fog lőni melleted.
-
mg1992mg
őstag
Kezd a tököm tele lenni ezzel az EMP marhasággal. Elsőre még fun volt, de amikor harmadszor bukom el tőle a hunter eventet, akkor azért falhoz tudnám "dobálózni" a telefont...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Balathruin #3381 üzenetére
Esélyed sincs.
Ráértél volna az utolsó nap is venni, mert így a kukába dobtad az aranyat, bár később is, mert 5 vásárolt BP sose volt elég ilyen eseményeknél.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balathruin #3381 üzenetére
Nekem úgy se lesz, de remélem ugyanúgy lesz bp osztás mint most a drift-nél farmolom a hoonicorn bp-ket.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Balathruin #3377 üzenetére
Nekem annyi pénz jött be, hogy csak na.
Kiváncsi leszek a végére kicsit farmolok ma úgy érzem. -
Dzsuri89
őstag
Ez az új játékmód mikor a rendőr be tud mérni nagyon tetszik nekem. Kár, hogy a játékban alapból nem voltak ilyen pályák a kezdetek óta.
-
Joccc07
addikt
válasz
Balathruin #3370 üzenetére
Én még a mait el se tudtam kezdeni. Még 4 órát kell várnom.
-
Balathruin
veterán
Diablo eventen lehet pénzt farmolni, csak veszíteni kell. Sajnos nem sok de hosszabb távon kijöhet belőle pár alkatrész. Az utolsó versenyt hagytam meg, lehet driftelni draftolni és zúzni.
Amúgy 4 hét alatt baromi sok hibát és hülyeséget találtam, de jól haladok.
-
alfa20
senior tag
Mivel nem játszhatók újra a pályák ezért úgy gyüjtöm a pénzt, hogy nem fejezem be az eventet, hanem csak második ként futok célba, így legalább a pénz gyülik, bár ahogy nézem sokra nem megyek vele
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Praetorianus #3367 üzenetére
sehogy, ott van a link alul, kb. 16.000 aranyat költött a srác hogy ezt összehozza
-
-=Szabi=-
tag
kár volt a mai utolsó versenyt megnyerni, mert úgy tűnik hogy, ezek nem újrajátszhatóak..
a földalatti versenyeknél, végre ott marad azon az oldalon ahol épp jártam, így nem kell minden belépésnél végiggörgetni újra és újra az egész listát..
-
alfa20
senior tag
válasz
Praetorianus #3364 üzenetére
Azt nincs is mire
-
alfa20
senior tag
válasz
Praetorianus #3360 üzenetére
Diablo event szívás.
nincs újrajátszás, egyszer lenyomod és ennyi.
7 csillagos autó, 25BP kell egy szinthez, 15-öt ad, 450 arany 5 BP.
eddig Devil Lair-ben csak aranyért láttam alkatrészeket, előző órában 8-ból 8 arany, mostani: 8-ból 7 arany egy 6000 event pénz.
7 napig tart az event, de ha nem lesz újrajátszás, akkor ez az autó felejtős lesz arany nélkül. -
Praetorianus
aktív tag
Mivel érdemes készülni a Lamborginis eventre? Mivel lehet majd fejleszteni a gépet? Dollárt spóroljak, aranyat, vagy kupát? Vagy továbbra is élhetem a szokásos pazarló életmódom?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
-=Szabi=- #3358 üzenetére
Mázlisták... 😃😃😃
Tavaly november óta tolom, de hát még van mit csinálni. Az a baj, hogyha valaki nem vesz aranyat nagy mennyiségben lassan lehet haladni...
Eddig 2x fektettem havi arwnyba, de többet nem fogok már venni...
----------
Akik végigtolták, azok vettek aranyat?
-
alfa20
senior tag
Nézte már valaki a frissítést?
csak bele tekintettem gyorsan, mert most nincs időm játszani, de vannak missziók amiket teljesítve BP-t ad, most kaptam vagy 20-30 BP-t a CCX-hez, kár hogy már nem kellett. -
ibiza87
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Le töltöttem a Need for Speed No Limits-et androidra. , jó ideig játszottam vele, de meguntam, hogy mindenre várni kell. Új pályák meg túl magas PR-t kértek. Ezért leszedtem egy moddolt változatot. Feltelepítettem, nem indult el. Ezért a Google Play-ről újra leszedtem az eredetit, de már az se indul.
Tud erre valaki megoldást?üdv: Attila
-
B********
aktív tag
válasz
Praetorianus #3348 üzenetére
Lesz még lehetőség később megszerezni.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
-=Szabi=- #3347 üzenetére
Én csak pár napja játszok, azóta még nem volt játszható event. Akkor ezt a kocsit elvileg ott lehetett megnyerni/összerakni/mittomén? Aki meg elszalasztotta, az így járt? Nem mintha telesírnám miatta a párnámat, csak azt nem értem, hogy miért építenek tournamentet olyan autó köré, ami nem mindenkinek elérhető...
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Praetorianus #3346 üzenetére
a múlthéten volt a Chargeres event
-
Praetorianus
aktív tag
Létezik, hogy az aktuális tournamenthez olyan kocsira van szükség, ami a megszerezhetők között sincs? (Dodge Charger R/T) Vagy csak én néztem be valamit?
-
-=Szabi=-
tag
a reggel 9 chargeres versenyből egy bp-t se kaptam.. :-/
-
Dzsuri89
őstag
Valaki megtudná nekem tutira mondani, hogy a legutolsó Underground versenyhez hány PR pont kell?
Mintha 945-t láttam volna valahol. McLaren 650S-sel valaki végigtolta?
Elvileg az 947 PR kimaxolva. Kicsit olcsóbb fejleszteni, mint a Pagani és társai Hyper autókat.Köszi a választ!
-
Olipapa
tag
Nektek van olyan oldalkipufogós bodykitetek mint a tournament ellenfeleknek?? Mert én akárhogy nézem sehol sem találom!!
-
Elmicsi
csendes tag
Ez tényleg jó kis laza event volt. Nem a legerősebb izom kocsi lesz, de vagány a motorháztető, amiket be lehet rakni neki
Most 582 PR (alap, 4 csillagos lila partokkal), de csak a napi aranynak megfelelően fogom fejleszteni. A tournamentes pálya is tök underground 2 feelinget ad.
-
mg1992mg
őstag
Convert után 486-os, két csillag hiányzik.
-
Raul1998
csendes újonc
Pedig mar osszegyujtottem 600~ aranyat..mondom hatha kell
-
Raul1998
csendes újonc
Ez most csak szerintem konnyebb eddig mint az elozoek?
-
csadi0011
őstag
Charger-re lehet majd valahogy rakni olyan motorháztetőn át kilógó kompresszor bigyót? 1/2 versenyen a fehér chargeren van, csak azért kérdem.
-
-=Szabi=-
tag
(talált kép) -
-=Szabi=-
tag
-
-=Szabi=-
tag
nocsak, úgy tűnik hamarosan indul a Chargeres event..
-
Raul1998
csendes újonc
Valaki tud valamit a kovetkezo eventrol, mikor lesz, milyen lesz?
-
mg1992mg
őstag
válasz
-=Szabi=- #3303 üzenetére
Ezt a két hunteres versenyt (ugyanilyen volt ugye a Chapter 4-ben is), kénytelen voltam skippelni... A többi simán vihető arany beleölése nélkül is. Csak sokat kell tolni. 551-en vagyok most, szerintem a végéig, a kapott cuccokkal ki is húzom. Neccesen, de meglesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest