Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
És aztán kit érdekel, hogy te mit hiszel el? Mert neked csak arannyal ment, más nem lehet okosabb vagy szerencsésebb? Nekem háromszor töltődött fel az 5 kártya úgy, hogy 1 feltöltésre vártam. Értsd, 15 perc volt az első kártyáig, erre beadott 5-öt. Franc tudja, hogy miért van, de jól jött. Pénzem volt elég mindig annyi, hogy tudjak venni egy-két fontos alkatrészt, de arra is volt egy ezresem, hogy újra frissítsem a marketet egy jobb alkatrészért. Goldos alkatrészt nem tettem bele, nem is volt elég goldom, ha csak azzal ment volna, akkor bukom az egészet. Lazán, röhögve el lehet érni, persze kell hozzá szerencse is a bugos újratöltéssel.
-
Joccc07
addikt
Szerintem is arany nélkül nem lehetett megcsinálni az eventet. Főleg úgy, hogy 1 ticket jött 40 percenként. Ha maradt volna a 20 perc mint az előzőekben akkor talán de így semmiképp. Nekem kellett BP-re 2000 a maradék goldom meg elment ticketre. A jó k@rva anyját a játéknak, de mivel nincs jobb a playen és amúgy is Need for Speed fan vagyok ezért marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest